Hvordan være en voksen: 15 modne måter å vokse opp og ha som en

Når du var barn, er du sikker på at du ikke kunne vente med å vokse opp. Men nå som du har, er du sannsynligvis skrape på hodet og lurer på hvordan du skal være voksen.

Ønsker du ikke at du ville ha verdsatt barndommen mer enn du gjorde? Du har sannsynligvis hatet å ta lur, og nå ønsker du at du kan ha nok tid i din travle timeplan for å ta en. Og som tenåring ville du ikke at foreldrene dine fortalte deg hva du skulle gjøre, men nå kaller du dem for råd hele tiden.

Ahhhh, voksen alder. Vi kommer alle til slutt, men det er ikke alltid lett. Noen mennesker tilpasser seg det lettere enn andre, men det er en justering for alle.

Slik er voksen

Ingen tok en klasse som heter "Hvordan være en voksen 101," selv om jeg er sikker på at de fleste av oss ønsker at vi hadde det. Hvis våre foreldre ikke lærer oss, så er det opp til oss å finne ut det selv. Så, hvis du er ute og lurer på hvordan du skal være voksen i det siste, la oss ta en titt.

# 1 Stopp klandre andre mennesker. Dette er stort. Og jeg mener stort. Gitt, de fleste voksne klandrer andre mennesker. Men det er ikke en moden ting å gjøre. Følelsesmessig modne mennesker peker ikke fingrene på andre mennesker hele tiden. De eier opp til deres oppførsel og handlinger. [Les: Hvorfor klandre andre faktisk gjør livet ditt så mye verre]

# 2 Betal regningene dine til rett tid. Dette er sannsynligvis åpenbart. Men vet du hvor mange folk har en crappy kreditt score? Eller hvor mange personer har regningssamlere som banker på døren? Mye. Altfor mange.

Så, du vil ikke være en av disse menneskene. Din kreditt score er så viktig. Hvis du noen gang vil kjøpe en bil, et hus, eller gjøre mange andre ting, må du ha høy kreditt score. Og det kommer fra å betale regningene dine ... til tiden, hver gang.

# 3 Gjør ditt beste hele tiden. Ja, det er lett å være lat og egoistisk. Men det er det barna gjør. Og foreldre må forsøke å lære dem å tenke på andres følelser, ikke bare deres egne.

Så, hvis du vil vite hvordan du skal være voksen, bør du gjøre det beste i dine relasjoner, jobben din og vel, i stort sett alle områder av livet ditt. [Les: Emosjonell modenhet - 13 ledetråder å vite om noen har det]

# 4 Ta personlig ansvar. Dette går hånd i hånd med skyld. Du, og du alene, er ansvarlig for alle aspekter av livet ditt. Jo, du kan ikke kontrollere andres oppførsel, men du kan kontroller din egen. Så, du må være selvreflekterende og tenke på hvordan dine handlinger spilte en rolle i et gitt scenario i livet.

# 5 Behandle andre med respekt. Du har hørt om The Golden Rule ... vi alle har. Men hvor mange av oss faktisk trener det? Behandle andre slik du vil bli behandlet ... det høres lett, ikke sant? Så hvorfor er det så vanskelig for mange mennesker? Men hvis du vil vite hvordan du skal være voksen, må du behandle alle - fra konsernsjef til vaktmester - med respekt. [Les: 10 veldig enkle måter å unngå å være uhøflig i enhver situasjon]

# 6 Kontroller sin sinne. En moden voksen vet hvordan å kontrollere sin sinne. De lar ikke deres følelser få det beste av dem. Ja, vi føler alle sinne. Men hvis du virkelig vil vite hvordan du skal være voksen, må du lære å gå vekk fra situasjoner før du åpner munnen din og angre på det. Ta en pust og få perspektiv.

