Slik unngår du hva som skjer i denne virus-syklistvideoen

Slik unngår du hva som skjer i denne virus-syklistvideoen - øVELSER 2023
Slik unngår du hva som skjer i denne virus-syklistvideoen - øVELSER 2023
Anonim

Du har kanskje sett videoen som gjør rundene til en ne'er-do-well etter en bil med en bilsykkel på £ 2.500 festet til et bakmontert rack, og hans forsøk på å fortryke festene mens bilen stoppet ved trafikklys.

Hvis du ikke har det, er det her. Forbered deg på å være rasende.

Hvis du er den stolte eieren av en like kostbar sykkel, føler du nok to følelser veldig oppriktig for øyeblikket. Man vil bli rasende. Faktisk er det så mye raseri der ute på internett at fyren som prøver å stjele sykkelen, ikke er et stort nok mål for det, og folk styrer også sin ire på personen i bilen bak, tilsynelatende for ikke å komme seg ut og utfører summert reiseguiden (sjekk kommentarene).

Den andre tingen vi vil satse på, er en knute i magen din ved tanken på at det noen gang har skjedd med deg. Noen andre med sine skumle votter på din "dyrebare".

Og mens det fortsatt er lite usannsynlig at noen vil forsøke det samme på deg, viser det seg at det er en rimelig lås tilgjengelig som passer godt til å hindre den typen person som så på videoen og ikke føler seg raseri og fortvilelse, men i stedet så en god idé dårlig utført.

Den kalles Z-Lok, og det er en glidelås med en universell nøkkel, slik at den kan brukes på nytt.

Den har en stålforsterket kjerne, og selv om den selvsagt kan skjæres med de riktige verktøyene, er det nok sterk nok til å holde en sykkel på et stativ når du er på farten - og mye mer i tillegg.

Og det er bare £ 15 for to, som fungerer for oss.

Den er laget av Hiplok, som vi dekket da den lanserte Kickstarter for sin Airlok sykkelhenger. Det produktet er finansiert, frakt snart og tilgjengelig for alle å forhåndsbestille på Hiplok nettsiden nå - vel verdt en titt.

Populært emne