Hvordan være en god dato hver eneste gang

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være en god dato hver eneste gang
Hvordan være en god dato hver eneste gang
Anonim

For å ha en vellykket dato som etterlater dere både glade og glade, må dere lære hemmeligheten bak å vite hvordan det skal være en god dato. Finn ut her.

Dating og møte potensielle datoer er en egen del av det enkelte liv, spesielt hvis du vil finne den spesielle personen for deg selv.

Å fikse en dato kan være tidkrevende.

Men ikke å vite hvordan å være en god date som kan oppføre seg godt, kan stave doom for alle.

Hvis du vil ha en vellykket dato, må du forstå hvordan du skal være en god dato i alle dens finesser.

Det kan virkelig være forskjellen mellom en glad dato og en dårlig.

Hvordan være en god date og imponere din kompis

Alle sier den enkleste måten å finne den spesielle personen er ved å være deg selv.

Men er det virkelig sant? I en viss grad er det. Men ikke hele tiden.

Du har forventninger fra en dato og personen du møter.

Og personen du møter har de samme forventningene også.

Hvis du velger å være deg selv, overser du de få tingene som virkelig betyr noe, oddsen for å glede deg over datoen din, kan gå nedoverbakke.

Hvordan kan du være en god date?

Vær deg selv, men husk alltid de få tingene som virkelig betyr noe når det gjelder å være en god dato.

Disse tipsene om å være en perfekt dato er enkle, men de som lett overses. Bruk dem neste gang du er på en dato, og begge vil ha en bedre tid som kan føre til noe enda bedre. [Les: Beste steder å gå på en første date]

Kjønnens regel

Hvis du er fyren, vær ridderlig og sjarmerende. Behandle kvinnen du er på en date med som en dame. Hun fortjener all respekt og oppmerksomhet.

Hvis du er jenta, la mannen i din bedrift ta ledelsen og ta avgjørelsene. Menn elsker det når de føler at de har kontroll over situasjonen. Hjelp ham til å føle seg mer som en mann, og han vil elske deg for det.

Unngå en linje svar

Det er enkelt å svare på alle spørsmål med monosyllables. Men gjør ikke det. Begge er på en dato for å bli kjent med mer om hverandre og finne ut om kompatibiliteten. Ved å svare på alle spørsmålene, legger du til en linjer, gjør du det mye vanskeligere for din dato å snakke med deg. [Les: Førstidige samtale tips]

Husk at datoen din prøver sitt beste for å holde en samtale. Hjelp deg ved å svare på et spørsmål som vil gi flere muligheter til flere spørsmål og samtaler over datoen.

Fokuser på datoen din

Lær å fokusere på datoen din, uansett hva. Hvis du skal bytte blikk med andre gode blikk, ville det være ekstremt respektløs til datoen din. Og de skal definitivt behandle deg dårlig også. Så i stedet for å avslutte en dato på en dårlig måte eller lure på hvorfor det er så mye fiendtlighet i luften, vær oppmerksom på datoen din.

Og selv om du støter på en venn og slutter å snakke, unnskyld deg selv om omtrent 30 sekunder med mindre du ikke har noe valg.

Ikke svar på telefonen din

Alle vet dette. Men gjør du det? Besvare telefonen og ha en lang samtale på det mens du ser på datoen, kan du leke med maten, det kan virke som moro, men det er også noe som slutter datoen midtveis. Ikke svar på telefonen din på en dato, med mindre du virkelig må. Og selv om du gjør det, avslutter du telefonsamtalen så snart som mulig. [Les: Hvordan bli kjent med noen på en dato]

Snakker om deg selv

Det er en tynn linje mellom å snakke om deg selv og bragging om deg selv. Tread den linjen forsiktig hvis du vil være en god dato og gjøre kvelden arbeid til din fordel. Snakk aldri om deg selv på en måte som kan virke skrytende. Hold berøre fag som lønnsslipp og din bil til en annen dag. Men hvis du ønsker å vise frem pengene dine eller jobben din, vær diskret om det og vent på datoen din for å få opp spørsmålene ved å skape samtaler som avviker fra de berørte fagene. Ved å gjøre det, ville du faktisk virke som den ydmyke!

Ikke kle deg ned

Dressing uformell kan virke som den perfekte antrekk å kle seg for en første date, men hvis du har planlagt til middag eller et møte i en swanky salong, alltid kle deg best. Ikke kle deg eller se deg selv fjernt loslitt. Se bra ut og lukt godt, det gjør deg mer tiltalende og verdig din dato.

Du kan være sen eller travelt med å komme til å møte din dato i tide, men det er ingen unnskyldning å være kledd dårlig. Ikke skam deg med datoen din ved å kle deg casual eller travelt, spesielt hvis datoen din har tatt seg tid til å se sitt beste for deg.

Hvem skal betale?

Fyren betaler. Han gjør alltid.

Hvis du er kvinnen i datoen, takk din dato for en fantastisk tid, men ikke nå ut for lommeboken din. Dating kan være dyrt, men det er ingen unnskyldning for en fyr å behandle en kvinne, han kan til slutt gå ut med som at hun er en venn. Å betale til middag er et lite tegn på takknemlighet en mann må vise for å takke kvinnen han er med. Hvis han ikke har råd til middag, kan han virkelig ha råd til å date deg og gå ut med deg med jevne mellomrom?

Nå er dette et kontroversielt og berørt tema i dating etikette, men menn, stoler på oss. Betal for middag. Det er riktig å gjøre.

Hvor er ditt spill ansikt?

Sett på din beste side, uansett hvordan datoen går. Førsteinntrykket er det viktigste. Men noen ganger kan en date være en ukjent diamant i smusset som bare venter på å bli avslørt.Selv om de er sjenert eller skummel, vær varm. Med mindre de er ubehagelige oafs, kan du prøve å ha det bra. [Les: Å avsløre spørsmål for å spørre om en dato]

Aldri avsløre din skuffelse

Ikke vis din skuffelse. Du tror kanskje du har tatt en dårlig dato, men lær deg å klare det. Du vet aldri hvordan datoen kan utvikle seg hvis alt du vil gjøre er pout, knurr og kaste en hissy passform. Og selv om datoen din ikke passer til beskrivelsen av en perfekt dato, gir det deg ingen unnskyldning for å fornærme noen eller få dem til å føle seg dårlig om det. [Les: Hvordan avslutte en dato på riktig måte]

Husk deg og din

Vær alltid på din beste oppførsel. Hjelp din date ut og få dem til å føle seg komfortabel og glad for å være med deg. Og husk alltid å takke datoen din, selv om de ikke går ut av deres måte å hjelpe deg. Å være en nådig dater som vet hvordan å behandle en date, kan gjøre din date bedre, og du er en bedre person. [Les: Hvordan starte et nytt forhold perfekt]

[Les: Hvordan få en fyr til å kysse deg når du vil at han skal]

Bruk disse tipsene på hvordan du skal være en god dato neste gang du møter noen nye. Du ser hvor spennende og morsom en dato kan bli på kort tid når dere begge går ut av deres måter for å få den andre personen til å føle seg bedre.

Populært emne