Hvordan tiltrekke seg en kvinnes oppmerksomhet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan tiltrekke seg en kvinnes oppmerksomhet
Hvordan tiltrekke seg en kvinnes oppmerksomhet
Anonim

Å tiltrekke en kvinnes oppmerksomhet på en imponerende måte kan være lett hvis du vet noen grunnleggende ting om kvinner, og om deg selv. Les videre for å vite alt om å tiltrekke kvinner og imponere dem mens du er på den.

Klikk her for å lese introduksjonen: Slik snakker du jevnt med kvinner

En ting du må vite er at når det gjelder å nærme seg kvinner, hadde kvinnen allerede tenkt på å snakke med deg eller ikke engang før du sier hei!

The Warm Up

Det handler om å varme opp til handlingen. Det er hundre kvinner rundt deg på en fest eller på arbeidsplassen din, og det er også hundre menn der.

Nå, hva er det som vil gi deg den vinnende kanten over alle de andre mennene for å få deg i de beste bøkene til din beste kvinne i hundre? Vel, det er relativt enkelt, det er de små tingene, fylt med masse baller og hjerner. Det handler om å krysse fiendens linjer, men likevel leke trygt.

Nå nå … ikke bli forvirret. Jeg prøvde å bli dramatisk!

Stillingen

Du må alltid være bevisst på din holdning, uansett hvor du er.

Husk alltid, den ene eller den andre kvinnen ser alltid på deg, og ett dårlig trekk er et verdig inntrykk som er tapt!

Ha en rett tilbake, og gå med luften til en mann som kommer tilbake fra en kamp vunnet. Har du ikke sett filmer hvor helten alltid går ut fra flyet i den siste scenen i en film, med en sigar i hånden og det triumferende blikket på ansiktet hans? Det er den personen en kvinne alltid vil være med, en vinner. En mann som alltid vinner, uansett hva.

Og stillingen din er det første skrittet for å forkynne at du er en vinner. Du ser ikke en vinneren slouching eller en sår taperen går høyt, gjør du?

Blikket

For det første, la denne fine damen vite at du vil kjenne henne. Vi trenger ikke noe glødende neonskilt for dette. Du trenger bare øynene dine. Det er det blikket som kan få brannen til å knase. Det ene et blikk som kan smelte hjerter, og det må komme fra deg! Men dum dette kan høres ut, trene din "Jeg er Hot!" Se!

Se på deg selv i speilet hver morgen, gi deg selv et prisgunstig blikk, og se om du befinner deg på ditt beste. Dette utseendet er best lagt merke til etter at du barberer! Det er ikke veldig forskjellig fra hvordan du normalt ser ut, men du vet at du ser bedre ut. Det er det utseendet som gjør at du sier, "Damn, jeg er bra!"

Dette utseendet kommer med praksis, men hvis du er en rookie, vil jeg foreslå at du ikke bruker "utseendet" rundt kvinner til du er trygg på det, fordi du bare vil ende opp som en av de millioner wannabes du finn overalt.

Klikk her for å fortsette å lese: Hvordan gjøre deg selv uimotståelig for kvinner

Populært emne