Hvordan være en god sukker baby: 16 hemmeligheter til det luksuriøse livet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være en god sukker baby: 16 hemmeligheter til det luksuriøse livet
Hvordan være en god sukker baby: 16 hemmeligheter til det luksuriøse livet
Anonim

Ingen andre har det søte liv som en sukker baby gjør. Men leve Livsstilen kommer ikke lett, som alle sukkerbarn vil fortelle deg.

Så hvis du vil være den søteste, mest suksessfulle sukkerskatten uten en hitch, leser du bedre på disse tipsene.

La oss si at du er en attraktiv ungdomsstudent som ønsker å oppgradere uten gjeld. Eller kanskje du er en drevet gründer som ønsker å starte oppstarten din og søker et løft med litt økonomisk hjelp. Eller du kan være noen som bare er så vant til den fancy og luksuriøse livsstilen at du leter etter noen som kan støtte deg i den avdelingen.

Og så møter du noen som allerede er vellykkede, stabile og tjener masse penger. Og den personen er så tilfeldigvis så inn i deg, og viser deg med ikke bare kjærlighet, men alle dine materielle og økonomiske behov - og til og med lurer. Du vet det ennå ikke, men du er en fullverdig sukker baby * du kan gi deg selv et klapp på ryggen nå *.

Så hva er egentlig en sukker baby?

En sukker baby er noen som er attraktiv, leter etter følgesvenn uten noen strenger, og ville ikke ha noe imot å ha de finere tingene i livet. Og deres partner - en sukker pappa eller mamma - har det å tilby deg. Selv om det er lett å stereotype sukkerbarn som gullgraver og manipulatorer, er det egentlig ikke tilfelle for mange.

Sukkermannbarn søker generelt noen som kan supplere deres livsstil eller hjelpe dem med å nå sine mål. Men de har også noe å tilby sine partnere, for eksempel intimitet, tilkobling eller følgesvenn. Og noen sukkerbarn utvikler selv ekte, langsiktige relasjoner med sine partnere. [Les: Den komplette veiledningen til snagging en rik partner eller en sukker pappa]

Hvordan være en super sukker baby

Hvis du kan høre sukker baby livsstil ringer til deg, og det er akkurat det du leter etter, her er alle tips og forslag du må være den perfekte sukker baby fangst!

# 1 Følelser? Hvilke følelser? Følelser kan gjøre forhold til en sukker pappa eller mamma rotete. Virkelig rotete. Sugar daddies eller mommies vil at du skal gi drama-fri, rot-fri og morsomme forhold. Så ikke ta med din følelsesmessige bagasje inn i ligningen. Vær forsiktig så du ikke har urealistiske forventninger også. Ikke alle sukker daddies kan bruke all sin tid, oppmerksomhet, innsats, kjærlighet og penger til deg.

# 2 Ha det rette. Få inn i noen * sukker pappa / mamma - sukker baby * forhold uten noen illusjoner eller vrangforestillinger. Ofte kan partneren din bare være i den som en måte å ha noen på en uformell, ikke-strenget basis. Det er ikke noe press for å være noe - så alvorlig eller langsiktig. Avtalen kan allerede være på plass, så du må være i den rette tankegangen for å få det til å fungere. [Les: 14 urealistiske forventninger som kan ødelegge ditt kjærlighetsliv]

# 3 Vet hva du vil og trenger. Når du bestemmer deg for å være en sukker baby, vet du at forholdet dynamikken vil være annerledes. Så vær ikke redd for å spørre. Men først, gå over hva dine behov og ønsker er. Sugar daddies reagerer godt hvis du ber dem om en "investering" i oppstart eller venture, enten det er din reise blogg eller sminke opplæring webinar.

# 4 Ikke sett deg for mindre. Å være sukker baby betyr at du må være ærlig for deg selv om hvordan du ser deg selv og din egenverd. Aldri kompromittere dine moral og verdier. Det er folk der ute som vil prøve å få mest mulig ut av deg så lite som mulig, og det er ikke bra. Ikke slå deg ned.

Hold bakken og bygge en forbindelse med noen som kjenner dine grenser og kan gjøre deg glad på dine egne vilkår, samtidig som du legger inn et forsøk på å returnere kjærligheten.

# 5 Invester på ditt utseende. Som sukker baby må du ta vare på deg selv. Det er ikke kalt "sugar hag" av en grunn. Så bør du sminke på sminkefagene dine, gå på treningsstudioet med jevne mellomrom, og gå lett på de cronuts. Partneren din vil at du skal se og føle deg best, så du kan gi det aller beste til dem også. [Les: 15 virkelige tips for å se langt bedre naken, på kort tid!]

# 6 Hush kritikerne. Igjen, i motsetning til populær tro, er ikke alle sukkerbarn gullgravere. Det er dypere enn det faktisk. Ofte er sukkerbarn der ikke bare for sex, men også som en følgesvenn, arm candy, eller til og med alvorlig kone materiale. Noen mennesker ser bare etter noen til å dusj all sin kjærlighet, hengivenhet og penger på, og du kommer bare til å elske å motta alle dem. Som med alt du gjør, ikke bry deg om kritikerne - og bare husk din egen virksomhet. [Les: Hvordan vite om du blir brukt til sex eller penger]

# 7 Vær tålmodig. Ikke alle mennesker du møter som synes å være sukker pappa / mamma materiale passer egentlig regningen i det lange løp. Derfor tar det tålmodighet.

Du må også legge mye arbeid. Dusj dem med kjærlighet, tid og vær der for dem, spesielt i tider når de trenger å være sammen med noen som virkelig bryr seg. Når du får den tilkoblingen, kan du gå inn for drepingen.

# 8 Vet hva pappa vil ha. Noen vil ha konstant følgesvenn, noen vil ha en trofépike / kjæreste, og andre vil bare ha noen til å være på mottakersiden av all sin kjærlighet og gaver.De beste og mest suksessfulle sukkermabber vet hva deres sukker pappa / mamma vil ha, og de blir nettopp det. Det handler om å oppfylle et behov og få belønningen i retur. [Les: Hva er en trofekone og hvorfor ønsker alle menn en?]

# 9 Ikke vær redd for å spørre. Hvis du ikke spør, vil du aldri vite eller få det du vil ha. Siden forholdet ditt er basert på en gave-og-ta-utveksling, må du påstå deg hva du vil motta. Med tanke på at du har arrangert ditt arrangement, vil din partner sette pris på det mer hvis du vet hva du vil, og fortell ham eller henne om det.

# 10 Enighet om et arrangement. For hvert forhold å løpe jevnt, må du sette opp det på grunnlag av gjensidig avtale. Som sådan må et arrangement være klart for dere begge, slik at du kan sette forventninger og unngå misforståelser og skuffelser i fremtiden. [Les: 15 tegn på at du er en høy vedlikeholdskvinne som alle menn ønsker]

# 11 Vær diskret. Diskresjon er viktig, spesielt hvis du daterer en vellykket, kraftig, innflytelsesrik, velstående eldre mann. Først av alt, har de et rykte å opprettholde.

Mange av dem, så gammeldags som de sannsynligvis, vil ikke også at du skal gå rundt og legge ut bildene dine sammen på sosiale medier. Og de vil heller ikke at du skal legge ut ting om forholdet ditt, spesielt hvis du har misforståelser. Det er best å holde det lavt og å spille det trygt.

# 12 Få mest mulig ut av det. Fordelene med å være en sukker baby er uendelig - hvis du vet hvordan du maksimerer det. Vanligvis kan partneren din ha ferdigheter, kompetanse, innflytelse, forbindelser og penger for å hjelpe deg med å komme videre i din karriere - og til og med i livet generelt. Din sukker pappa / mamma kan egentlig ikke bare være din partner, elsker og venn, men også din confidante, mentor og benefactor. [Les: Hvordan håndtere sjalusi i et forhold]

# 13 Vurdering er en kunst. Husk å være ekte med partneren din, spesielt når det gjelder å godta gaver, favoriserer, følelser og andre ting. Som sukkerbarn vil du være på mottakersiden av mange av disse, slik at du bedre børster opp på "Kunsten av Vurdering." Så selv om du ikke har noe å tilby partneren din, men din kropp, tid og kjærlighet, han / hun vil føle seg bra at du liker Tiffany øredobber eller Lake Como villa ferie.

# 14 Følelsesmessige forventninger. Du må være forberedt på den slags følelsesmessige tilkoblingen du vil ha med partneren din. Uansett hva det er, er det viktig å være ærlig med deg selv og hva du vil, så vel som å være ekte for din partner. Det er ikke noe verre enn å godta et oppsett og ha din partner å finne ut at du har faklet det hele tiden. [Les: Casual forhold regler for å holde et forhold bare lykkelig tilfeldig]

# 15 Vær på vakt. Bare fordi partneren din har gitt deg månen og stjernene betyr ikke at du må gi for fort til gjengjeld. Først og fremst bør tillit ikke komme lett, og det bør fortsatt bli opptjent, som med alle andre forhold.

Emosjonelt sett må du også vakt ditt hjerte, så du kan være sikker på at du ikke faller for hardt for tidlig, og til slutt gir mer enn du har forhandlet for.

# 16 Vær selvforsynt. Selv om et selvforsynt sukkerbarn kan være en oksymoron, er det faktisk lurt å ikke stole på sukker for inntekt. Tenk deg sukker som en bonus som kommer inn etter din egen lønnsslipp. Du bør kunne dekke dine egne regninger og forpliktelser, og sukkeret bør bare brukes til å supplere din luksuriøse livsstil.

Sukkerbarn er flotte på å bruke sine unike kvaliteter til deres fordel, og med dette mener vi å varme opp partnerens søte sted. Når du lykkes med å gjøre dette, så er du inne for en godbit, som betyr luksuriøse ferier, dyre gaver, fanciest middager, couture klær og masse moolah.

[Les: 10 luskede skilt som gjør deg til den perfekte 24K gullgraver]

Og når du ser på det på den måten, er det å være en sukkerbarn definitivt lyden som mye moro. Så hvis dette er noe du vet, du vil elske og nyte, snugg deg den perfekte sukkerpappa eller mamma og nyt spoiler av deres rikdom!

Populært emne