Hvordan å bære en svart fredag ​​avtale på helligdager og reiser

"Booket det, pakket det, knullet av." Peter Kays minneverdige rutine på å kjøpe ferier via tekst-TV holder fortsatt opp nesten 20 år. Du reserverer nesten helt sikkert ferier på nettet nå, men fristelsen til å pakke posene og hoppe på det siste flyet forblir, spesielt med svart fredag ​​og bommen i siste øyeblikk ferie steder. Imidlertid bør reise, mer enn noen annen sektor, behandles med forsiktighet denne uken. Mens det er verdt å ta en dun på et par treningsbukser hvis de er en fiver, bringer helligdager større fallgruver. Her er de spørsmålene du trenger å spørre om noen "røverkjøp" tur.

Er det virkelig en avtale?

"Bare å forutse en" avtale "er god verdi fordi det er en del av Black Friday, er sannsynligvis nummer én ting å unngå," advarer Bob Cohen på travelexpert.org.uk. "Bare fordi noe er billig gjør det ikke egnet for deg. Si at du hater varmt vær, en billig avtale til Tyrkia i august kan friste deg, men du bør nok fortsatt unngås. "

Donna Jeavons of Contiki reiser (contiki.com) legger til: "Det er godt å være klar over at de billigste tilbudene ikke alltid er nødvendigvis så god verdi som de virker. Forsiktig sjekke hva som er inkludert i prisen og gjennomgå liten utskrift før du bestiller. Gjør din forskning på forhånd. "

ANBEFALT: Ski-turene som gjør deg til en bedre skier

Skal jeg vente på mandag?

"Cyber ​​Monday er uten tvil viktigere for den moderne reisebransjen," forklarer Cohen. "Du får alle slags tilbud på tvers av alle områder i sektoren, fra hoteller og flyselskaper som tilbyr direkte reduksjoner til uavhengige reisebyråer som tilbyr tilbud. og fra industrien har store gutter salg til kampanjer fra ferjefirmaer og andre operatører. "

Hvordan kan jeg finne tilbud tidlig?

"Som Black Friday og Cyber ​​Monday blir mer kulturelt innebygd, er det sannsynligvis vanskeligere å unngå tilbudene enn å finne dem," avslører Cohen. "Det er en god idé å si opp til flyselskap og hotell nyhetsbrev, samt å være på postlister over de ulike bilagene og avtaleforetakene." Flight Center er et slikt selskap som gjør akkurat det: (flightcentre.co.uk) så Du kan se sin "Red Friday" push før andre forhandlere. I mellomtiden legger noen reiseselskaper tilbud i oppbyggingen til Black Friday for å stjele en kamp mot rivaler, som Jeavons legger til: "Vi har noen rabatter på tidlig-fugler på våre populære Asia-produkter, inkludert vår splitter nye Eternal India-reise."

ANBEFALT: 12 vinterferier over og utover gjennomsnittlig skiferie

Vil Brexit påvirke ferien min?

Jeavons påpeker at det er en sølvfôr for de med penger å bruke: "Det er også en flott tid å reise i Europa. Etter EU-folkeavstemningen har Contiki sett en økning på 22% i bestillinger, noe som tyder på at tusenårene er ivrige etter å reise i Europa nå i tilfelle landskapet endres. "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar