Hvordan være en sterk uavhengig kvinne som menn elsker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være en sterk uavhengig kvinne som menn elsker - KVINNER 2023
Hvordan være en sterk uavhengig kvinne som menn elsker - KVINNER 2023
Anonim

Hvis det er en ting som tar menn med storm i det siste, er det uavhengige kvinner. Finn ut om du har det som trengs for å være typen kvinne som menn elsker.

Sterke, uavhengige kvinner er sexy, ansvarlige, og vet nøyaktig hva de vil. Lyder det ikke akkurat som noe hver mann ønsker? Vel, det er fordi det er det de fleste menn vil ha. Når du blir uavhengig, blir du kvitt de fleste av de usikkerhetene som gjør deg mer unappealing.

Jeg vedder på at du kan gå ned i gatene i byen din, og bare ved å se på hvordan en kvinne går, kan du fortelle om hun er den typen som tar sine egne beslutninger, eller typen som har alle som går over henne. Det er egentlig ikke vanskelig å savne.

Hva gjør uavhengige kvinner så forskjellige?

Deres personligheter, deres no-b.s. holdning, deres kommende nærvær, og det faktum at de måtte jobbe hardt for å være hvem de er. Ingenting skjer over natten. Du kan ikke bare vende en bryter og bestemme deg for å bli en dårlig-uavhengig uavhengig kvinne. [Les: 10 trekk i en kvinne som trekker alle menn mot henne]

Hvis det var lett, ville jeg ha gjort det for lenge siden. Men sannheten er at du må gjøre endringer i hverdagen for å bli en sterk, uavhengig kvinne. Heldig for deg, jeg har oppdaget trinnene for å komme dit. Slik gjør du deg til en misunnelig, sterk uavhengig kvinne som menn elsker.

# 1 Stå opp for deg selv når det er nødvendig. En uavhengig kvinne tar tiltak når hun føler at hun har blitt forkastet. Hvis du virkelig ønsker å være en sterk, uavhengig kvinne som menn elsker, holder du deg selv i en situasjon som krever det. Bare husk å alltid være rolig og være respektfull når du gjør det.

# 2 Gi deg selv. Dette tar bokstavelig talt "uavhengig". Hvis du vil være denne typen kvinne, må du bokstavelig talt gi alt for deg selv. Du kan ikke stole på noen andre for penger, et hjem eller til og med lykke.

Hvis du virkelig vil at menn skal elske deg, vil du kunne gi alt du trenger selv. Dette tar trykket av mannen din til å være mannen og gi alt fordi noen ganger kan han ikke. Dette lar ham vite at du ikke er med ham for pengene eller eiendeler, du er med ham for ham. [Les: Steg-for-trinns veiledning for å være uavhengig selv når du er i et forhold]

# 3 Har ditt eget liv. Ikke tilbringe hele tiden på deg over noen eller noe. Har dine egne hobbyer, mål, ambisjoner og mer. Vær en person i denne verden og ikke bare en annen fly på veggen. Ha ditt eget liv og du blir en uavhengig kvinne.

# 4 Deal med dine problemer på egen hånd. Mens det er greit å spørre råd og få noen til å veie inn på hva de tror du bør gjøre, må du aldri sette problemene dine på noen andre og få dem til å føle at det er deres jobb å fikse. Dine problemer er bare dine, og du bør fungere som sådan.

Det er sant at menn elsker å fikse ting. Men dette er mer nøyaktig for når søppeltømmingen ikke virker, og de kan kaste på verktøybeltet. Ingen mann kommer til å ønske å være den som løser alle dine problemer for deg. [Les: 15 kvaliteter alle menn ønsker i sin kvinne mer enn noe annet]

# 5 Ignorer negative mennesker. Haters er overalt. De er online, går nedover gaten, i kjøpesenteret, og til og med noen kubber ned fra deg på jobben. Du kan aldri unnslippe dem. Men hvis du vil være den typen kvinne som en mann elsker, vil du lære å ignorere dem og ikke la dem påvirke deg.

# 6 Hold deg rolig i en krisesituasjon. Jeg vet hvor lett det er å bare freak ut når noe går galt, men du kan ikke gjøre det. Uavhengige kvinner kan ta en forferdelig situasjon og bli avslappet. De kan håndtere det med poise.

# 7 Slutte å være impulsiv. Impulsiv atferd gjør at du ser ung og umoden ut. Ekte uavhengige kvinner tar sine beslutninger - uansett hvor små - seriøst og tenker på dem før de tar tiltak. Så før du bruker $ 1000 på det fluffy kaste rug, tenk på det.

# 8 Ikke la andres meninger påvirke selvtillit. Denne er et viktig aspekt av en uavhengig kvinne. De som kan ignorere kritiske kommentarer uten å la dem ta av seg selvtilliten, er sterke på så mange måter. Denne regelen er avgjørende for å forvandle deg til en sterk, uavhengig kvinne.

Menn elsker kvinner som dette fordi de vet at de ikke trenger å være de som skal hente deg når din selvtillit vilter. Sikkert, de kan elske å være noen for å få deg til å føle deg bedre, men de vil ikke bære vekten av din fallende selvtillit hele tiden. [Les: Hvordan din egen respekt påvirker deg og forholdene i livet ditt]

# 9 Arbeid hardt - vanskeligere enn noen gang før. Uavhengige kvinner sitter ikke bare og venter på noe som skal overlates til dem. Nei. De jobber hardere enn de burde for å oppnå storhet. Dette gjelder særlig i et samfunn som er så mannlig dominerende i arbeidsstyrken. Så våkne tidlig, gå sent, og se suksess faller i fanget ditt.

# 10 Ikke bosette seg. Enten det er din jobb eller ditt kjærlighetsliv, må du aldri betale for noe mindre enn det du fortjener. Du fortjener det beste, og det er alt du bør ha. Så hvis du ikke er glad hvor du er, fortsett. Det er mantra av uavhengige kvinner overalt.

# 11 Hold deg i form og sunn. Å være en uavhengig kvinne handler ikke bare om å være mentalt vanskelig. Du må faktisk være fysisk egnet og sunn. Gå til treningsstudioet, løft vekter, spis ekte matvarer, og du vil føle deg så mye bedre om deg selv. Ikke bare vil det hjelpe deg til å føle deg bedre, men du vil også se ut som en badass også. [Les: 25 ting folk finner veldig sexy og attraktivt om en jente]

# 12 Vær realistisk i dine livsmål / relasjoner. Uavhengige kvinner vet at virkeligheten ikke er som eventyrene. Virkeligheten er hardt arbeid og krever mye prøving og feiling for å få ting riktig. Ikke la fantasiene dine overta, eller du vil bare ende opp med skuffelse.

Menn som en jente som ikke forventer at han skal være ridder i skinnende rustning. Du forstår at relasjoner ikke er virkelig spilt ut hvordan de skildrer dem i romantiske komedier. Menn elsker det fordi det forsikrer dem om at du vet hvordan du skal jobbe for et godt forhold. [Les: 17 enkle måter å være den perfekte kjæresten til mannen din]

# 13 Vær glad på egen hånd. Du må lære å være glad og oppfylt på egen hånd før du virkelig kan betraktes som en uavhengig kvinne. La slippe av alt det som forstyrrer deg, bygge et liv du elsker, og vær fornøyd med det du har.

# 14 Vet hva du vil - og gå etter det. Ikke sitte der og tenke "en dag" når det gjelder dine mål. Hvis du vil ha det, så ta det! Uavhengige kvinner sitter ikke rundt og venter på mulighet til å komme og banker på døren. De bulldoze gjennom muligheter "dør og ta hva som er deres.

Menn elsker kvinner med ambisjon. De liker å se deg være lidenskapelig om noe fordi det viser ham at du også kan være lidenskapelig om ham. [Les: 9 viktige livsstilsvaner må du være mer uavhengig i livet]

# 15 Respekter deg selv. Dette er sist av en grunn. Det er det viktigste du må kunne gjøre for å bli en sterk uavhengig kvinne som menn elsker. Du må respektere deg selv. Hvis du ikke har respekt for deg selv, kan ingen andre respektere deg og det bildet er borte.

[Les: En inspirerende guide for å ta det neste skrittet til uavhengighet og suksess]

Å være en sterk, uavhengig kvinne kommer naturlig til noen mennesker. Imidlertid må de fleste jobbe hardt for å oppnå dette. Hvis du vil være den typen kvinne som en mann elsker, så er det slik.

Populært emne