20 måter å være en Badass dårlig gutt som alle jentene faller for

Innholdsfortegnelse:

20 måter å være en Badass dårlig gutt som alle jentene faller for
20 måter å være en Badass dårlig gutt som alle jentene faller for
Anonim

Finne deg selv å miste i dating-innsatsen til de lokale badassene? Følg deretter våre tips nedenfor for å bli den ultimate badass-dårlige gutten.

Stereotype, selv om det kan virke, tror jeg at vi er alle, i sitt hjerte, klar over sannheten bak ordene "hver jente elsker en dårlig gutt." Uansett hvor mye kvinner kjole over gentleman, og uansett hvordan mye de hevder at de leter etter noen som vil "gripe dem rett," de faller alltid for uhyggelig ruffian.

Badassery og hvordan å få det

Vi kunne sitte her hele dagen og diskutere årsakene til dette, de sosiohistoriske sammensetningene som hælder kvinner mot den mer dårlige og macho av den mannlige befolkningen, men det ville ikke hjelpe oss med å få jenta.

Så, hvis du ser etter å forvandle deg til den fyren - den som går inn i en bar med en snurre på hans leppe og en swagger i gangen hans og har alle de lokale loveliene som flokker til din side for en forandring, les disse 20 tipsene om hvordan du blir den dårlige gutten til hver jentas drømmer.

# 1 Kroppen din er IKKE et tempel. Kvinner donâ € ™ t ønsker å date en fyr med prissier spisevaner enn seg selv. Ekte menn spiser kjøtt, drikker uten skam, og egentlig bryr meg ikke om de dårlige effektene av hva de legger inn i kroppen deres.

Bad boy quote: â € œSalad !? Gi meg en burger, øl og en røykepakke!"

# 2 Vær brash. Tillit er en av de store turn-ons for kvinner, og la dem se hvordan selvsikker du er, er nødt til å rulle dem inn. Tegn i jentene, og skrem deg av gutta, med en ukjent visning av brashness.

Bad boy quote: "Stand til side, fyr, det er tid hun opplevde en ekte mann." [Les: 12 tips for å forvandle deg fra en fin fyr til en ekte mann]

# 3 Gjør det du vil ha. Ikke kow-dra til kvinner for å holde dem søte. Alt du vil gjøre er å ha respekt for deg sakte redusere. Gjør hva du vil, når du vil.

Dårlig gutt quote: â € œJa, jeg vet at du ikke vil at jeg skal gjøre det. Så?

# 4 Vet ditt eget sinn. På samme måte som # 3, vet hva du synes om ting og hold deg til dine våpen. Wavering meninger er ikke hva en kvinnes drømmer er laget av.

Bad boy quote: "Jeg vil si at jeg respekterer din mening", men jeg vil lyve."

# 5 Vær egoistisk. Den ultimative visningen av tillit: la alle vite at den viktigste personen i livet ditt er deg og handle i henhold til dette.

Bad boy quote: "Du er den nest viktigste personen i livet mitt etter meg." [Les: 20 egenskaper som gjør en fyr til en ekte mann]

# 6 Være lidenskapelig. Dårlige gutter er fysisk lidenskapelige, og ikke bekymre deg om propriety. Hvis de vil vise sin lidenskap, vil de, uansett hvem som rynker på dem for å gjøre det.

Bad boy quote: â € œPucker opp, babe.â € Â

# 7 Få jenta du vil ha. Gents sitter og venter hele natten for riktig tid til å utføre et første kyss. En dårlig gutt går over til byttet uten innbydelse, lener seg inn og kysser henne dypt. Hvis han får et slag, så hva? | Han vet at agn er blitt kastet, og at hun kommer tilbake for mer - til tross for hennes protester.

Bad boy quote: â € œDitch taperen. Vi har et liv å leve. "[Les: Hvordan være mannlig uten å være en irriterende rykk]

# 8 Ikke vær klassen klovn. Jokere kan fremkalle en viss oppmerksomhet fra kvinner, men det er de røykende, sardoniske mysterietrene som går bort med dem. For noen kvinner er å spille joker en behagelig og nesten feminin rolle - ikke den effekten du er ute etter.

Bad boy quote: "Jeg ser ut som jeg er sjokkert?"

# 9 Ikke vær fortrolige. Ikke skriv inn vennens territorium. Du kan ende opp med det meste av hennes oppmerksomhet for kvelden, men det vil veldig mye være i et platonisk, ikke-håp-i helvete for å bli lettet.

Bad boy quote: "Er det ikke en venn du kan snakke med om dette ****?" [Les: Hvordan unngår en venns vennesone og få henne sexuelt ønske deg]

# 10 Ikke si unnskyld. Beklager er et ord kvinner forbinder med overgivelse, og de vil ikke ha en mann som overtar. De vil ha en som kan holde haken ut og si: "Ta ditt beste skudd."

Bad boy quote: "Hvorfor si unnskyld når jeg ikke er?"

# 11 Vær spontan. Dårlige gutter, bryr seg ikke om de skal jobbe om morgenen eller de har en familiefunksjon til å delta. Hvis de vil gjøre noe, gjør de det, uansett hvor galt eller upraktisk det kan være.

Bad boy quote: â € œPack din poser, vakker. Vi kommer til Rio.â € Â

# 12 Donâ € ™ t preen. Ser i speil, hele tiden børstet håret, retting av bukser i bukser - dette er alle preening-oppførsel som garantert slår av en kvinne. En dårlig gutt er fornøyd med hvem han er, og føler ikke behov for å forbedre seg.

Bad boy quote: â € œHvis jeg fikk det, er det bra nok. Â € Â

# 13 Bryt reglene. Ingen røyking områder, ikke gå på gresset tegn - alle omsettelige. Til den dårlige gutten er dette hans planet, og de eneste reglene som er verdt å adlyde er de han lager.Hvis noen legger seg opp, beretter deg for din mangel på overholdelse, så la dem vite det veldig vokelt hva du tenker på deres dumme, små regler. Kvinner elsker en mann som ikke kommer tilbake.

Bad boy quote: â € œWhat is thisâ € |North Korea? Â € [Les: 9 store forskjeller mellom en trygg mann og en cocky arrogant en]

# 14 Ikke åpne opp. Bekjennelser om følelser, familiehistorier, bekymringer og bekymringer er et stort nei i den dårlige gutten. En skulderkrok og en lakonisk avskjedigelse er det meste som noen burde få fra deg når slike saker oppstår.

Bad boy quote: â € œFreud?  € | Ainâ € ™ t som et merke av sigaretter?  € œ

# 15 Lev livet på kanten. Lev farlig, på kanten, og uten anger. Fare er så spennende for kvinner å se menn opplever, og det setter deg virkelig over resten av konkurransen.

Bad boy quote: â € œCrash hjelmer er for wimps.â € Â [Les: Good Vs. Dårlig - hvorfor jenter finner dårlige gutter uimotståelig]

# 16 Stopp omsorg. En dårlig gutt bryr seg om hvor hans neste øl skal bli full. Utrop av sympati og forståelse bør overlates til kyllingene.

Bad boy quote: â € œKarity begynner hjemme, dude.â € Â

# 17 Ta opp noe rom. Vil du være en dårlig gutt? Bruk kroppen din til å uttrykke deg selv og ta opp hele rommet rundt deg. Ikke skjul i et hjørne et sted, og abbor på kanten av et sete. Det ser wimpy ut.

Bad boy quote: â € œMy ass, min sofa.â € Â

# 18 Vær en helt. Hvis du ser en dame i nød, så ignorerer du henne ikke. Selv dårlige gutter ville ikke gå av en dame i nød. Donâ € ™ t fungere som en wimp, heller, og sørg for at du forteller hvem som hassling henne å gå seg vill på ingen usikre vilkår.

Dårlig gutt quote: â € œYo, fellaâ € | ta en tur. Â € Â [Les: Den mentale sjekklisten kvinner bruker til å evaluere menn de daterer]

# 19 Få fysisk. På et tidspunkt vil du pisse en kvinne av. Det betyr ikke at hun ikke liker deg; heller, hun spiller spillet. Nothingâ € ™ s mer slem gutt enn å lene seg over utkjørselen for å blokkere sin vei og se henne unerringly i øyet, og ingenting er mer garantert å få henne til å smelte inn i armene dine.

Bad boy quote: â € œI ainâ € ™ t flytte til jeg får et kyss. Â € Â [Les: 30 alpha mannlige trekk som vil gjøre deg til en ekte alfa over natten]

# 20 Ikke vær redd for å fornærme. Vær høyt, vær crass, vær hva du vil, og vis at du ikke er redd for å vise verden nøyaktig hvem du er.

Bad boy quote: â € œJeg gir ikke flygende **** hvis det er damer til stede! Â € Â

[Les: 25 awesomely dårlige måter å være totalt badass andre gutter frykter og alle jenter elsker]

Prøv litt av den gamle grove og klare rutinen og se jentene flokken til din side. Fordi, uansett hvor mye de bekjemper det, vil hver jente ha en dårlig gutt!

Populært emne