Hvordan være en trygg kvinne på jobb

Kvinner spiller generelt ned tilliten til arbeidsplassen for å passe inn og få venner. Men hvis du er seriøs om å klatre den suksessstigen, er du bedre klar til å spille den trygge kvinnens rolle.

Klikk her for å lese introduksjonen: Kroppsspråk på jobb for kvinner

Her er noen tips som kan hjelpe deg med å skape en persona av tillit og selvsikkerhet uten å komme over som arrogant eller bitchy.

Øyekontakt

Dette er en av de viktigste funksjonene som kan skildre din selvtillit. Ikke sett deg ned eller se bort når du føler deg ubehagelig eller ubehagelig. Hvis du vil bli tatt på alvor, må du holde hodet opp mens du snakker. Du trenger ikke å stirre hardt på personen du snakker med, men en trygg kvinne kommuniserer med øynene hennes. Så sørg for at du ser rett opp mens du vil gjøre et poeng. Det hjelper deg å lese personens sinn og det viser også din selvtillit.

Ansiktsuttrykk

Et annet viktig aspekt for å vise din selvtillit er gjennom dine uttrykk. Mange kvinner synes det er veldig lett å uttrykke varme og vennlighet. Det er lett for kvinner å smile og være hyggelige, men når det gjelder å vise misnøye eller sinne, har kvinner på jobb det vanskelig å uttrykke seg. Bruk et speil for å se hvordan du ser ut når du vil uttrykke forskjellige uttrykk. Øv deg dine forskjellige følelser, for når det kommer til kvinner, er det ikke bare det vi sier som gjør forskjellen. Det er slik vi ser mens vi uttrykker følelsene som er viktige. Prøv å få det til å se bra ut!

Holdning

Når det gjelder stillingen din, kan et speil være en god rådgiver. Se inn i speilet ditt og se hvordan du står eller går. Bevegelsen din kan snakke mye om din selvtillit og kan endre måten du føler om deg selv. Stå på en mild og passiv måte, og skift deretter kroppen din for å anta en sikker holdning, ved å lenke litt fremover med føttene dine jordet med en halv meter avstand mellom dem. Se hvor trygg du vil føle deg med den holdningen. Prøv også å oppdage din optimale avstand. Finn ut hvor mye avstand du vil holde mellom deg selv og andre du kommuniserer med.

Du kan finne din komfortsone og optimal avstand enten gjennom erfaring eller ved å be en venn å forbli stasjonær mens du beveger deg nærmere mens du snakker med henne. Gjør øyekontakt og se hvor nær du kan få før du føler deg ubehagelig og for nær.

Bevegelser

Har du noen gang tatt hensyn til dine bevegelser? Vil du være komfortabel å snakke med noen uten å flytte hendene dine rundt? Pass på at bevegelsene dine ikke distraherer noen når du leverer en tale eller har en samtale. Du har kanskje hørt folk si at du bør flytte hendene mye mens du kommuniserer, noe som kan være sant. Men når du legger merke til at publikum eller personen du snakker med, betaler mer oppmerksomhet til hendene enn hva du sier, den gangen du stopper det. På den annen side, ikke hold armene dine stivt til sidene dine eller brett dem over brystet. Lær å flytte hendene og gestikulere uten å se ut som om du prøver å kontrollere trafikken.

Du trenger ikke å gå på kurs på selvtillit, eller du må få en grad til å høres trygt. Det er bare de små tingene som får deg til å skille seg ut i en mengde som betyr noe.

Hvis du bare kunne følge disse enkle poengene som er nevnt her, kan du veldig godt være på vei til å bli den kraftige og selvsikker kvinne du alltid har håpet å være.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar