Hvordan tiltrekke seg kvinner uten å snakke: 12 Silent Moves to Impress

Innholdsfortegnelse:

Hvordan tiltrekke seg kvinner uten å snakke: 12 Silent Moves to Impress
Hvordan tiltrekke seg kvinner uten å snakke: 12 Silent Moves to Impress

Video: Hvordan tiltrekke seg kvinner uten å snakke: 12 Silent Moves to Impress

Video: Hvordan tiltrekke seg kvinner uten å snakke: 12 Silent Moves to Impress
Video: CAMPING in RAIN - Tent - Dog - FIRE 2023, September
Anonim

Det er lett å imponere en jente med ord, men hvis du vet hvordan du tiltrekker kvinner uten å snakke med dem, er det en kunstform som er verdt å mestre!

Så mange menn fokuserer alt for mye på åpningslinjer som er en dårlig ide. Jo, å ha en god linje er ikke en dårlig idé. Men den linjen kommer ikke til å ta deg langt. Du har glemt kroppsspråk! Så, jeg skal lære deg hvordan du tiltrekker kvinner uten å snakke med dem.

Du tenker nok, "Akkurat, kroppsspråk." Ja, ikke glem det, siden det er her den virkelige kommunikasjonen skjer. Hvis du vet viktigheten av kroppsspråk og riktig måte å tiltrekke seg kvinner uten å snakke, grøft linjene og fokus på ikke-verbal kommunikasjon.

Hvordan tiltrekke seg kvinner uten å snakke

Har en kvinne noen gang gått inn i et rom og stirret på deg i et par sekunder? Du har sikkert følt et rush gå opp ryggraden. Vel, det var ikke fordi hun sa at hun ville sove med deg. Men øynene hennes sa alt. Så, du vet allerede viktigheten av ikke-verbal kommunikasjon. Det er bare at du ikke har betalt oppmerksomhet.

Nå er det på tide for deg å komme i kontakt med deg selv og virkelig se hva som tiltrekker kvinner. Og det har ikke mye å gjøre med ordene du bruker. Her er det du trenger å lære når det gjelder å vite hvordan du tiltrekker kvinner uten å snakke med dem.

# 1 Det handler om øynene. Øyekontakt er en av de største ikke-verbale kommunikasjonene mellom mennesker. Du ser alt du trenger å se i en person bare ved å se på øynene sine.

Hennes blikk forteller om hun er interessert i deg eller ikke. Din øyekontakt viser henne om du faktisk liker henne eller ikke. Øyekontakt viser også ditt selvsikkerhetsnivå. Så, hvis du virkelig vil ha henne, gjør øyekontakt. [Les: 10 subtile øyekontaktflytter som fungerer]

# 2 Vær oppmerksom på utseendet ditt. Jeg vil ikke si at folk dømmer, men jeg skal heller ikke lyve for deg. Folk dømmer andre basert på deres utseende. Nå trenger du ikke å se ut som en prins, men du må få de grunnleggende hygienepraksisene dekket. Bruk rene klær, dusj, klipp håret og neglene, du vet, se presentabel. [Les: 15 hemmeligheter til å bli Mr. Irresistible]

# 3 Trygt kroppsspråk. Hvis du går inn i et rom hvor skuldrene dine knuses og hendene dine i lommene, gir du ikke det rette kroppsspråket. Hva vil du vise folk? Hvilket inntrykk vil du ha av deg? Hvis du vil at de skal se deg som en trygg mann, spill av delen. Skulder tilbake, hender til din side og hodet opp. Kom igjen, mann, du kan gjøre dette.

# 4 Dine venner. Du trenger ikke å bruke vennene dine, dette er ikke det jeg sier. Dine venner hjelper deg sikkert med ditt selvbilde. Chat med dem, spøk rundt med dem. Med andre ord, ha en god tid når du er ute med vennene dine. Hvis en kvinne er interessert i deg, observerer hun hvordan du samhandler med vennene dine. Det er den beste måten å se hvilken slags fyr du er.

# 5 Nonverbal banter. Tør en kvinne uten å si et ord til henne. Hvis hun er over rommet, skyt henne et ansiktsuttrykk eller en håndbevis. Husk at ikke-verbal kommunikasjon er stor, så maksimere det så mye du kan.

Det er en fin måte å få vibene mellom deg og henne uten ord. Da, når du nærmer deg henne, har du allerede noe å snakke om. [Les: De 12 hemmelighetene å finne ut om noen umiddelbart]

# 6 Din energi. Energien og vibrasjonene du sender ut er ekstremt viktige. Det er også knyttet til din selvtillit. Hvis du pout i hjørnet, er energien din ikke noe som mange mennesker vil være rundt. Nå trenger du ikke å være partiets liv, men dukker ikke opp til baren i et galskapstilstand.

# 7 Dine sosiale interaksjoner. Jeg vet at dette høres lavt som helvete, men å ha flotte kvinner rundt deg er ikke en dårlig ide hvis du vil tiltrekke andre kvinner. Det gjør at du ser ønskelig ut som er målet du burde ha. Hvis du vil at en kvinne vil ha deg, må du se ut som alle kvinner vil ha et stykke av deg.

# 8 Vis dine pearly hvite. Smil, mann! Kvinner elsker en mann som smiler. Smilet er en av de viktigste funksjonene som kvinner ser etter i en mann. Et smil legger ned den første vaktkvinnene har når nærmet seg, og dette er det som er attraktivt. Du ser vennlig ut, du ser varm ut, og er virkelig glad. Men her er saken, du burde faktisk smile som du mener det. [Les: Hvordan få en jente til å le, smil og like deg med det samme]

# 9 Len deg inn i henne når du snakker. Nå, du vil ikke vise for mye interesse ved å lene seg til dem med en gang. Men halvveis gjennom samtalen, lene seg til henne og vise henne at du er interessert.

Hvis du lener deg tilbake til hele samtalen, viser det seg at du ikke er fullt investert i samtalen som er motsatt av det du vil ha. Likevel, ikke lene seg med en gang, gå sakte inn i magert.

# 10 Vis ditt beste selvtillit. Hvis du ønsker å tiltrekke seg en kvinne, vis ditt beste selv fordi hvis du ikke tror kvinner ser, er du feil. Selv om vi kanskje ikke stirrer direkte på deg, ser vi på deg. Så når du vil tiltrekke en kvinne, vis rommet ditt den beste siden fordi du stoler på det, legger vi merke til.

# 11 Din kroppsbygning. Det handler ikke om seks-pakken, det handler om selvbilde. Kvinner er alltid tiltrukket av menn som vil ta vare på seg selv og elske seg selv. Dette er hva det virkelig viser. Det handler ikke om abs, men hvordan en mann verdsetter seg selv. Så, du trenger ikke å gå på treningsstudioet i flere timer om dagen, men kvinner blir automatisk tiltrukket av menn som tar vare på kroppene sine. [Les: De 12 fordelene med trening på ditt sinn, kropp og libido]

# 12 Dine felles interesser. Du kommer ikke til å finne ut alle interessene hennes uten å snakke med henne, men hvis du går ut til baren hun er på, vet du allerede en ting hun liker. Eller om det er på en konsert, så vet du allerede at hun er i det bandet. Tiltrekk kvinner mot deg bare ved at du er på samme sted som dem. Det er alltid attraktivt å se noen som nyter de samme tingene som deg.

[Les: 20 beveger seg for å bli super heldig med kvinner hele tiden]

Nå som du vet hvordan du tiltrekker kvinner uten å snakke, må du prøve. Se hvordan du kommuniserer med kroppsspråket ditt. Det er trolig sterkere enn dine ord!

Anbefalt: