Slik tiltrekker du en fyr: 17 No-Fail Tips for å få ham til å bli for alltid

Vi ønsker alle å være forelsket. Men noen ganger er det ikke lett å finne en mann. Og du kan også til og med føle at du ikke vet hvordan du skal tiltrekke seg en fyr.

Men ikke bekymre deg! Vi er alle unike skapninger med noe vakkert å tilby verden - inkludert en fyr. Vi går alle gjennom tider når vi går ned på oss selv for ikke å være i et forhold, men gjør det ikke. Velg deg selv, kom deg over din synd, og lære å tiltrekke seg en fyr!

Og jeg mener ikke bare noen fyr. Du vil ikke ha det. Du vil ha den rette fyren.

Så les videre for mine tips om hvordan å tiltrekke seg en fyr.

Slik tiltrekker du en fyr - 17 ikke-feilsøkende tips

Mange kvinner tror at de må være tynn, vakker, smart og ha en vinnende personlighet for å få en fyr til å like dem. Det er ikke sant! Vårt samfunn slår ned vår selvfølelse noen ganger og får oss til å tro at vi ikke er verdige. Det er oksen!

Å finne den rette mannen er ikke så vanskelig. Så, hvis du vil vite hvordan du tiltrekker en fyr, er det 17 tips som gjør hele forskjellen.

# 1 Vær selvsikker. Tillit er sexy. Stol på meg, jeg har blitt fortalt av mange gutter at dette er den mest attraktive kvaliteten i en kvinne. Faktisk ville de helst være med en gjennomsiktig selvsikker kvinne enn en supermodell som føler seg dårlig om seg selv.

Så, den viktigste tingen å huske når du lærer å tiltrekke en fyr, er å elske deg selv. [Les: 11 tips for å bli forelsket i deg selv og bli en bedre deg]

# 2 Ikke vær trengende. Hvis du er trygg, vil du ikke være trengende, ikke sant? Folk blir trengende når de ikke tror de er gode nok, og som et resultat vil de ha oppmerksomhet. De vil at folk skal fortelle dem hvor stor de er, og så ber de praktisk talt om det. Men ikke gjør det fordi det er totalt slått av til gutter * og jenter også *. Behagelige mennesker irriterer nesten alle, så stiger over det.

# 3 Ikke jage ham. Hvis du har høy selvtillit, vil du ikke være trengende. Og hvis du ikke er trengende, så vil du ikke jage ham. La oss innse det damer, menn er hardt kablet for å jage oss. De er jegere.

Fra et biologisk perspektiv er de programmert til å "spre deres frø" så å si. Og kvinner er programmert til å være kresen og selektiv for hvem vi tillater å være far til våre barn. Så hold det på den måten - slutte å jage ham. [Les: Er du lei av å jage? Slik får du deg til å jage deg i stedet!]

# 4 Har en sans for humor. Nei, dette betyr ikke at du må være den neste Ellen DeGeneres eller Amy Schumer. Men det betyr at du ikke bør ta livet - eller deg selv - så alvorlig.

Gutter som jenter som kan le av seg selv. Det betyr at du har det bra med deg selv. Og å le av livets uunngåelige foibles betyr at det å henga med deg er gøy for en fyr. Og hvem liker ikke å ha det gøy? Ikke glem dette tipset for å tiltrekke deg en fyr. [Les: Hvordan få en manns oppmerksomhet under noen omstendigheter]

# 5 Vær interessant. Med andre ord, hold deg borte fra sladder og les en bok en gang i mellom i stedet. Og jeg snakker ikke om en søppel S & M-bok som Femti nyanser av grått, Jeg snakker om å lære noe. De fleste liker en god samtale. Og hvis du bare snakker om den siste episoden av Ungkaren eller at vennens kjæreste lurte på henne, vel, han kommer til å bli lei av deg.

# 6 Vær glad. Ville du heller ikke være rundt en glad person i stedet for en Debbie Downer? Selvfølgelig ville du! Glade mennesker er smittsomme. Folk blir trukket til dem fordi de får andre til å føle seg bra. Ingen ønsker å henge med noen som alltid klager og er en energi vampyr. Så elsk deg selv, le, ha det gøy, og ... være glad! [Les: Hvordan være lykkelig i livet og leve livet fullt ut]

# 7 Vær snill. Tror du virkelig at en fyr vil ønske å danse noen fra filmen Slemme jenter? Kanskje noen ville. Men generelt ser folk som hyggelige mennesker. Og det betyr også gutter! Bare fordi en jente er varm betyr det ikke at hun kan holde en fyrs interesse hvis hun er en tisse. I hvert fall ikke langsiktig.

# 8 Vær empatisk. Dette er fortsatt i vennlighetskategorien. Når folk er hyggelige, kan de identifisere seg med andres erfaringer og følelser. Når noen kan si, "Jeg forstår hva du går gjennom," det får oss til å føle oss bedre. Og gutter er ikke annerledes. De liker jenter som kan uttrykke empati til andre.

# 9 Vær uavhengig. Mens noen gutter liker å ta vare på jentene sine, er det en forskjell mellom å ta vare på dem og trenger å ta vare på dem. Har din egen karriere, dine egne venner, dine egne penger, og du eier ... livet! Du bør ha en mann, trenger ikke en mann. Husk ... trengende er ikke attraktiv. [Les: 15 hemmelige kvaliteter alle menn hemmelighet ønsker i sin kvinne]

# 10 Har kjærlig kroppsspråk. Noen mennesker har "hvile tispe ansikt" eller et annet kroppsspråk som sier "ikke kom i nærheten av meg." Vel, hvis du ser og handler på den måten, så vil gutta ikke komme nær deg. Så, prøv å være klar over hvilken melding du sender nonverbally. [Les: 13 sjarmerende måter å være mer approachable for guys]

# 11 Ta vare på deg selv. Dette betyr ikke at du trenger å miste en haug med vekt eller bruke tonn sminke hver dag. Men hvis du elsker deg selv, vil du prøve å se ditt beste ut. Menn som en kvinne som tar vare på seg selv. Og det betyr ikke bare fysisk. Fôr ditt sinn og din sjel også. Ta vare på deg selv på alle mulige måter.

# 12 Være mentalt sunn. Mange har gjennomgått tøffe tider i livet. Men jeg har en venn som er en psykolog, og hun sier alltid, "Din fortid vil aldri forlate deg, men det trenger ikke å lede deg." Med andre ord, la ikke fortiden ødelegge din fremtid. Gå til en terapeut hvis du må. Gjør noe for å få mental helse helt opp til par.

# 13 Vær ekte og ekte. Ikke vær falsk. Menn kan se en falsk kilometer unna. Vær deg selv. Vær ekte og ekte. Fordi hvis du ikke er det, kan du hakke på ham og da etter en stund, kommer ditt virkelige selv ut. Og han kan ikke like det. Så vær deg selv fra begynnelsen - det vil ikke være noen overraskelser for en av dere. [Les: Hvordan holde en fyr interessert i 30 super sexy måter]

# 14 Vær mentalt sterk. En person som er skjøre og helt faller fra hverandre, er ikke attraktiv for gutta. Så hvis du vil vite hvordan du tiltrekker en fyr, trenger du evnen til å rykke av negativitet og andre ting du ikke liker. De fleste av de greiene er likevel ikke verdens ende. Det er sexy å være mentalt sterk.

# 15 Lær kontinuerlig nye ting. Du vil ikke bli stillestående. Liker, har du noen gang mistet kontakten med noen fra videregående skole bare for å koble til dem igjen og innse at de er nøyaktig samme person? Det er ikke interessant. Lære nye ting. Utfordre deg selv til å vokse og være en bedre person.

# 16 Være sårbar. Ja jeg vet. Dette er en vanskelig en. Men for at noen skal bli kjent med hvem du egentlig er, må du la deg vekte deg. Du kan ikke holde alt inni, ellers vil han slutte å prøve å bli kjent med deg. Det betyr ikke at du bør spyle din tarm på den første datoen, bare gi deg selv opplysning. [Les: 14 måter å vise en fyr du liker ham, og fortsatt være en drille]

# 17 Være feminin. Som en sterk, selvstendig karriere kvinne selv, vet jeg at det ikke er lett å lene seg tilbake og la en mann lede ledelsen noen ganger. Vi er så vant til å få alt gjort selv. Men en del av å være feminin er å slippe kontrollen av og til. Menn finner det attraktivt i en kvinne - i hvert fall noe av tiden.

[Les: 20 hot tips - Den ultimate veiledningen til å være mer feminin]

Hvis du vil vite hvordan du tiltrekker en fyr, vil disse tipsene hjelpe deg. Fremfor alt kommer alt ned til selvkjærlighet. Hvis du elsker deg selv, så vil gutta også!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar