Hvordan være sjarmerende og likte av alle

Å være en sympatisk person kan være lett hvis du forstår hva folk forventer av deg. Finn ut hvordan du kan være sjarmerende og likte alle, hele tiden.

For noen mennesker er det sjarmerende og sympatisk som kommer naturlig.

Men for noen andre ender en samtale i over et par minutter med tåkrøller og klossete stillinger.

Så hva gjør noen mennesker naturlig varm?

Er de heldige med det motsatte kjønet?

Eller har de noe du fortsatt ikke forstår?

Hvordan være sjarmerende og likte alle

For å ha muligheten til å sjarmere folk eller være lik alle, må du bli en bedre conversationalist.

En sann conversationalist kjenner hemmeligheten bak å tiltrekke oppmerksomhet og holde folk interessert i samtalen.

Bruk disse 13 tipsene om hvordan du skal være sjarmerende, og du vil definitivt bli likt av alle også.

[Les: Hvordan sjarmere en jente i en samtale]

# 1 Ikke vær egoistisk. Når du snakker med noen, snakk ikke bare om ting du kjenner eller liker.

Start med å snakke om noe du kjenner den andre personen ønsker. Bare sjarmere og glatte pratere vet dette.

For å holde noen interessert i samtalen, lær å bygge opp spenningen deres ved å snakke om ting de liker, og de vil ende opp med å ha en lengre og lykkeligere samtale med deg.

# 2 Smil et ekte smil. Ved første øyekast kan et lykkelig å se-du smil få noen til å føle seg glad for å se deg og slappe av for å snakke med deg. La din lykke være smittsom for alle rundt deg. Ikke oppfør deg på en gretten måte. Exude positive vibes og alle andre vil føle oppløftet etter å ha snakket med deg.

# 3 Vær komfortabel i din egen hud. Ikke fidget rundt eller shuffle føttene nervøst. Slapp av og føle deg komfortabel uansett hvor du er. Når du føler deg positiv, vil dine vibber få den andre personen til å føle seg mer komfortabel med deg. Ikke vær en falsk og ikke prøv å være noen du ikke er. Som deg selv og andre vil bli sjarmert av din tilstedeværelse. [Les: Enkle tips å elske deg selv mye mer]

# 4 Få dem til å snakke. Hvis du vil vite hvordan du skal være sjarmerende, er hemmeligheten i å få den andre personen til å føle at de gjør alt for å snakke. Folk liker å snakke om ting som dreier seg om sine egne liv. Når du snakker med noen, spør dem om dagen eller de siste aktivitetene. Og være virkelig interessert i hva de har å si.

# 5 Gjør andre føler seg mer positive. Når du har en samtale med noen, kompliment dem om noe du liker, enten det er deres klær eller deres arbeid. Når du gjør personen du snakker med, føler deg positiv og trygg, vil de nyte å snakke med deg oftere. Tross alt gjør du at de føler seg bra om seg selv. Vær nådig og likevel, oppriktig og folk vil elske å tilbringe tid med deg.

# 6 Flørt og flattere. Ikke vær seksuell eller overdreven flørtende, eller du kommer av som en uopphørlig flørt. En sjarmerende person er noen som gjør at alle føler seg bra om seg selv etter en samtale. Si gode ting om personen du snakker med, uten å overdrive det. Så lenge du er sympatisk og varm, vil alle andre nyte en samtale med deg. [Les: Hvordan flirte med en fyr uten virkelig flørting]

# 7 Empathize med dem. Forhold til personen du snakker med. De vil sette pris på det og føle seg mye bedre. Forsøk alltid å forholde seg til dem ved å si noe lignende som skjedde med deg også, spesielt når det er noe smertefullt eller mindre smigrende og pinlig. Når du hjelper folk til å føle seg bedre om seg selv, vil de være takknemlige og finne deg mye mer sjarmerende og søte.

# 8 Vær entusiastisk og livlig i samtalen. Lytt til hva den andre personen sier og legg til dine egne detaljer nå og da. Ved å finne det, finner du flere ting å snakke om og komme opp med nye og interessante samtalepoeng gjennom hele samtalen. Ikke se deg kjedelig, eller du vil ende opp med å skade den andres følelser.

# 9 Øyekontakt. Måten du ser på personen mens du snakker med dem, kan si mye om deg og interessen du har i samtalen. Hvis du vil være sjarmerende og likte, åpne øynene litt bredere enn du normalt ville, og smil bare litt. Det avslører et tegn på ærefrykt og dyp interesse. Personen du snakker med, vil føle deg smigret og fortsette å snakke så lenge du synes fascinert. [Les: 10 subtile øyekontakt flirte bevegelser som alltid fungerer]

# 10 Vær hyggelig i stemmen din og ordene du velger. Ikke rop eller snakk frekt hvis du vil være sjarmerende. Gode ​​conversationalists snakker sakte, i en hyggelig stemme. Med mindre du ikke har annet valg enn å rope ut for å bli hørt når du er i en gruppe, vær hyggelig og fokus mer på dine bevegelser og smil enn noe annet.

# 11 Se skiltene. Hvis noen føler seg kjedelig eller ser mye rundt, endrer samtalen til noe annet. Det betyr nok at de ikke er interessert i det du snakker om. Du kan kanskje tro at du er interessant, men du kan kanskje bare være kjedelig, oftere enn ikke. En samtale involverer minst to personer. Hvis du vil ha en sjarmerende samtale, må de involverte personene være interessert i det som blir diskutert.

# 12 Touch. Dette er fortrinnsvis brukt med det motsatte kjønn og kan gjøre underverk i å være sympatisk og sjarmerende.Gjenta nå og da til personen du snakker med. Det bygger en bedre sammenheng og bringer dere nærmere. [Les: Kunsten å flirte ved berøring]

# 13 Vet når du skal avslutte samtalen. Ikke dra en samtale om evig, selv om du tror du har mange interessante ting å si. Hold snakkesamtalen balansert og sørg for at personen du snakker med får nok tid til å si hva de vil si. Og hvis du noen gang føler at du er ute av tingene å si, unnskyld deg selv og fortell dem at du må være et annet sted. Hvis du vil være sjarmerende, er det alltid bedre å avslutte en samtale tidligere på en glad måte enn å dra noe til kjedsomheten.

Samtaler er som fin vin. De blir bedre jo lenger du snakker med hverandre. Når du snakker godt med noen, begynner de ubevisst å snakke bedre til deg. Og hva du har til slutt er en perfekt samtale.

[Les: Tips for å være en fin person som er elsket av alle]

Hvis du vil være lik alle som du snakker med, bruk disse 13 tipsene om hvordan du skal være sjarmerende og sympatisk, og du vil ha lykkere og morsommere samtaler med alle nesten umiddelbart.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar