Hvordan være vakker: 22 måter å stå og skille fra Innen

Vi vil alle elske for folk å se oss som vakre. Hvis du vil vite hvordan du skal være vakker, er det 22 tips for å hjelpe deg med å skinne.

For noen mennesker handler skjønnhet om et feilfritt ansikt eller en perfekt kropp, men for nesten alle oss, er det helt uoppnåelig. Vi er alle født av våre feil, kule tenner, ufullkommen hud, og litt ekstra vekt rundt midten. Og sannfølgelig, å forstå hvordan å være vakker er ikke noe utenfor rekkevidde.

For noen er det vanskelig å se på hvordan de ser ut. Det er så mange utendørspåvirkninger som vi bombarderes med daglig. Bilder i magasiner og på TV av tilsynelatende perfekte folk som vi ønsker å se ut.

I virkeligheten må vi huske at a) de har tilgang til ting vi ikke gjør, dvs makeup artister, personlige trenere etc., og b) det meste av tiden er fotografiene vi ser blitt endret og er ikke en ekte refleksjon av hva personen faktisk ser ut som.

Hvordan vakker - 22 måter å gløde innvendig fra

Men å si det, det er mange ting vi kan gjøre for å gjøre oss vakrere, både innvendig og utvendig. Å være fornøyd med måten du ser ut, gir deg komfort og selvtillit, og får deg til å føle at du kan oppnå noe - og det fortjener vi alle.

Så, hva er de beste tipsene og triksene for å gjøre oss mer attraktive? La oss ta en titt på hvordan du skal være vakker.

# 1 Arbeid med det du har. Første ting først, stopp med å slåss på tingene du ikke kan endre. Med mindre du er i stand til å spare opp alle pengene dine, må du kanskje bare leve med den dunkle nesen eller tynne lepper - men så hva? Alle har noen flotte funksjoner, så konsentrere seg om biter du liker. Å akseptere hvem du er i stedet for å kjempe mot det, gjør livet så mye lettere. [Les: 14 trinn for å forkaste livet ditt og elsker å være deg]

#2 Kjole for din form. Fremhev de gode delene, skjul de du ikke gjør. Trene hvilke former og stiler du smiler på. Få en kapsel garderobe med flotte, godt passende klær. Bruk deretter tilbehør for å lage stilen din. [Les: Klærne gjør jenta: 15 tips for å se ditt beste]

# 3 Få en god frisyre. En god hårklipp gjør underverk. Hvis du virkelig ønsker å vite hvordan du vakker og skiller seg ut, skyll du ut ved å gå til en frisør som virkelig kjenner sine ting og ha en konsultasjon om hvilke frisyrer som passer best for deg og smigrer ansiktet ditt.

# 4 Ta vare på huden din. God hud gir deg den sunne, duggglød som ser så attraktiv ut. Hvis du har flekker eller blek, kjedelig hud, kom deg inn i en god hudpleie rutine ASAP. En av de største og mest synlige hemmelighetene til å vite hvordan du skal være vakker, er å forsøke å holde huden ren, frisk og godt fuktig hele tiden, og ta alltid sminken din ut før sengen!

# 5 Få masse mosjon. Ok, så kan vi ikke alle ha den perfekte kroppen, men å være skikkelig og tonet gjør at du føler deg friskere og mer attraktiv på innsiden og ut. Ved å finne en sport du elsker, tar opp en øvelsesklasse, går på treningsstudioet, eller til og med bare går og beveger deg rundt mer, hjelper du å kaste pund, tone opp og gjøre kroppen din frisk og sterk.

# 6 Få rikelig med frisk luft. Å komme ut på landsbygda for litt rent, frisk luft i lungene gjør at du ser og føler deg så mye bedre. Den lindrer stress og belastninger i hverdagen og hjelper deg til å føle deg mer bekymringsfri.

# 7 Spis riktig. Å spise mye frukt og grønnsaker samt magre proteiner og sakte brennende karbohydrater gir deg et sunt, balansert kosthold som forbedrer kroppsform, hud og hår. Folk viser seg å finne personer som ser frisk ut mer attraktivt, så det er så viktig å være oppmerksom på helsen din. [Les: Hvordan oppnå den indre glansen og se mye bedre, selv naken!]

# 8 Drikk mye vann. En av hemmelighetene til å vite hvordan å være vakker er å drikke vann regelmessig. Å holde godt hydrert, forbedrer også utseendet ditt, så sørg for at du drikker mye vann og kutte ned på sukkerholdige drikker og alkohol.

# 9 Få mye søvn. Hvis du klarer å få 40 blinker hver kveld, vil du våkne opp med å føle deg frisk og positiv. Mangel på søvn er alvorlig skadelig for helsen vår. Vi ender opp med å irritere og humør og har også dårlig hud og vesker under øynene våre. Prøv å få den riktige mengden søvn. Du vil føle deg så mye bedre, innvendig og utvendig.

# 10 Smil og le mer. Folk som ser lykkelige ut, synes langt mer attraktive enn de som ikke gjør det, så sørg for at du viser de pearly hvite! [Les: Slik smiler oftere og lever et bedre liv]

# 11 Gå med tillit. Å se og føle seg trygg gjør at du føler deg vakkerere. Hold hodet høyt oppe og vær ikke redd for å se folk i øyet når du går inn i et rom.

# 12 Vær morsom. En god sans for humor og evnen til å få folk til å le, er konsekvent en av de beste tingene folk sier at de finner attraktive i en annen person. Så, hvis du er vittig og morsom, vil folk naturligvis være mer tiltrukket av deg.

# 13 Vær intelligent. Intelligens er også høyt rangert som et attraktivt trekk. Ikke vær all ærgrelse og sjenert. Vær intelligent, ha interessante samtaler, og kjenner ting om verden.

# 14 Vær snill. Vennlighet er også utrolig attraktivt. Så sørg for at du alltid er snill mot andre mennesker. Hvis du er, er de mer sannsynlig å være hyggelige med deg også! [Les: 20 positive måter å skape en kjede av goodwill på]

# 15 Vær oppmerksom på din personlige hygiene. Hvis du vil være vakrere, er det viktig å være oppmerksom på din personlige hygiene. Uansett hvor vakker noen er, hvis de har dårlig kroppslugt eller forferdelig pust, blir de bare ikke så attraktive. Pass på at du lukter frisk og fantastisk hele tiden!

# 16 Ta vare på tennene dine. Å ha et godt smil er virkelig vakkert. Hvis du ser etter tennene dine, blir det ditt. Selvfølgelig er det mange alternativer nå når det gjelder å få det perfekte smilet - selv om de fleste er kostbare. Likevel, hvis det er verdt det, er det ting å sikre at du har et herlig smil.

# 17 Lær hvordan du bruker sminke. Å forstå hvordan du gjør sminke på riktig måte, gjør hele forskjellen. God sminke accentuerer funksjonene dine og gir huden et glatt, glødende utseende. Å gjøre det galt kan være fryktelig!

Lær hvilke farger og paller som passer deg, få sminktimer og kjøp kvalitetsprodukter for å gjøre sminkearbeidet ditt for deg. [Les: Den ultimate veiledningen til å være mer feminin]

# 18 Få en brunfarge. Mens du bader deg selv i solen i flere timer, ødelegger du bare huden din og gir deg rynker, en lys, subtil solbrunhet gjør at du virker friskere, noe som gjør at du virker vakrere. Det er mange flotte falske tenner der ute som gir deg en lysglød. Sjekk dem ut og finn en som fungerer for deg. [Les: Hvorfor bør du ikke skamme seg for det du gjør for skjønnhet]

# 19 Har god holdning. Stå høyt, og sett deg rett opp. God holdning innebærer tillit som er så attraktiv.

# 20 Ikke ta deg selv for alvor. Hvis du ser arrogant eller smug eller som du tror du er bedre enn andre, vil folk ikke finne deg attraktiv uansett hvor vakker du er.

# 21 Omgir deg med folk. Hvis du alltid er omgitt av mennesker, ser du morsom og interessant ut, noe som umiddelbart gjør at du virker mer attraktiv. [Les: Hvordan få nye venner uten problemer som voksen]

# 22 Få et søtt kjæledyr! Funnily nok, en super søt hund eller en liten kattunge gjemt under armen gjør at du virker vakrere. Husk kjæledyr er for livet skjønt-ikke bare som søt tilbehør!

[Les: Hvordan være pen: Atypiske hemmeligheter til å eie din vakre du]

Disse 22 tipsene hjelper deg å se og føle deg vakkerere. Så, hvis du vil ha den ekstra tilliten og lære å være vakker, så prøv noen * eller til og med alle * av tipsene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar