Slik tiltrekker du kvinner på første øyeløs uten problemer

Innholdsfortegnelse:

Slik tiltrekker du kvinner på første øyeløs uten problemer
Slik tiltrekker du kvinner på første øyeløs uten problemer
Anonim

Alle menn ønsker å være ønsket av kvinner. Men de fleste menn feiler elendig og mister alt håp om å bli den ønskelige mannen. Vil du være en fin fyr som er elsket av alle kvinner? Her er din endelige veiledning om hvordan du tiltrekker kvinner ved første øyekast.

Hemmeligheten bak å vite hvordan å tiltrekke seg kvinner er ganske enkelt, og definitivt oppnåelig.

De fleste menn vet allerede hva det tar å være attraktivt, men et eller annet sted underveis, gir de enten opp eller bare ikke bry seg om å gjøre en innsats for å gjøre en forskjell.

Tross alt er det lettere å slappe av i boksere og drikke øl i stedet for å bruke tid foran speilet eller jobbe med dine sosiale ferdigheter. [Les: Har jenter som bokser eller truser?]

Men du må virkelig forstå dette, hvis du finner ut hvordan du tiltrekker kvinner ved første øyekast, vil du også vite hvordan du skal være attraktiv for resten av verden.

Alvorlig kan en kvinne være ganske vanskelig å imponere ved første blikk når du ikke har snakket et ord til henne.

Og hvis du kan imponere en kvinne uten å snakke med henne, kan du definitivt imponere verden og alle i den.

Og ved å gjøre det, vil du ha nærmere venner, en bedre jobb, og ja, et bedre liv.

Så ta disse livsskiftende poengene seriøst, og vær mannen du ble født for å være.

Hvordan tiltrekke seg kvinner ved første øyekast

Du vil ikke våkne opp en bedre mann i morgen, men med disse tipsene om hvordan du tiltrekker kvinner, kan du gjøre en liten forskjell hver dag, og snart nok vil du være en glatt snakkende sjarm og få den oppmerksomheten du fortjener, hver eneste dag.

# 1 Lær å gratulere deg selv

Verden har mye mer å tilby menn kosmetisk at det gjorde et tiår siden, så bruk det. Enten det er ansiktspakker og fuktighetskrem, eller hårmousse og øyenbryn shapers, prøv dem ut og se om det kan få deg til å se skarpere. De fleste gutta er vekk fra grooming-produkter, men begynner å bruke disse produktene et par ganger, og du vil innse hvor mye det kan forbedre utseendet ditt.

Den støvete, solbrente Marlboro mannen er en fin fyr, men han er skitten og stinker i sengen. Så lager opp på fancy colognes og endre din modell. Og hvis du har hår hvor som helst du ikke liker, er det en ganske stor sjanse for at kvinner ville hate det mer enn deg, om det er hår i pits, nesebor eller ørepille, trim dem alle og beundre din sexy og rene refleksjon. Du er på vei til å bli en attraktiv, god looker på kort tid.

# 2 Løft de vekter

Hvis du vil vite hvordan du tiltrekker kvinner, må du forstå hva kvinner vil ha i en mann [Les: Hvilke kvinner vil ha på en mann]. Hvis du ønsker å danse en nydelig kvinne med uendelige ben eller kurver som et løpsspor, må du også ha en god kroppsbygning.

Av og til trekker vi over latterlig flotte kvinner som daterer dessverre dårlige menn for sin såkalte personlighet, men det fungerer ikke alltid på denne måten. Mange menn med ølmage prøver å woo en dameundertøy og bli brent underveis. Vil du ha en dråpe, nydelig diva? Slå på treningsstudioet og se ut som Brad Pitt i Fight Club eller Gerard Butler i 300!

Men et ord med forsiktighet, synes mange menn å se ut som en miniatyr Hulk er imponerende, men nesten alle kvinner hater det. Hvis du har pumpet opp så hardt og bredt at du ikke kan nå et toalettpapir på rumpa, er det på tide å tone ned og se på menneskene igjen.

# 3 Kjole som en million dollar

Kle seg som en million dollar, tar egentlig ikke en million dollar. Men det tar litt motefølelse og sunn fornuft. Hvis du ikke er sikker på dine egne ferdigheter, spør en jentevenn med god smak i klær for å hjelpe deg med din shopping.

Prøv å være klar over hva som er i stil og hva som ikke er, og kjøp bare noe hvis du føler deg komfortabel og trygg på det. På slutten av dagen, gjør godt tilpas nye klær oss glade. Hvis det ser bra ut på en mannequin, men ikke på deg, er den ikke for deg. Og ikke bare stopp med skjorten og buksene, lær å få tilgang til.

# 4 God holdning

En god holdning og en dårlig kan gjøre hele forskjellen mellom en trygg og sjarmerende fyr og en ensom slob som er en boring. Dette er en av de mest oversett aspekter ved å vite hvordan man tiltrekker seg kvinner. Lær å stå oppreist, men uten å gjøre det ser merkelig opplagt. Se på noen få rollemodeller som du beundrer og se hvordan de står. Slår de seg som en fiasko, eller utstråler de tillit og manlighet i deres stilling?

Hvis du ikke kan finne ut det selv, lær av de menneskene du beundrer i virkeligheten eller i filmene for deres selvtillit og positivitet. Stå foran speilet, se på deg selv og prøv å replikere deres holdning. Å bruke noen få minutter til å pleie deg selv hver dag foran speilet, krymper ikke din mannskap, i motsetning til hva mange ensomme menn tror, kan det faktisk forandre livet ditt til det bedre og gjøre deg mye mer attraktivt for kvinner. [Les: Hva liker jenter i gutta?]

# 5 Ikke vær klutz

Å være klumpete kan være søt og morsom en gang imellom, men hvis du kommer til å være en klumpete slob hele tiden, kan den avsky noen kvinne som er med deg eller ser deg selv. Vær alltid oppmerksom på omgivelsene og kroppen din.

Har du noen gang møtt den fyren som støter på folk eller ting og ikke engang innser det? Bli aldri den fyren. Hvis du vil vite hvordan du tiltrekker kvinner, må du alltid være oppmerksom på omgivelsene dine og hva som skjer rundt deg.Og når det gjelder å spise måltidet, prøv å ikke ha små biter av mat fast rundt leppene dine. Hvis du ikke er klar over at du spiser som en fire år gammel og har små biter av mat som er plastered på ansiktet ditt, er du sannsynligvis en klutz som trenger noen seriøse leksjoner på å være suave og grasiøs.

# 6 Arbeid med kommunikasjonsevner

Hver kvinne drømmer om å bli wooed av en sjarmerende mann som kan få henne til å rødme og flush med lykke. Lær å snakke med en kvinne på en måte som vil få henne til å føle seg spesiell og omsorg, og alltid husk å aldri sette henne på et sted eller få henne til å føle seg ubehagelig. [Les: Hvordan snakke med en jente]

Mens du har de riktige tingene å si til rett tid, kan det virke briljant, det er ikke alt som betyr noe. Din intonasjon og måten du snakker med en jente gjør, er mer av en forskjell enn de ordene du faktisk bruker. Hvis ordene flyter jevnt ut av munnen din, er det lettere å sjarmere en kvinne og få henne til å være med deg. Les avisen høyt i tjue minutter hver dag og arbeid med din intonasjon. En måned eller så, og du vil være en så jevn talker, du vil sannsynligvis sjokkere deg selv!

# 7 Intelligent og vittig

Kvinner er alltid tiltrukket av sjarmerende menn som er intelligente og vittige. Det er egentlig ingen enkel måte å bli wittier på, men du må forstå denne hemmeligheten bak hvordan du tiltrekker kvinner. Intelligente menn som er vittig og humoristisk, har nesten alltid en overhånd i å imponere og tiltrekke seg kvinner fordi de gjør kvinnene rundt dem, har det bra.

For å vite mer om hvordan du skal være vittig og sjarmerende, les denne detaljerte funksjonen for å vite hvordan du kan sjarmere en jente og imponere henne med din vits på samme tid. [Les: Hvordan sjarmere en jente]

# 8 Vær trygg

Nå har vi gått gjennom nesten alt du trenger å vite for å forstå hvordan du tiltrekker kvinner, men hvis du får dette poenget galt, kan alt gå ned som en bunke med kort. Du kan kanskje vite hvordan du snakker og oppfører seg, men hvis du ikke er trygg på deg selv og det er lykkelig å være hvem du er, vil du alltid ha det vanskelig å tiltrekke seg kvinner.

Hvis du vil at kvinner skal bli tiltrukket av deg uten å prøve å prøve, må du ose med tillit hele tiden. Hvis du virkelig tror at du kan få en kvinne til å nyte din bedrift og ha det hyggelig, er det større sjanse for at hun vil være med deg og tilbringe tid med deg selv om dere begge møtte hverandre. Hver gang du er ute på en fest eller med venner, vil nesten alle kvinner dømme deg og gjøre opp om de ønsker å snakke med deg eller ikke engang før du går opp til dem. [Les: Spørsmål å spørre på en dato]

Så hvis du virkelig vil vite hvordan du tiltrekker kvinner, lær å være trygg og utstråle en aura av positivitet, lykke og selvtillit. Få dette riktig, og du vil være mer attraktiv for kvinner enn du noensinne kan forestille deg! [Les: Hvordan få en jente til å like deg]

Bytt ditt liv med disse åtte poengene om hvordan du tiltrekker kvinner, og du lærer å tegne kvinner og oppleve et bedre og lykkeligere liv.

Populært emne