Hvordan være en bedre person: 13 måter å vokse inn i en slags menneske

Når noen spør, "Tror du at du er en god person?" Det tar et minutt å behandle. Er jeg? Kan jeg lære å være en bedre person?

Vi alle gjør shitty ting, noen av oss gjør det noen ganger, mens andre rir den shit toget til slutten. Se, jeg tror ikke at noen er født som en dårlig person, jeg tror hvordan vi er oppvokst og våre miljøer har mye å gjøre med det. Så sitter du her og lurer på hvordan du skal være en bedre person, eller du bryr deg bare ikke?

Så, du kan gå gjennom minnebanken din, spole tilbake til den tiden du kysset en annen jente når du hadde en kjæreste eller når du stjal en pose med chips fra butikken, men det er ting fra fortiden. Selvfølgelig er det et helt annet tema å definere det som er dårlig. Men la oss holde det enkelt.

Hvordan være en bedre person

Du tror kanskje at juksen på ektefellen din er dårlig, mens personen ved siden av deg ikke tror det. Men det spiller ingen rolle. Uansett hva du føler er en dårlig handling er dårlig. Så, kanskje du vil bli en bedre person, og du vet at du kan gjøre det.

Bare fordi du har gjort ting du merker så ille, betyr ikke at du må fortsette å gjøre dem. Gjør en endring og vær en bedre person. Du kan endre hvis du vil.

#1 Godta hva du har gjort. Jeg vet at du vil være en bedre person, men hvis du virkelig ønsker å vite hvordan du skal være en bedre person, har du dritt under teltet? Løft teppet og gi det et godt vakuum.

Hvordan kan du være en bedre person når du godtar fortiden din og fortsetter å gjemme den? Nå, du trenger ikke å gå på Dr. Phil, du trenger bare å akseptere det du har gjort og kanskje gjøre noen unnskyldning. [Les: Hvordan vokse opp og møte livet som en voksen]

# 2 Kutte unnskyldningene. Nå som du tenker på alt du har gjort, har du sannsynligvis en liste over unnskyldninger for hvorfor du gjorde det du gjorde. Jeg vil ikke høre unnskyldningene, jeg bryr meg ikke om dine unnskyldninger. Stopp å peke på fingeren og bare bekrefte hva du gjorde som skittent. Deretter lærer du fra din feil og blir den personen du vil være.

# 3 Lær å tilgi deg selv og andre. Dette kommer ikke til å være lett, og for mange av dere, resenting noen er det som gjør deg våkne og gå på jobb. Men det burde ikke være slik. Dette handler ikke om dem, dette handler bare om deg. Harbouring disse følelsene av vrede bare holder deg tilbake og holder de negative følelsene og minner i live. [Les: Hvordan tilgi til noen og unburden ditt sinn]

# 4 Arbeid på ærlighet. Vanligvis, når vi tenker på dårlige mennesker, pleier vi å knytte dem til uærlighet. Du har kanskje blitt løyet til i fortiden, og fra det som er skadet, handler du nå på samme måte. Du må vokse opp og jobbe med å være en ærlig person. Det er ingenting galt med å uttrykke dine følelser og tanker. Hvis noe, respekterer folk deg mer for det.

# 5 Gjør ting uten egeninteresse. Jeg kommer ikke til å lyve, de fleste av oss gjør bare ting hvis det er en slags selvinteresse involvert. For eksempel, hvis du går på treningsstudioet, trener du ut fordi det forbedrer helse og utseende. Du ville ikke gå ellers. Men forsøk ting som ikke egentlig fordeler deg. Hvis du for eksempel vil vite hvordan du skal være en bedre person og ta små skritt mot å være en, kan du hjelpe noen med å kjøpe sine varer til bilen eller betale for kaffen til personen bak deg. [Les: 20 positive måter å betale det frem og skape en kjede av goodwill]

# 6 Aktivt lytt. Her er tingen, men fremfor noen, vi lytter ikke mesteparten av tiden. I stedet tenker vi allerede på neste ting å si eller en historie vi vil dele. Se hva jeg mener med egeninteresse? Så, følg å bli en aktiv lytter hvis du vil utvikle forbindelser mellom deg og andre. [Les: Elsker du å snakke og hate å lytte?]

# 7 Skriv ned troen og verdiene dine. Noen ganger koble vi fra oss selv og går seg vill og bundet opp i en verden som ikke nødvendigvis representerer oss selv.

Ta deg tid til å skrive ned din tro og verdier. Koble til igjen med deg selv og hva du tror på. Det hjelper deg å holde deg oppdatert med hvem du tror du er og hvilken retning du vil gå til.

# 8 Ikke vær redd for å gi. Kjøp din mor blomster en tilfeldig dag, behandl vennen din til en kaffe. Ikke vær redd for å gi. Mange er opptatt av om de blir betalt tilbake, etc. Men dette bør ikke være din bekymring. Du kjøper denne personen en kaffe fordi du vil, ikke fordi de kjøper neste runde. Ikke vær redd for å gi og ikke forvent å motta.

# 9 Men legg deg først. Jeg ville være en idiot å fortelle deg å ikke sette deg selv først. Ja, du trenger å koble deg til andre, høre aktivt og gjøre ting uten egeninteresse. Du er imidlertid nummer én i ditt liv. Hva betyr dette imidlertid? Har mål for deg selv og sørg for hva det er som du vil oppnå, gjør du det. [Les: 12 måter å endelig begynne å leve for deg selv]

# 10 Vær tilstede. Vi er så koblet til sosiale medier og våre telefoner generelt at vi helt kobler fra hva som skjer rundt oss. Nå vil dette ikke nødvendigvis gjøre deg til en bedre person, men ved å ikke limes til telefonen, blir du til stede.

Du ser ting du ikke ville ha sett, har samtaler du normalt ikke ville ha. Disse opplevelsene påvirker deg positivt.

# 11 Endre måten du løser på problemer. Kanskje hvorfor du tror du er en dårlig person, er på grunn av måten du løser problemer på. Jeg mener, du ville ikke føle på denne måten hvis du jobbet med problemer på en annen måte. Så, gjenspeiler og se på hvordan du løser det typiske problemet, ser du noe galt? Hvis noen sier nei, kan du ikke gjøre dette eller det, lyver du og gjør det uansett? Hvordan kan du endre det?

# 12 Øv selvrespekt og respekt for andre. Du ble sannsynligvis lært hjemme eller skole om betydningen av respekt, og stol på meg, det er sant, det er veldig viktig. Manglende respekt vil ikke komme deg langt i livet, så hvis du lurer på hvorfor du ikke er der du vil være, vel ... kanskje du trenger litt R-E-S-P-E-C-T. [Les: Hvordan finjustere ditt indre kompass]

# 13 Du må endre. Dette er virkelig den eneste måten det fungerer på. Hvis noen tvinger deg til å forandre, vil det ikke fungere. Du må ønske å endre og se at du ikke er personen du vil være. Det er den eneste måten du faktisk gjør skrittene frem til å være en bedre person.

[Les: Hvordan slutte å lyve for deg selv og til folkene som elsker deg]

Nå er det ikke lett å lære å være en bedre person, kanskje du vil gi inn fristelser som er greit hvis du gjør det. Du vil gjøre feil, men det som er viktig er at du lærer av dem.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar