Hvordan være en sukker pappa: Inside Scoop på hvordan du spiller det riktig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være en sukker pappa: Inside Scoop på hvordan du spiller det riktig
Hvordan være en sukker pappa: Inside Scoop på hvordan du spiller det riktig
Anonim

Du har tenkt på hvordan du skal være sukker pappa, men du er ikke så sikker på hvordan det fungerer. Det er på tide du lærte hva du trenger å gjøre.

Jeg kan ikke si at jeg har vært sukkermamma, men jeg vet et par sukkerbarn. De ser ut til å gjøre det bra med sine sukkerdaddier. La oss bare si at jeg har innsiden. Det er ikke nødvendigvis så enkelt som å bare kaste penger på noen. Jeg vet, det er det som alle filmene liker å skildre, men la oss være ærlige, dette er den virkelige verden. Det er regler å overholde hvis du vil vite hvordan du skal være sukker pappa.

Hvordan være en sukker pappa

Nå, hvis du bare tilfeldigvis landet på denne siden, spør du sannsynligvis deg selv, hva er en sukker pappa / sukker baby? Det er et veldig godt spørsmål. I utgangspunktet er en sukker pappa noen som gir økonomisk hjelp til deres sukker baby. Du kan være en sukkermamma med en mannlig eller kvinnelig sukker baby, eller du kan være en sukker pappa med en mannlig eller kvinnelig sukker baby, uansett hvilken seksuell preferanse du er, kan du finne noen.

I hovedsak har en sukker pappa og sukker baby et forhold som er seksuelt eller ikke-seksuelt, det avhenger av hva du har blitt enige om. Men jeg vil ikke komme inn på detaljer akkurat nå, jeg kommer til å dykke inn i det videre, så fortsett å lese. Det er noen ting du trenger å vite for hvordan du skal være sukker pappa.

# 1 Forstå at dette er en avtale. Når du er i et sukkerforhold, er dette ikke et forpliktet forhold. Jeg sier ikke at følelser ikke kan utvikle seg, men generelt er dette noe som utvikler seg i sukkerforholdet.

I begynnelsen kan du og din sukkerbarn gå for kaffe eller middag der du tester kjemi. Så snakk om et arrangement. Forstå fra begynnelsen at du ikke eier din sukkerbarn, heller ikke er de forpliktet deg utenfor arrangementet. [Les: 14 urealistiske forventninger som kan ødelegge ditt kjærlighetsliv]

# 2 Vet du hva du vil. Når du gjør arrangementet, fortell ditt potensielle sukkerbarn alt du vil ha fra forholdet. Vil du at det skal være et seksuelt forhold? Hvis ja, hvor langt vil du ha det? Dette må være ekstremtklart når du snakker med sukker babyen din. De må tydelig angi hva de er villige og uvillige til å gjøre. Du kan bestemme om du vil fortsette eller ikke. [Les: Dating en yngre kvinne? 10 ting en eldre mann burde vite]

# 3 Hva skal du tilby? Du må også vite hva du skal tilby din potensielle sukkerbarn. Hva kan du gi dem? Det kan være penger, sko, klær, turer. Vær tydelig med deg selv om hva du kan gi, og fjern deretter med sukkerbarnet på hva du kan tilby. Ikke presenter deg som noe du ikke er. Pass på at tilbudene dine passer i budsjettet ditt.

# 4 Vær ærlig.Hør, hvis du lyver, kommer du til å komme deg inn i en båtbelastning. Hvis du vil vite hvordan du skal være sukkerpappa og gjør det riktig, må du være 100% ærlig når du forhandler med sukkerbarnet ditt. Dette er et forhold basert på å oppfylle hverandres behov, så du må være helt åpen og ærlig med hva du kan gi og hva du vil motta.

# 5 Ta det sakte. Når du er første gang sukker pappa, kan det være veldig spennende, og du vil sannsynligvis hoppe inn i sengen med en gang. Ikke gjør det. Hvis du vil være en vellykket sukkerpappa, trenger du sukkerbarnet ditt til å bli komfortabel rundt deg. Du vet ikke hvem de er på en første date og omvendt, så ta deg tid og gå på et par datoer før du gjør et trekk. [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning du trenger å holde øye med]

# 6 Hold grenser fast. Husk da jeg snakket om å være ærlig og uttrykke dine behov når du gjorde arrangementet? Bra, du var oppmerksom. Arrangementet du har laget, må grensen være fast på plass.

Det er best hvis du skriver inn forventningene til forholdet, på den måten, vet du begge hvor grensene er. Hvis dere begge vil endre grensene, må dere begge være enige om det. [Les: Forstå grenser i dating og hvor langt er for langt]

# 7 Sett inn et forsøk. Når du er på en dato med sukkerbarnet ditt, må du sette i gang. Naturligvis må det være en følelsesmessig og fysisk forbindelse mellom deg og din sukkerbarn, noe som betyr at du blir kjent med dem på et personlig nivå.

Hvis du vil ha et tilfredsstillende forhold, må du jobbe for å gjøre den andre personen glad og omvendt. Så hvorfor ikke ha henne faktisk som deg? Det samme gjelder enten.

# 8 Vær respektfull: Du må være respektfull med sukker babyen din. Noen føler at de kjøper tid, og dermed kan behandle deres sukkerbarn, men de vil ikke, men det virker ikke slik. Ja, et sukkerforhold er ikke nødvendigvis et tradisjonelt forhold, men det er ikke meningen. Dette er ikke bare en forretningstransaksjon, dette er et forhold til et annet menneske.

# 9 Det handler ikke bare om pengene. Du kan føle at du må "få pengene dine verdt", men det er ikke slik du bør se forholdet. På slutten av dagen er det et forhold.Selvfølgelig har du penger og sukkerbarnet har varene, men det burde ikke føles som en handel.

Dette forholdet handler om å oppfylle hverandres behov, ikke tenk på det så mye annet enn å kjøpe kjæresten din dameundertøy en gang i måneden.

# 10 Vær tålmodig. Å finne den riktige sukkerbarnet for deg, kommer ikke til å være så enkelt som du tror. Du vil ha noen som du kobler sammen med, så det kan ta et par datoer med et par forskjellige sukkerbarn. Men det du trenger å gjøre er å være tålmodig. Den rette sukkerbarnet kommer! En som liker arrangementet og føles en forbindelse med deg. [Les: Hvordan forfalske en følelsesmessig forbindelse ved å være mer empatisk]

# 11 Husk at du ikke eier dem. Det er veldig viktig å understreke dette: bare fordi du har et sukkerforhold betyr ikke at du eier din sukker baby. De kan kutte arrangementet når som helst, eller du kan klippe det også. Du er din egen person, og det er også sukkerbarnet ditt. Så, hvis du vil at navnet ditt skal ha en god rap, så husk dette neste gang du går på en dato.

[Les: 16 ting som gjør en jente til en god sukkerbarn]

Nå som du vet hvordan du skal være sukker pappa, hva tenker du? Kommer du til å prøve deg? Eller la noen andre teste det ut?

Populært emne