Hvordan være en god person: 10 små endringer for å transformere verden

Selvforbedring kan være vanskelig, men det trenger ikke å være. Hvis du har lurt på hvordan du skal være en god person, så er det noen tips for deg.

Hvis du leser dette, så må jeg gratulere deg! Du er en del av minoriteten ... folk som faktisk ønsker å forbedre seg selv. Tro det eller ei, de fleste bryr seg ikke om å vite hvordan man skal være en god person. Så, hvis du gjør det, er det første skrittet.

Hvordan lærer vi å være en god person? Vel, det begynner vanligvis med foreldrene våre. Vi lærer omtrent alt fra dem - for bedre eller verre. De kan ha modellert svært respektabel atferd som lærte deg hvordan du skal være en god person. Men kanskje de ikke, og nå lurer du på hvordan du kan forbedre deg selv.

Hvordan være en god person

Ok, så kanskje foreldrene dine ikke var perfekte og lærte deg ikke hvordan du skulle være en god person. Vel, jeg er sikker på at de gjorde det beste de kunne. Så nå er det opp til deg! Du kan lære, du må bare legge inn litt innsats i det. Men stol på meg, det er verdt det. Her er noen tips for hvordan du skal være en god person. [Les: 11 tips for å bli forelsket i deg selv og bli en bedre deg]

# 1 Hvis du sier det, gjør du det. Jeg vet mange mennesker som er så flakete at jeg aldri tror på et ord som kommer ut av munnen. Jeg var heldig nok til å vokse opp med foreldre som var tro mot sitt ord. Hvis de sa at de skulle gjøre det, gjorde de det faktisk. Du kan stole på dem. Og det er slik jeg er. Og du vet hva? Dessverre er det sjeldent.

Så vær en person av ditt ord! Hvis du sier at du skal gjøre noe, men ikke, la du andre folk ned. Og det er ikke en god person. Stol på meg, det er ikke så vanskelig å gjøre. Så, hvis du sier det ... gjør det.

# 2 Ha empati for andre. Jeg hater å bryte det til deg, men verden dreier seg ikke om deg. Det går heller ikke rundt meg. Eller noen andre for den saks skyld. Mitt poeng er at dine behov og ønsker ikke er viktigere for at andre er. Selv om du ikke er enig med dem, spiller det ingen rolle. Det er deres erfaring.

Du bør leve ved mottoet, "oppfatning er virkelighet." Med andre ord, alle har sine egne erfaringer, og du bør ha medfølelse for dem. Ikke bli opptatt av å være selvabsorbert. [Les: 13 inspirerende måter å få frem det beste i deg selv]

# 3 Ikke kast bort andres tid. Kanskje du ikke er en tidsbevisst person, og så løper du alltid sent. Og kanskje tror du ikke det er en stor sak fordi tiden ikke er viktig for deg. Men jeg har en nyhetsflash for deg ... tiden er viktig for mange mennesker.

Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange ganger jeg har satt i en restaurant for en time * eller mer * ... bare venter på en venn å ankomme. Det er frekt. De kastet bort tiden min. Jeg kunne ha gjort noe annet enn å vente på dem å ankomme ... sent. Så, verdsetter andres tid. VÆR SÅ SNILL.

# 4 Ta personlig ansvar. Ikke klandre andre mennesker. Selv om de virkelig er skyldige, må du ikke gå videre og videre om det. Se på hvilken som helst situasjon, og prøv å se hvordan oppførselen din spilte en rolle i hvordan det viste seg.

De fleste tar ikke personlig ansvar, men det er en hjørnestein i hvordan man skal være en god person. Det er ikke en svakhet å innrømme når du gjorde noe galt. Faktisk er det den modne tingen å gjøre. Så, for Guds kjærlighet, eier du dine handlinger. [Les: Emosjonell modenhet - 13 ledetråder å vite om noen har det]

# 5 Ikke ta noe personlig. Så mange mennesker blir fornærmet på hver liten teensy liten ting som noen sier eller gjør. Men hør hva andre sier eller gjør det vanligvis ikke om deg. Det handler om dem. Det er en refleksjon av hvordan de føler om seg selv.

Så ikke knip ut på folk når du føler at de opprører deg. Husk at ingen kan fornærme deg med mindre du tillater dem. Prøv å ikke ta noe personlig. Tro meg når jeg sier at denne lille forandringen alene vil fullstendig forandre livet ditt.

# 6 Vær selvbevisst. Hvis du vil forstå verden og forbedre forholdene dine, tar det mye selvbevissthet. For å lære å være en god person må du være klar over hvordan og hvorfor du gjør * eller si * de tingene du gjør.

Når du er selvbevisst, hjelper du andre til å forstå deg. Og når de forstår deg, er de mer sannsynlig å ha et fredelig forhold til deg. [Les: Hvordan forbedre deg selv - 16 kraftige hemmeligheter til selvforbedring]

# 7 Forstå konsekvensene av dine handlinger. Husk da jeg sa at du ikke er sentrum av universet? Ja, vel, her er en annen ting som går sammen med det følelsen. Dine handlinger påvirker andre mennesker. La meg gjenta. Dine handlinger påvirker andre mennesker!

Akkurat som en stein i vannet sender ut krusninger, det gjør din oppførsel også. Selv om du bare er gretten, stol på meg, påvirker det menneskene rundt deg. Så sørg for at alle dine handlinger er like positive som du kan gjøre dem, fordi du vil forsikre deg om at du er en lykkelig innflytelse på andre mennesker.

# 8 Tenk før du snakker. Jeg er sikker på at du har hørt din mor si dette før, ikke sant? Vel, det er sant. Du kan ikke ta den tilbake etter at den er der ute.Selv om du beklager til du er blå i ansiktet, kan du ikke angre noen skader som kan ha blitt gjort etter at du sier noe du kan angre.

Så før du sier noe * spesielt hvis du er sint * slutte å tenke på det. Er den snill? Er det nødvendig? Er det nyttig? Hvis det ikke er det, så si det ikke. Bare ikke. Vær oppmerksom på ordene du snakker. [Les: Hvordan være stilig - 20 trekk som styrer ærefrykt og respekt]

# 9 Husk den gylne regelen. Vi lærte alle dette i barnehagen, ikke sant? Men hvor mange av oss lever faktisk av den gylne regelen? Gjør til andre som du ville ha gjort mot deg. Det er et ganske enkelt konsept, ikke sant? Så hvorfor er det så vanskelig for folk å faktisk leve av denne visdommen?

På samme måte som du bør tenke på hva du sier før du sier det, tenk på hvordan dine handlinger vil påvirke en annen person. Hvis de gjorde det for deg, vil du like det? Hvis ikke, hvorfor gjør du det med dem?

# 10 Elske deg selv. Jeg lagret dette for sist fordi det er virkelig kjernen i å lære å være en god person. Folk som elsker seg naturally love others too. Så hvis du elsker andre, hvordan kan du behandle dem dårlig?

Mange mennesker elsker ikke seg selv, og det er trist. Men hvis du vil vite hvordan du skal være en god person, må du godta alle deler av deg selv. Og når du gjør det, vil det være instinktivt å gjøre godt i denne verden ... og være en god person.

[Les: Livets regler - 22 hemmeligheter å aldri være ulykkelig igjen]

Hvis du vil lære å være en god person, er dette gode utgangspunkt. Det skjer ikke over natten, så du må fortsette å sette anstrengelsen. Men alle rundt deg vil sette pris på deg for det!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar