Hvordan unngå å komme opp på en dato

Å stå opp, kommer aldri til å føle seg bra. Les disse tipsene om hvordan du unngår å bli stående opp på en dato og på andre måter for å komme til med dagen din.

Å stå opp på en dato er irriterende og frustrerende.

Likevel er det en uunngåelig hindring for uformell dating.

Det skjer ikke hele tiden, men i sjeldne tilfeller kan du finne deg selv på ventende side av en ensom dato.

[Les: Tips for å virkelig bli kjent med en fyr du vil date]

Har du noen gang stått opp?

Å stå opp kan føle fornærmende, selv om ingen rundt merker at du har stått opp.

Mens du blir stående opp på en dato, kan det være irriterende, det er enkle, effektive måter å unngå å komme seg opp i første omgang.

Og selv om du finner ut at du har stått opp midtveis gjennom datoen, er det noen måter å komme tilbake på din manglende dato uten å miste din egen kule.

Hvordan unngå å bli stående opp på en dato

Første datoer handler om å gjøre et godt inntrykk.

Og hvis noen står deg opp uten like mye som et advarselssamtal, bør du definitivt kysse ham farvel.

Neste gang du retter en dato med noen som synes interessert, husk disse tipsene for å unngå å bli stående opp. [Les: 20 tegn på tiltrekning å vite om datoen er interessert i deg]

# 1 Vær moderiktig sent

Å være fashionably sent er fortsatt kult, spesielt hvis du er jenta. Enda bedre, vær sen med minst femten minutter. Hvis din dato ikke har kommet da, ring en annen fyr og gå på fest et eller annet sted, eller la deg som om du er på feil sted og gå ut.

# 2 Ventetid

Hvis du ikke tror på å gjøre datoen din venter, kan du alltid komme til restauranten til tiden. Men vent ikke på en dato mer enn tjue minutter. Gjør det femten minutter hvis han ikke svarer på telefonen. [Les: 12 dating regler for stilige menn og kvinner]

# 3 Få ham til å hente deg

Hvis du allerede kjenner ham, la han hente deg fra din plass. Venter på ham på en restaurant kan være pinlig, selv om det bare er et par minutter.

# 4 Unngå å bli stående før datoen

Ikke vent for datoen hvis siste gang du snakket med ham, var over to dager siden. Bare ring ham og snakk om en stund tidlig på dagen. Hvis han minner deg om datoen eller snakker om datoen, så fortsett med forberedelsen, men hvis han oppfører seg som om han ikke har noe minne om å fikse en date med deg, kyss hans verdiløs butt farvel.

# 5 Siste utvei

Selv om du får stå opp etter alle disse pekene, husk at han definitivt ikke er verdt all smerte. Bare ha en god middag selv om du er oppe for det, eller ring noen venner om å bli med deg. Du kan fortsatt ha mye moro selv om han ikke brydde seg om å dukke opp. [Les: Tips for å være en god dato hver gang]

Forstå hva du føler etter å ha stått opp

Når du skjønner at du har stått opp, ville ditt sinn være oversvømt av følelser. Det er sinne, irritasjon, frustrasjon, selvtillit, depresjon, smerte og ensomhet.

Forstå hva du virkelig føler mer enn noe annet. Husk at det er bare en dum gutt som ikke kunne være mann nok til å koble av en date eller bryr seg om en kvinnes følelser. Og ved å være opprørt over det, gir du bare fyren mer oppmerksomhet enn han noensinne fortjener.

Du kan føle seg deprimert eller ydmyket etter å ha stått opp, men gjett hva, ingen andre enn du vet at du har stått opp. Så ikke bekymre deg for andres oppfatninger. Slapp av en stund, ring en venn, snakk høyt og late som om du skulle møte andre steder og gå ut av restauranten med hodet holdt høyt.

Du kan møte en annen fyr som liker deg * som vil være mer enn glad for å ta deg ut * eller du kan gå hjem. Men gjør ikke noen forhastede feil som å kaste deg inn i andres armer eller vende seg i ensom selvmedlidenhet.

Shit skjer. Kom over det! [Les: Hvordan få noen fyres oppmerksomhet under noen omstendigheter]

Hvordan komme seg tilbake til en fyr som sto deg opp

Hvis du vil komme tilbake til fyren som stod opp eller la ham få vite at du ikke er skadet av sin handling, er det noen få tips å gjøre nettopp det.

Hva du ikke bør gjøre

# Ikke fortell ham senere at du møtte en annen fyr, takket være ham som står deg oppe. Han vil aldri tro på deg. Hvis du møtte noen andre for ekte, så la ordet nå ham etter noen dager gjennom noen andre, så han virkelig tror på deg.

# Ikke opprett en scene. De fleste kvinner blir virkelig pusset av når de står opp, og om de skjønner det eller ikke, skaper de en scene som ville være veldig pinlig. Unngå det.

Du kommer virkelig ikke til å få noe ved å stå utenfor døren med en tændt fakkel som truer med å brenne ham ned, eller ved å skrive ham en hatepost eller ved å misbruke ham gjennom hundrevis av tekster.

Det vil bare gi en sadistisk fyr en god latter.

Hva du bør gjøre

# Det beste du kan gjøre er å vente et par minutter etter å ha stått opp, og så fortell han at han har forsøkt å kontakte ham de siste tjue minuttene, da du ikke kan gjøre det for datoen fordi ...

- du har møtt en eks av deg som spurte deg ut igjen.

- du hadde allerede en date med en annen fyr og hadde glemt alt om det.

- du hadde allerede laget planer med vennene dine og trenger å kansellere datoen.

Ved å gjøre det, vil han faktisk lure på hvem som sto hvem opp! Tross alt, vil du få det til å virke som om du bare har ringt til ham for å si at du ikke kunne gjøre det til datoen. [Les: Hvordan planlegge og avslutte en dato for å ha en god en]

# Skriv ham sent den kvelden og fortell ham at du er lei deg for at du ikke kunne gjøre det til datoen, og at du føler deg veldig dårlig om det. Du visste bare ikke hvordan han skulle fortelle ham tidligere, men trodde du måtte be om unnskyldning for ikke å vise seg. Bruk kun dette trekket hvis du ikke har ringt ham for ofte før datoen.

Hvis han svarer med å si at det er greit, gjør planer igjen for en annen natt, og denne gangen står du opp.

Alle disse trekkene er gode måter å få til med den fyren som sto deg opp. Det vil sette ham på plass, og selv om han er den som sto deg opp, ville han lure på om du også sto opp ham.

Bruk disse tipsene på hvordan du unngår å stå opp og du vil slippe alle sjansene for å bli stående oppe. Og selv om du får stått opp, vet du bare hva du skal gjøre, ikke sant? Klikk her for å lese min "han stod meg opp" bekjennelse for å finne ut hva jeg gjorde for å få engang.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar