Hvordan være en fri ånd: Kunsten å oppleve strømmen av livet

Det er så lett å føle seg stresset og overvinne med angst i dagens verden, så det å lære å være fri ånd virker som den eneste måten å fungere på.

Ok, så tenker du trolig "Brett, hva er en frihet?", Og du ville være helt gyldig i å tenke på det. Dette begrepet har blitt kastet rundt mye nylig, jeg vil ikke lyve for deg. Men heldigvis for deg, jeg skal begynne litt lys på denne situasjonen ved å forklare hvordan du skal være fri ånd.

Hva er en fri ånd?

En fri ånd er noen som går med livets strømning. Denne typen individ er vanligvis fullt komfortabel med seg selv. De aksepterer alt for hva de er og fortsetter med dagen deres. Vanligvis er de veldig positive. Frikjente mennesker gjør det som gjør dem lykkelige, er tilfreds, og holder seg kult bedre enn de fleste. De fleste av disse menneskene ser ting annerledes * urban ordbok *. [Les: Bøker å lese hvis du vil gjenoppfinne livet ditt]

Gir mening? For å lære å være fri ånd må du først lære hva det er midlerå være en fri ånd. Ifølge urban ordbok betyr det i hovedsak at du er en selvstendig person selvhjertet selv. Du vil finne det gode i hver dag og gjøre lys av dårlige situasjoner. Jeg vet ikke om deg, men dette virker som en fantastisk måte å leve på. Jeg gjør mitt beste for å være så fri som mulig. Så langt har det fungert bra for meg, tror jeg. [Les: 20 ting å være takknemlig for at du ikke setter pris på nok i livet]

Hvorfor bør du lære å være fri ånd

Ok, så nå vet du hva det betyr å være en fri ånd, og kanskje tenker du "hvorfor?" Vel, la meg fortelle deg! Når du forandrer deg for å se positiviteten i verden, begynner fantastiske ting å skje. Hørt om "Law of Attraction". For å oppsummere betyr det i utgangspunktet at du tiltrekker det du er. Hvis du tenker positive ting, vil positive ting komme deg.

Mange mennesker, inkludert meg selv, tror på å manifestere storhet; Hvis du fortsetter å si og dele at du vil lykkes i din karriere, har universet en måte å få det til å skje. Det er et stort fenomen i verden som for sent. Det er utrolig interessant å se hvor effektivt det kan være for mange mennesker.

Så hvorfor skal du lære å være fri ånd? Fordi livet blir lettere når du lar det være lettere. Det er så enkelt som det. [Les: Veien til egen kjærlighet og aksept]

Hvordan være en fri ånd i 5 enkle trinn

Nå kan du tenke, det er bare 5 trinn? Jeg vil si, ja, ja, det er en slags poeng. Å være en fri ånd behøver ikke å være vanskelig, det burde egentlig ikke være. Tenk mindre, gjør mer.

# 1 Det hele begynner i tankene dine.Det er sant, dere. Du kan ikke forvente å leve et lykkelig, sunt, oppfylt liv, hvis du ikke tror at du fortjener det, eller at du noen gang vil oppnå det. Husk at Attraction of Attraction vi snakket om? Det relaterte hovedsakelig til dine tanker faktisk. Det handler om perspektiv.

For eksempel, hvis det skjer en dårlig ting om morgenen, pleide jeg å la det påvirke resten av dagen min. Jeg vil muntlig si "Oh flott, hvilken fantastisk måte å starte dagen min på" og det ville være slutten på det. Fra det tidspunktet vil hver liten ting som skjedde bli plaget av min negative holdning. Noe lite som å bryte en spiker eller slippe noe på gulvet ville la meg si "Selvfølgelig, bare en annen ting å gå galt." Jeg var så negativ, og det begynte å plage hele livet mitt på alvor.

Nå, hvis jeg våkner opp og det skjer noe dårlig, tvinger jeg meg til å tenke annerledes. Jeg ler det og sier "Det er greit, dette er mindre." Endre måten ditt sinn ser verden, og verden selv vil forandre seg. [Les: Hvordan stoppe de negative tankene å dra deg ned]

# 2 Slett fortiden.Noe som alltid har vært en stor barriere for å bli en fri ånd, er evnen til å gi slipp på tidligere feil, og det gir virkelig mening. Tenk på det: Hvis du stadig harper på fortiden, kommer du ikke til å kunne omfavne fremtiden, og enda viktigere, nåtiden. Lev i øyeblikket, og det blir stadig lettere å være en fri ånd.

# 3 Ikke hold grudges.Jeg tilbrakte en stor del av mine tidlige tjueårene som holdt grudges mot folk som egentlig ikke var verdt min tid eller energi, men likevel valgte jeg bevisst å bruke timing hating dem. Kanskje "hat" er et sterkt ord, men du får det jeg mener. Hvis du holder et vred mot noen eller noe, slipper du bevisst med energi. Din energi er veldig verdifull.

Ikke legg inn din energi i noen eller noe som ikke fortjener det. [Les: 17 måter å velkommen positiv energi inn i livet ditt]

# 4 Ta deg tid til å koble til igjen med naturen.Mitt største råd er å delta i "jordingstrening". Ikke sikker på hva jording er? I utgangspunktet er det handlingen om å berøre bar hud mot jorden. Den enkleste måten å gjøre dette på er å bare gå barfot, men det kan du gjøre på noen måte som innebærer å berøre huden din til bakken. Noen liker å ligge eller sitte i gresset med bare hud som viser.

Jording, også kjent som jording, er kjent for å redusere stressnivået, øke immunforsvaret, og lar deg koble til igjen med naturen.[Les: Hvordan finne deg selv når du føler at du har mistet deg]

# 5 Se på den positive siden av livet.Livet ser mye bedre ut når du ser på den positive siden av det. Når du lærer å være fri ånd, er dette et av de viktigste trinnene. Å lære å sette negative tanker på å hvile, og å invitere positive i deres sted, er avgjørende, ikke bare for sunnheten, men for å leve livet som en fri ånd.

Jeg vet at det kan være vanskelig å gjøre det. Det er avgjørende at du tvinger deg til å tenke positivt. Til slutt blir det andre natur, og du trenger ikke å jobbe så hardt for det.

[Les: Lei av det giftige? Gå videre fra det giftige ved å starte et nytt liv]

Nå som du vet hvordan du skal være fri ånd, er det på tide å sette det i gang. Å leve et friluftsliv har vært den beste beslutningen jeg noensinne har gjort, og jeg forsikrer deg om at du vil føle det samme.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar