Slik unngår du vennsonen og gjør henne ønsket deg

Innholdsfortegnelse:

Slik unngår du vennsonen og gjør henne ønsket deg
Slik unngår du vennsonen og gjør henne ønsket deg

Video: Slik unngår du vennsonen og gjør henne ønsket deg

Video: Slik unngår du vennsonen og gjør henne ønsket deg
Video: 5 Easy Steps To GET OUT Of Her "Friendzone" IMMEDIATELY (Don't Be Afraid To Do This) 2023, September
Anonim

Redd du kommer til å bli bare en venn med jenta du liker? Bruk disse tipsene på hvordan du kan unngå vennssonen hvis du vil komme inn i buksene hennes.

Vennesonen er et vanskelig sted å falle inn.

Du kan prøve å komme nær en jente, nær nok til å fortelle henne at du liker henne, men en fin dag vender hun seg og forteller deg at du er en så god venn, eller verre, du er bare som en bror til henne.

Noen gang vært der?

Jeg håper du ikke har det.

Gutter finner seg til å falle inn i vennssonen nesten hele tiden.

Det er frustrerende og demeaning, og til tider, uunngåelig.

Du kan bli veldig nær en jente med alle håp om å komme inn i buksene hennes, men et sted underveis, kan du ha tatt noen omveier som førte deg rett inn i vennssonen.

[Les: Hvordan fortelle en jente du elsker henne uten å miste henne]

Hva er en vennsone?

En vennsone er et godt sted for en jente. Det er et sted hvor hun og en fyr kan sitte sammen og snakke om noe og bli ekte vennlig med hverandre.

For en fyr er en vennsone det verste stedet å være i, spesielt når han liker jenta som oppfører seg som en venn.

I en vennsone er de to involverte vennene til motsatt kjønn bare venner og ingenting mer. De projiserer ingen seksuell interesse mot hverandre og oppfører seg på en helt platonisk måte.

Men kan noen noen gang være venner med en jente han finner sexuelt attraktivt? Eller selvfølgelig ikke. Han kan forsøke å være en venn med håp om å få en sporadisk kule eller en varm boobkrypende klemme nå og da, men han kommer alltid til å være bare en venn mens hun daterer hverandre i årboken. [Les: 25 ting om en fyr som seksuelt slår på en jente]

Hvordan kommer fyrene til å falle inn i vennssonen?

En fyr faller inn i en vennsone av veldig åpenbare grunner. Han oppfører seg som en venn. Og han lar aldri jenta vite at han har mer enn vennlige intentioner på tankene hans.

Og snart, jenta mister all realisering av at denne fyren har en pakke der nede. Og han blir bare en annen sexløs ting hun henger ut med hele tiden som en platonisk venn.

Så hvorfor havner noen gutter som venner i stedet for kjærester eller sexkammerater? Her er det hvorfor.

# 1 De kommer for nært. Å komme for nær en jente på platonisk grunnlag, vil aldri hjelpe deg. Du kan anta at det er den enkleste måten å få en jente til å kjenne deg bedre. Hun vil helt sikkert bli kjent med deg bedre, men bare som en venn.

# 2 Ingen seksuell kjemi. Hvis en fyr liker en jente, må han gjøre det lite tydelig at han er seksuelt interessert i henne. Hvis en fyr oppfører seg som en pushover og en dørmatte, vil ingen jente føle seg enda en tingle av seksuell kjemi.

# 3 Jenta er ikke tiltrukket av fyren. Dette suger, men dette er det vanligste scenariet. Fyren er sannsynligvis skummel, irriterende eller bare ikke god nok til å være kjæresten sin. [Les: 10 største dating turn offs for jenter]

# 4 Fyren tror hun er for god til ham. Noen ganger kan en fyr virkelig tro at jenta han liker er altfor bra for ham. Og i stedet for å slå på henne, lyster han i hemmelighet for henne, men gir opp på å forfølge henne. Kan du noen gang leve med deg selv ved å være vennen til en sexy jente som daterer hverandre, men du?

# 5 Han spiller det sanne vennekortet. Det fungerer hele tiden i filmene. Jenta har en beste venn som alltid er der for henne. Hun går fram og daterer hver eneste fyr i verden, og til slutt, i slutten av filmen ser hun sin sanne kjærlighet i form av sin beste venn. Så rørende! Og det er derfor de kaller det på filmene. I virkeligheten kan du ikke bli en jente kjæreste bare ved å oppføre seg som en bestevenn.

Hvordan unngå å komme inn i vennssonen

Det er veldig enkelt å unngå vennssonen. Alt du trenger å gjøre er å slippe noen få tips nå og da for å la henne få vite at du er virkelig i henne. Bruk disse enkle tipsene for å få meldingen over og få henne til å ønske deg mens du er på den.

# 1 Vær en venn uten å oppføre seg som hennes andre venner. Donâ € ™ t snakke nonsens i timer eller tilbringe tid å snakke om hennes problemer i livet. Snakk om steder hun besøker, filmer hun har sett, og hennes planer for helgen. Snakk datoen og snakk om kjemi i luften. [Les: Ting til dags snakkes om med en jente]

# 2 Prøv å snakke med henne når hun er alene. Hvis hennes andre venner er rundt, snakk med henne om du må eller bare unngå henne. Du kan ikke virkelig slå på en jente når hun er omgitt av en mengde venner.

Men når du finner henne alene, sørg for at du slår på sjarmen din og imponerer henne. Se henne alene? Chat henne opp. Og hvis en av vennene hennes kommer forbi, klør hørlig på en morsom måte og si noe som om â € œjust da jeg trodde jeg skulle bli litt alene med deg, kommer denne fyren opp fra ingensteds! Â € og bare ler. Hun vil bli forvirret og lurer på om du er seriøs eller bare spøker. [Les: Smarte måter å sjarme en jente og gjøre henne som deg]

Men hun får hint om at du liker å tilbringe tid med henne alene. Gjør det klart at du liker å tilbringe tid med henne, uansett mulig, men spør henne ikke eller fortell henne at du bare liker henne enda.

# 3 Kompliment henne når hun fortjener det. Flatter hennes bukser av. Hvis hun ser bra ut, fortell henne at hun ser varm ut.Hvis du ser et snev av spaltning og hun fanger deg, stirrer du bare, be om unnskyldning og fortell at du ikke kunne motstå det. Legg til noen morsomme seksuelle kommentarer, og du kommer aldri inn i vennssonen. [Les: Hvordan kompliment en jente seksuelt og få henne til å rødme]

# 4 Berør henne og behandle henne som kjæresten din. Men gjør det respektfullt skjønt. Lukk hånden mens du krysser gaten og åpne dører for henne når det bare er dere begge. Få henne til å føle seg som en dronning, og hun vil elske oppmerksomheten. Men når vennene hennes er rundt, ikke gi henne noen fortrinnsbehandling. La henne innse at du er spesiell for henne bare når det bare er dere to.

# 5 Gjør henne til å føle seg spesiell og eksklusiv. Gi henne noe lite og personlig, men fortell henne å holde det hemmelig. Når du lager hemmeligheter, bygger du seksuell kjemi og spenning som fører til romantikk. [Les: 10 måter å bygge seksuell spenning med en jente du liker]

# 6 Spør henne og endre temaet. Når du snakker til henne en stund, spør henne ut til lunsj eller kaffe. Se hvordan hun svarer. Men innen et sekund endrer du emnet. Ikke vent på at hun svarer. Det virker som en spøk, men det vil fortsatt gjøre henne lurer på om du virkelig ønsker å date henne. Ikke gjør ting klosset ved å vente en stund før du sier noe annet. Hold det enkelt, hold det morsomt og likevel avslør alle de skitne tankene i tankene dine, og endre emnet umiddelbart.

[Les: Hvordan tekst en venn til rett tid og få henne til å falle for deg]

Lurer på hvordan du kan unngå vennsonen? Bare forstå disse pekene og bruk disse tipsene. Du vil aldri falle inn i vennssonen med noen jente igjen!

Anbefalt: