Hvordan Bargain på et loppemarked som en Boss

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bargain på et loppemarked som en Boss
Hvordan Bargain på et loppemarked som en Boss

Video: Hvordan Bargain på et loppemarked som en Boss

Video: Hvordan Bargain på et loppemarked som en Boss
Video: Вся правда о Куликовской Битве 2023, September
Anonim

Noen av de beste tingene du vil ha, kan plukkes rett utenfor gaten. Og det er her du også kan vise frem forhandlingskapasiteten din. Hvis du ikke er for god med forhandlinger, ikke bekymre deg. Det er en kunst som kan dyrkes.

Forhandling er veldig vitenskapelig og matematisk. Nå vet du hvorfor du ble tvunget til å studere disse fagene i skolen. Startprisen skal ikke overstige halvparten av forespørselsprisen. Ved å starte lavt, kan du møte leverandøren et sted halvveis.

Gå Poker Face

Uttrykket på kundens ansikt er viktigst. Det er med rette sagt at ansiktet kan vise fremmede de mest intime uttrykkene. Hold et poker ansikt så de vet ikke hvor mye du kan strekke.

Gå bort hvis du må

Donâ € ™ t bli båret vekk av produktet og søken etter et røverkjøp. Forbliv alltid jordet og hold en fane på hvor mye du kan strekke for det produktet. Ikke vær redd for å gå bort. Husk at det er en rekke personer som selger ting nedover gaten.

Billige penger

Bære penger og dra ut akkurat det du er villig til å dele med. Synet av ekte penger er en kraftig induksjon for selgeren å lukke salget. Trekk ut mindre penger enn bedt om, og prøv å si: Dette er alt jeg kan gi deg. Vil du ta det?

Hater de onde

Ikke oppmuntre uhøflige selgere. Gå ut med det samme og ikke kast bort tiden på å slåss og ødelegge ditt humør. Noen ganger er negativiteten nok til at du slutter å handle. Lagre hensynsløs handel for kjøpmenn, forhandle med medfølelse mens du arbeider med en håndtverker.

Kle på delen

Hvis du er ute å handle på gatene, kle deg på delen. Donâ € ™ t skille seg ut som en sår tommel ved å kle inn i din finery, da leverandørene er veldig gode i å snuse ut folk som faktisk kan betale sin pris! Og husk at de er erfarne. De ser folk som deg hver dag.

Gjør â € ™ em et tilbud

Det gjør aldri vondt for å gjøre et tilbud. Alt du kan gjøre er å si nei. På forhandlingsområdet oppgis alltid laveste mulig pris, uansett om den er for lav. Noen ganger kan du få de beste tilbudene ganske enkelt ved å sitere en pris, prøve den og du vil bli overrasket!

Kan du få de beste loppemarkedsavtaleene noensinne!

Anbefalt: