Hvordan bli en bedre kjæreste: Det beste hun noensinne har hatt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli en bedre kjæreste: Det beste hun noensinne har hatt
Hvordan bli en bedre kjæreste: Det beste hun noensinne har hatt
Anonim

Hvis du sliter med å være en bedre kjæreste til din betydelige andre, er dette alt du trenger for å hjelpe deg å være den beste kjæresten noensinne.

Hvis du vil holde forholdet med noen du bryr deg om, er det viktig å behandle dem riktig. Du kan ikke forvente at noen holder fast hvis du ikke er villig til å gi dem en grunn til å. Hvis du lurer på hvordan du skal være en bedre kjæreste til din partner, vil denne listen med 15 forslag endre tidevannet.

Når det gjelder forhold, er kjærester ikke like gode som sine kolleger. Det er bare den harde sannheten. Kanskje det er fordi jenter er mer tilpasset til en persons følelser og synes det er lettere å være sensitiv, men på en eller annen måte kan alle kjærester bruke litt forbedring.

De fleste bryter opp fordi de ikke føler at de blir behandlet riktig

Dette er hovedårsaken til at jeg brøt opp med gutta og hvorfor de fleste av vennene mine droppet sine ekser. Det er bare fordi deres kjærester ikke gjorde det som var nødvendig for å forlenge forholdet, og de var lei av det.

De fleste relasjoner slutter på denne måten. Jenta prøver hardt, fyren gjør det ikke, jenta ber om at fyren skal prøve litt vanskeligere, det gjør han ikke, jenta slutter ting. Den triste virkeligheten om dette er at det er enkelt for en fyr å være en bedre kjæreste til sin elsker.

Dette er hvordan å være en bedre kjæreste

Noen gutter er helt fantastiske mennesker. Det er grunnen til at deres kjærester falt for dem! Problemet er, selv om de er flotte mennesker, sliter de med å være en stor kjæreste.

Hvis du vil sørge for at jenta forblir med deg og sørge for at du har et godt forhold, jobber du med å være en bedre kjæreste til kjæresten din. Denne listen er alt du trenger å vite for å gjøre det til en realitet og forlenge forholdet ditt.

# 1 Lytt. Jeg vet at du har hørt dette hundre ganger før - selv av henne under en kamp før - men det er virkelig så viktig i din søken for å gjøre henne lykkelig og bli en bedre kjæreste.

Jenter behandler informasjon ved å snakke og lufte. Du er der for å støtte henne, og alt hun spør er at du faktisk lytter. Ikke bare sitte der nikkende hodet ditt. [Les: 10 måter å være en bedre lytter i ditt forhold]

# 2 Vis din takknemlighet. Av en eller annen grunn viser gutta bare ikke når de setter pris på noe med mindre det er noe super dypt. Men jeg vet at du setter pris på det når jenta din spiser middag, renser stedet og kjøper billetter til favorittkonserten din. Alt du trenger å gjøre er å vise henne at du setter pris på det.

Noe så enkelt som å gi henne et lidenskapelig kyss etterfulgt av en, "takk. Jeg setter stor pris på dette, "er alt som trengs.

# 3 Overrask henne. Plukk henne opp og la henne komme i bilen uten å fortelle henne hvor du skal. Eller planlegg en overraskende tur. Ta henne blomster hjem uten grunn i det hele tatt. Lite overraskelser som dette gjør hjertet hennes blomstrer. [Les: 24 flørtende og romantiske ting du burde gjøre for jenta din]

# 4 Gjør ting som bare hun vil gjøre. Forhold krever ofre noen ganger. Du kan begge ikke alltid gjøre det samme. Men hvis hun kan sitte gjennom et par timer med å rope på TV-en i et sportspill, kan du tilbringe en time å se på Ungkaren med henne.

# 5 La henne ha jentetid. Dette betyr to ting. Først, la henne ha tid til å gjøre håret sitt, legg ansiktsmaske på, og gjør neglene sine uten at du plager henne. Hun trenger dette.

For det andre, gi henne tid til å gå ut med sine kjærester. Hvis du blir sint hver gang hun går ut med vennene sine, kommer hun til å bli ulykkelig og fornærme deg for det. Hun trenger jentetid akkurat som du trenger fyrtid. [Les: 10 ting du ikke bør gjøre når du har en kjæreste]

# 6 Ikke bli sjalu. Jeg antar jeg burde si ikke å vise henne at du er sjalu. Alle blir sjalu til tider, men hvis du blir altfor sjalu, blir hun ulykkelig og tror du ikke stoler på henne. Hold den på den lave nede.

# 7 Gjør maten hver gang en gang. Selv om det eneste du kan gjøre er Mac 'n OST, gjør det. Å sette inn litt innsats for å prøve å gjøre henne lykkelig med et hjemmelaget måltid er den raskeste måten å gjøre en jente glad på. Det trenger ikke å være fancy.

# 8 Gjør hennes gjøremål når hun har hatt en tøff dag. Hvis hun smiler deg hele dagen med å klage på sin grusomme sjef og en tøff dag på jobben, må du plukke opp stedet og gjøre noen av hennes gjøremål før hun kommer hjem. Du har ingen anelse om hvordan meningsfylt dette er for damene. [Les: 15 trekk som vil gjøre din perfekte kjæreste materiale]

# 9 Vær venn med vennene sine. Selv om du ikke er deres største fans, er det venner med vennene sine som viser henne at du vil være en større del av livet hennes. Hun vil være ekstatisk at du er villig til å henge sammen med henne og jentene fra tid til annen.

# 10 Mål å behage henne i soverommet … hver gang. De som sier sex er ikke viktige i et forhold, tuller seg selv. Sannheten er at jenter har en vanskeligere tid å oppfylle deres behov i soverommet, og litt mer innsats fra deg gjør store ting for forholdet ditt. [Les: Hvordan lage en kvinnelig orgasme: 15 hemmeligheter for å mestre kunsten]

# 11 Groom deg selv. Hold deg ryddig og luktende bra.Jenter ønsker ikke å kose seg til en kjæreste som lukter dårlig og ikke har barbert i måneder. Hold god hygiene hvis du vil være en bedre kjæreste til din elsker.

# 12 Ryd opp på badet hver gang en stund. Gutter har en tendens til å være messiere på badet enn jenter, hovedsakelig på grunn av deres ansiktshår. Beskjæringene over vasken er ANNOYING. Hvis du viser henne, bryr du deg om hennes trøst ved å holde det ryddig, vil hun legge merke til og være takknemlig.

# 13 Ta ansvar og planlegg noen ganger. Du kan ikke alltid jobbe sammen for å lage planene for datoen natt. Noen ganger må du ta ansvar og lage planene for henne.

Fortell henne hvor du skal spise middag, hvilken film du ser, og hva er i butikken for hele natten. Jenter hater å gjøre vanskelige avgjørelser, og hun vil elske å ikke legge ut innsatsen for å lage planer. [Les: 10 gode kvaliteter i en fyr som jenter finner attraktive]

# 14 Express dine følelser til henne. Ja, jeg vet det. Denne blir litt vanskeligere, men det er faktisk en stor måte å være en bedre kjæreste. Jentene er gode til å kommunisere med følelser, og gutter, vel, ikke så mye.

Prøv å fortelle henne hvordan du føler deg om ting, slik at hun får vite deg bedre, og hun vil føle seg ekstra spesiell at du åpnet opp for henne. Selv begynn med å forklare følelsene dine for henne. Det blir enklere med tiden, jeg lover. [Les: Hvorfor hater kjæresten min meg? 10 spørsmål for å finne ut]

# 15 Arbeid med å være en bedre person rundt. Hvis du virkelig ønsker å være en bedre kjæreste, så jobber du med å bli en bedre person først. Hvis du jobber for å forbedre livet ditt og bedre deg selv, vil du finne å være en god kjæreste kommer naturlig sammen med de positive i livet ditt.

[Les: Hvordan være en god kjæreste - 10 trekk som betyr noe]

Å ha et sterkt forhold har så mange positive effekter på livet ditt. Hvis du virkelig vil vite hvordan du skal være en bedre kjæreste og behandle din elsker rett, vil disse 15 tipsene bidra til at det skjer.

Populært emne