15 Behagelige måter å være en gentleman og holde henne glad

Innholdsfortegnelse:

15 Behagelige måter å være en gentleman og holde henne glad
15 Behagelige måter å være en gentleman og holde henne glad
Anonim

Så er du dating den perfekte jenta og du vil holde henne glad? Vel, alt du trenger for å få henne til å føle seg omsorg er å lære å oppføre seg som en gentleman.

Gutter vil være gutter, og ofte betyr det å være litt uvitende om kvinnens følsomhet. Uavhengige, selv om det kan være, glemmer menn ofte å gjøre de små tingene som kommer under kvinnens hud - de tingene hun forventer og krever - ødelegger helt glade og sunne forhold. Det er de tilsynelatende små tingene som legger opp over tid, og vil gjøre eller ødelegge din dynamikk sammen.

Hva er disse små tingene? Og hvorfor er de så viktige? Fordi en gang en kvinne vokser opp, og slutter å danse de feilaktige gutta, vil hun ha behov for noen som kan etablere og opprettholde en sterk forbindelse. I hovedsak kan noen få jenta, men ikke alle kan holde henne rundt. Ved å være en gentleman, og behandle henne som hver kvinne fortjener, kan du være fyren andre gens misunnelse.

15 grunnleggende mannlige egenskaper som holder kvinner lykkelige

# 1 Å være oppmerksom. Det betyr at du holder dørene åpne, gir henne et kyss når hun ber om en - selv om du er midt i noe som holder kontakten når du ikke er sammen, etc. Livet er opptatt, og ansvaret hoper seg opp, men din forholdet bør ha høy prioritet.

Noe så enkelt som å sende henne en tekst, fortelle henne at du savner henne, er verdsatt. Hvis du er for opptatt til å snakke eller tilbringe tid for henne, la henne få vite at du vil gjøre henne til ditt hovedfokus så snart du er ledig. Det kan høres utelukket, men det er når du ignorerer henne i lange perioder uten å la henne få vite hva som skjer, at det virkelig setter påkjenningen på forholdet. [Les: 14 små, men svært effektive måter å gjøre jenta utrolig glad for]

# 2 Holder løfter - eller, hvis du ikke kan, ikke gjør løfter i det hele tatt. Den mest irriterende tingen om en mann som gjør tomme løfter er at han kommer av som upålitelig. I et forhold må samarbeidspartnere være i stand til å stole på hverandre og regne med hverandre.

Hvis du fortsetter å bryte løfter, vil hun lære å aldri fortelle deg hva som kan skje, fordi … vel, hva er poenget? Dette kan føre til alvorlige problemer i forholdet, noe som gjør at du virker som om du tar henne for gitt eller leder henne til å føle at hun kan gjøre det bedre. [Les: 15 tegn kjæresten din kan føle seg tatt for gitt]

# 3 Å være åpen og ærlig. Mens menn er visuelle tenkere, handler kvinner om kommunikasjon. Å åpne opp og fortelle henne om arbeid, venner og familie, eller dine innerste tanker og frykter, vil ha mer positiv effekt enn å gå ut og få henne blomster. Hun vet hvor vanskelig det er for deg, og det faktum at du fortsatt finner en måte å åpne opp betyr at hun er spesiell for deg.

# 4 Viser henne du to kan blåse av damp og ha det gøy sammen. Forhold kan ta jobb, men de burde ikke være alvorlige hele tiden. En av de største delene av et forhold er å fremme evnen til å dele og lage gode minner sammen. Å blåse av ukens damp, og å være tåpelig sammen, vil ikke bare gi minner du vil både verne om, det vil bringe deg nærmere. Vær hennes partner, og hennes beste venn, og se da hun lar deg se alle de forskjellige sidene av hennes personlighet. * Les: Ha det gøy *

# 5 Har det mot til å fortelle henne når det er noe hun burde vite. Det de fleste menn ikke skjønner er at kvinner ikke forventer at menn skal være perfekte. Når kvinner kvist, er det ofte fordi deres partnere ikke forteller dem noe før mye, mye senere, eller de finner en annen måte.

Informere henne når noe seriøst skjer, vil vise henne at selv om du ikke er perfekt, vet du hvordan du lar henne komme inn på detaljene, og opprettholde et ærlig forhold. Selv om hun er opprørt i begynnelsen, kommer hun rundt, og du kan jobbe sammen rolig sammen.

# 6 Å være der når tider blir tøffe. En av hovedårsakene, om ikke hovedgrunnen til at noen kvinner forlater sine partnere for andre menn, er fordi deres partnere aldri var der når de trengte dem. Hvis du ikke er der for henne når hun trenger hjelp, eller noen til å snakke med, vil noen andre være. Den vennen du hater, synes det tydelig at hun er søt? Han kommer til å være der, ikke deg, så hvorfor skal du holde henne? Å være der for jenta din i de dårlige tider vil vise henne at du er villig til å hjelpe, hvis behovet oppstår. [Les: 18 klare tegn din jente kan ha en følelsesmessig affære med en annen fyr]

# 7 La begge dere ha på seg buksene i forholdet. Å være dominerende kan være sexy, når det gjøres riktig. For eksempel dominerer alle aspekter av hennes liv ikke til å fungere, men dominerer henne i soverommet veldig bra, kanskje. Hold en balanse, og la henne ta tømmene også, fordi la oss innse det: hun er sannsynligvis bedre på visse ting enn du er. Spill opp hverandres styrker!

# 8 Inkluderer henne i livet ditt som en prioritet, ikke en ettertanke. En mann som bare kommuniserer med sin kvinne når det er praktisk for ham, tar ikke forholdet sitt alvorlig. Forhold bør ikke være selvfokusert, faktisk bør de være nøyaktig motsatt. Hvis du er fraværende oftere enn ikke, både fysisk og mentalt, begynner hun å bli forsømt.En forsømt kvinne er en ulykkelig kvinne som vil jobbe med deg 24/7.

# 9 Å være en gentleman. Du kjenner de tankene og kommentarene du sier til ansiktet hennes, som får henne til å føle seg forferdelig over seg selv? Det er den typen oppførsel som får deg til å sende deg, sammen med resten av søppel.

Å være en gentleman betyr å være hensynsfull til hennes ønsker og behov, så vel som din egen. Å behandle henne som kvinnen hun er, og gi henne en følelse av uavhengighet, mens hun fortsatt gir deg mat når stemningen er riktig, vil gi deg en enorm mengde respekt. Å være en gentleman, får henne til å føle at du er en fangst, og hun vil gå den ekstra mile for at du skal føle deg som den. [Les: 36 virkelig søte ting kjæresten din vil gjerne gjøre med deg]

# 10 Å være snill mot familien og vennene sine - du vet, de andre viktige personene i livet hennes. Når du daterer en jente, er det viktig at hennes venner og familie liker deg. Det siste du vil ha er at folk gir ideene sine, for eksempel å fortelle henne om å gå videre, eller påpeke feilene dine.

Hvis du viser dem hvor gode du er, vil de muntre for deg, og kanskje ta en side. Videre viser hun deg du liker dem, og forteller din partner hvor mye du egentlig bryr seg om henne. Form obligasjoner, integrere disse menneskene i livet ditt sammen, og du vil se hvor mye moro det er å se henne forenet med alle hun elsker, inkludert deg.

# 11 Øvelse av disse lytteferdighetene. Menn frykter tanken på å ha lange samtaler, eller høre deres kvinner snakke i lange perioder. Det du ikke vet er at når hun forteller deg ting, er det enten å lufte eller få din mening. Din mening er viktig for henne, og dette er hennes måte å fortelle deg at du er viktig.

Ikke vær redd for å snakke om temaet ved hånden, men sørg for at du lytter, først og fremst. Å ha et lyttende øre kan være litt kjedelig, men hun vil legge merke til, og kan til og med belønne deg med en spesiell datakveld. [Les: 8 uttrykk kjæresten din vil gjerne høre oftere]

# 12 Lar henne se deg nyte hobbyene dine. Det er sexy når menn har lidenskaper de virkelig strever etter. Hvis du har hobbyer som modellbygging, spille gitar, spille videospill, fotografering eller grafisk design, la henne se deg i aksjon! Vis av dine ferdigheter, og bevis på at det er mer for deg enn å møte øyet. Ikke bare vil hun se hvor talentfull du er, hun vil skryte av deg, og øke egoet ditt. Imponere jenta din bør alltid være en prioritet.

# 13 Integrere henne inn i familien din og vennens dynamiske. Mye som om du burde danne bånd med sine kjære, bør du oppmuntre henne til å gjøre det samme med deg. Jo, du kan fortsatt ha guttkvelder, men vær ikke redd for å ta henne rundt nå og da.

Ellers begynner hun å føle at du leder to separate liv, og spørsmålet hva det er du gjør bak ryggen hennes. Å bringe henne rundt familie og venner vil vise dem at du er seriøs, og de vil bli kjent med henne og inkludere henne i planer, for å få henne til å føle seg akseptert. Hvis du vil at hun skal være en del av livet ditt, gjør henne en! [Les: 23 idiotsikker forholdsråd og tips til menn]

# 14 Kjærlighet, hengivenhet, kjærlighet! Herrer kan også få en følelse, de er også oppmuntret! Hvis du har en spesiell dame, vis henne hvor sexy du tror hun er ved å ta tak i beina, eller gi henne rumpa et trykk eller to. Det er ikke et vulgært trekk, med mindre du ikke faktisk daterer. Å gjøre dette vil definitivt gjøre deg glad, men det vil også gi henne en følelse av trygghet, å vite at du tror hun er varm. [Les: 11 små måter å få en kvinne til å føle seg sexy og ønskelig]

# 15 Gjensidig i soverommet. Ikke minst, sørg for at når du får det på, handler det ikke bare om deg. Hvis du bruker mer enn halvparten av tiden, må du gjøre det opp til henne med en gang. Ikke bare tid, men innhold. Si at hun går ned på deg, og kjører deg deretter. Ikke bare ligge der og ta det, pass på at du slår henne over, så snart det har vært litt, selvfølgelig. Gjør de tingene du kjenner henne nyter, og se da hun har livet i hennes liv.

[Les: 20 måter å få kjæresten din til å føle seg elsket og glad rundt deg]

Alle kan få en jente, men å opprettholde et sunt, lykkelig forhold er hardt arbeid. Snarere enn å gi inn i følelsen av trøst, jobbe med å være en gentleman, og hold henne på tærne! Ved å vise henne er du pålitelig, oppmerksom, kjærlig og ærlig, du kan puste liv i forholdet, og sørge for en morsom og spennende dynamikk.

Populært emne