# 7 Har en livsplan. Hvis du bare går der vinden blåser, vet du ikke hvordan du skal være voksen. Eldre mennesker vet hva de vil ha ut av livet, hvor de skal, og hvordan man kommer dit. Så sett deg ned med deg selv og finn ut hva du virkelig vil ha ut av livet. [Les: Ikke hold deg fast - 16 strategier for å få din dritt sammen fort]

# 8 Ta vare på deg selv - mentalt og fysisk. Jeg vet jeg vet. De fleste voksne i verden er overvektige og overbelastede. Men for å være et lykkelig, sunt, produktivt medlem av samfunnet, skylder du det selv og verden å ta vare på deg selv. Spis riktig. Trening. Ta en mental helse ferie.

# 9 Ikke drikk og kjøre. Dette burde være åpenbart. Men hvor mange ganger har du eller noen du kjenner fått inn i en bil etter å ha drukket? Jeg tror vi alle har. Men modne, ansvarlige voksne vet at drikking og kjøring kan stave katastrofe. Og det gjør de ikke, eller de drikker hjemme. [Les: 20 livsstilsendringer å gjøre i 20-årene for et bedre liv]

# 10 Ikke utsett. Igjen, jeg vet at det er tonnevis av voksne procrastinatorer der ute i verden. Imidlertid påvirker procrastiner ikke positivt noen.

Det understreker deg - og det kan også stresse de andre involverte. Så, for å vite hvordan du skal være voksen, må du planlegge og ikke unngå å gjøre det du må gjøre.

# 11 Ikke la folk hengende. Har du spilt på noen? Ikke en moden ting å gjøre. Er du alltid sent og la folk vente på deg hele tiden? Ikke en fin ting å gjøre. Reelle voksne lar ikke andre hengende. De vet at andres tid er verdifull, og så handler de derfor ut av respekt for dem. Alltid alltid være i tide. [Les: Hvordan være en god person - 10 små endringer for å forandre verden]

# 12 Ikke sladder. Sladder kan være morsomt. Det kan imidlertid også være sannsynlig.Vanligvis gjør folk det for å få seg til å føle seg bedre om sine egne liv. Men det er ikke en fin ting å gjøre. Liker du det når andre mennesker sladder om deg? Selvfølgelig ikke!

Så, hvis du vil vite hvordan du skal være voksen, må du slutte å sladre om andre mennesker.

# 13 Lag en økonomisk plan og et budsjett. Husk da jeg snakket om kredittpoengene dine? Ja, vel, å ha et budsjett og en økonomisk plan er intimt sammenflettet med din økonomiske planlegging. Du ønsker ikke å kjøre kredittkortene dine opp og leve utenfor dine midler, for da vil du aldri bli fanget opp. Og du vil nok ende opp med å arkivere for konkurs. Så, ha en plan. [Les: Den dovne 20-noe guiden for å spare penger]

# 14 Lær å lage mat, rengjøre og fikse ting. Mamma og pappa vil ikke leve med deg når du er voksen * i hvert fall håper jeg ikke *. Og du kan ikke stole på dem lenger for å gjøre alt de pleide å gjøre for deg. Så ta litt matlagingskurs, lære å fikse en bil, og bare vite hvordan du skal ta vare på dine hjemlige oppgaver. [Les: 14 ting du må vite når du bor alene]

# 15 Vær ærlig. Dette burde være enkelt, men som vi alle vet, er det mange løgnere i verden. Men å lyve er ikke ærverdig. Det er ikke modent. Og voksne burde ikke gjøre det. Så, hvis du har en tendens til å strekke sannheten, slutte å gjøre det! Vær sannferdig og se hvordan det gjør livet ditt bedre.

[Les: Livets regler - 22 hemmeligheter å aldri være ulykkelig igjen]

Å vite hvordan å være en voksen er ikke alltid lett, men det er nødvendig. Jeg mener, kom igjen, du kan ikke vende om tidens hender, så du kan like godt omfavne å leve som en moden person før enn senere, ikke sant?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar