Hvordan være karismatisk og ha et bedre datingliv

Å være karismatisk gjør enhver sosial situasjon bedre - mer så når det gjelder dating. Vi er her for å lære deg hvordan du bruker din sjarm til din fordel.

Karisma er en kraftig karakteristisk, spesielt når den brukes i riktig sammenheng. Kjente verdensledere som Mahatma Ghandi, Nelson Mandela og Napoleon Bonaparte er bare noen få eksempler på karismatiske personer som var i stand til å snu historiens tidevann.

Å ha karisma er ganske nyttig når det gjelder karriere, spesielt hvis det er i en PR-sammenheng. Det er også et flott trekk å ha hvis du er en lærer eller en sosial influensator, som en kjendis eller nyhetsanker.

Men hvordan spiller karisma i forhold til en mer personlig sammenheng? Er det så nyttig som det høres ut, eller er det bare en karakteristisk reservert for ekstroverter?

Karisma i relasjoner

Det er så mye press på ordet "charisma" at det er vanskelig å definere det som noe du kan oppnå i rett tid. Sannheten er at alle kan få det, så lenge de vet hvordan de skal uttrykke seg ærlig, positivt og oppriktig.

Når du er dating, forventer personen du ser deg å være entusiastisk på utsikterna for å være i et forhold. Et karismatisk individ vil teoretisk trekke ut alle stopp i form av deres personlighet. De er glade, spente og engasjerende.

Det er det som alle forventer ut av datoene sine, men oftere enn ikke, er du fast i usikkerhet og motvilje mot å åpne opp for en person som er i stand til å bryte hjertet ditt. Hvis en person var svært karismatisk, ville de egentlig være de som kontrollerer situasjonen. De har muligheten til å få sin date til å føle seg komfortabel og rolig.

Den beste delen er at karismatiske mennesker er veldig attraktive. Ser neppe ut når personen som står foran deg, gir en positiv stemning og energi. Og ikke glem at karismatiske mennesker er smittsomme. Uansett hva deres stemning eller disposisjon er, kan du forvente å føle en slags affinitet med dem. [Les: 11 forferdelige sosiale vaner som gjør deg ufattelig]

Hva gjør en person karismatisk?

Det har alltid vært en luft av vaghet rundt ideen om karisma. Hvorfor har folk det? Hvordan får folk det?

Svarene, heldigvis, har blitt gitt * om enn teoretisk * av dr. Ronald Riggio fra Claremont McKenna College. Her er det som gjør en person karismatisk og hvordan du kan anvende disse prinsippene i ditt eget liv.

# 1 Emosjonell og sosial uttrykksevne. Dette betyr at de er i stand til å kommunisere sine følelser effektivt og umiddelbart. Hvis du ærlig kan uttrykke deg selv, vil dine relasjoner være bedre for det.

# 2 Emosjonell og sosial følsomhet. Bortsett fra å vite når og hvordan de skal uttrykke sine følelser, er de også klar over hvordan andre føler. Det handler heller ikke om å ha en evne til det heller. De er bare oppmerksom på å vite når de skal holde seg, observere og høre.

# 3 Emosjonell og sosial kontroll. Å være uttrykksfulle og sensitive er ikke alt de er gode til; de vet også når det er greit å uttrykke seg og hvordan de skal reagere tilsvarende. Du kan også enkelt gjøre dette også, bare ved å tenke før du handler.

[Les: 8 måter å slutte å være kjedelig og irriterende rundt folk]

Hvordan kan det være karismatisk arbeid for deg?

Å tiltrekke seg noen kan ta mye arbeid, men det kan også være like enkelt som å si hei. Det handler om flaks og hvordan du presenterer deg selv. Men hvis din karisma skinner gjennom, vil sjansene for å få en dato bli mye høyere. Hvorfor? La oss finne det ut.

# 1 Å være karismatisk gjør at du skiller seg ut. Dette betyr ikke at du får oppmerksomhet fordi du uttrykker deg selv boisterously og høyt. Det betyr at uansett hva du gjør, din nærvær lyser opp i rommet, noe som gjør potensielle datoer null på din energi.

# 2 Karismatiske mennesker er tilgjengelige. De fleste nærmer seg ikke personen de liker fordi de virker skremmende. Karismatiske mennesker blir kontaktet oftere enn de som ser bevoktet. De er også åpne for å nærme seg andre mennesker også. [Les: 13 måter å være en mer tilnærmet person]

# 3 Du vil være mer moro å være med. Du vet hvordan du får folk til å føle seg bra fordi du tar deg tid til å vite hva en person trenger. I stedet for å fokusere på deg selv, vil du oppfordre folk til å bli med på moroa eller bare beholde dem når de føler seg nede.

# 4 Du blir selvbevisst. Siden det er karismatisk innebærer å trekke oppmerksomheten fra andre, blir du mer oppmerksom på hvordan folk oppfatter deg og hvordan du skal handle. Dette blir da en syklus for å tegne andres oppmerksomhet og få dem til å være rundt deg, noe som vil trekke i mer positiv energi og oppmerksomhet.

# 5 Du tar en helhetlig tilnærming til dine relasjoner. Med karisma kan du nærme problemer på en måte som er best for alle involverte, takket være egenskaper som sosial følsomhet og uttrykksevne. Du kan ta hensyn til alles takknemlighet, og du kan uttrykke mulige løsninger som vil være til nytte for alle.

Hvordan kan du være karismatisk?

Nå kommer vi til den gode delen. Det er ingen enkel, trinnvis prosedyre som du kan bruke for å få karisma, men det er noen enkle måter du kan ta med karismaen som allerede er inne i deg.

# 1 Vær en sunn optimist. Prøv å finne det positive i alt du møter. Ved å se på den lyse siden av ting, vil du etter hvert utvikle en sunn og glad disposisjon som effektivt vil skinne gjennom.

# 2 Ikke vær sjenert! Si hei til en tilfeldig person eller bli kjent med en som står rett ved siden av deg. Hvem vet? Denne personen kan bare være din neste dato. [Les: 10 teeny små endringer som vil forbedre ditt kjærlighetsliv]

# 3 Express deg ærlig. Husk da vi sa at karismatiske mennesker er uttrykksfulle? Gjør nettopp det. Fortell folk hvordan du virkelig føler, men ikke gjør det på en måte som gjør dem ubehagelige.

# 4 Tenk før du snakker. Karismatiske mennesker handler ikke bare om sjokk og ærefrykt. Du trenger ikke å være altfor uttalt eller være partiets liv. Å være intuitiv og oppmerksom, kan gjøre mer for deg enn å være uttalt og oppfylt.

# 5 Behandle alle like mye. Uansett hvem du er dating, ikke døm dem fordi du tror de er bedre eller mindre enn deg. Endre tenkemåten din for å se det gode i alle, og du vil ende opp med å finne noen du kan koble til på et dypere nivå.

# 6 Se og føl deg bra. Uansett hvor karismatisk du er, må du fortsatt gjøre en innsats for å holde deg så pen og ren. Bortsett fra det, må du virkelig sette pris på deg selv. Ikke fake din vei til karisma. Vær deg selv, men sørg for at du elsker hvem du er.

# 7 Elsker det du gjør. Den endelige faktor for en karismatisk person er deres tillit til hvem de er. Finn noe du er lidenskapelig om å fullføre hele pakken, og alle vil se den ubestemmelige gnisten som alle holder på å snakke om.

Hvis du ser på det store bildet, vil du se at alt om å være karismatiske dreier seg om en persons evne til å være komfortabel med seg selv, deres omgivelser og de menneskene de møter. Selvfølgelig kan vi ikke alle opprettholde en luft av karisma. Vi vil alle møte ting som bringer oss ned. Men hvis vi bruker punktene nevnt ovenfor i vårt daglige liv, vil våre relasjoner bli bedre.

[Les: 9 sikre måter å være en mer karismatisk person]

Ikke tro hype at karisma er reservert bare for ekstroverte og superstjerner i samfunnet. Alle har det. Du må bare vite hvordan å la det skinne gjennom.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar