Hvordan spørre noen ut: 16 Flørtende bevegelser for fremmede og venner

Å spørre noen ut for første gang kan være nervøs. Disse 16 flørtende ideene vil wow din forelskelse når du prøver å finne ut hvordan du spør noen ut.

Hvis du tenker på hvordan du spør noen ut, vil du forberede deg litt. Bare løper opp til noen og roper "WILL YOU GO OUT WITH ME?!?" I deres ansikt er det lite sannsynlig å få deg ønsket svar.

Folk liker å føle seg spesiell. De ønsker å føle seg trygg, og de setter pris på det når noen får dem til å føle seg ønsket og ønsket. Gjør alt dette når du spør noen ut, og de er mye mer sannsynlig å si ja.

Selvfølgelig er det alltid en god ide å ha en plan i tankene om hva de skal gjøre hvis de sier ja eller nei. Hvis du får svaret du håper på, prøv å holde det uformelt og sørg for at du setter det opp slik at du har nummeret eller planleggingen av dem hver gang og der.

På samme måte, hvis de sier nei, prøv å være kult. Ikke bli irritert eller spre seg i tårer. Alle blir avvist fra tid til annen, bare husk at det er mye mer fisk i sjøen.

Tro på deg selv, uansett svaret

Før du går for det, prøv å holde deg rolig. Mens du kanskje har hatt en forelskelse for det som føles som alltid, og bygget opp motet til å gjøre det, husk bare at å spørre noen ut på en dato bør være en uformell ting. Du ber dem ikke om et lem eller å gifte seg med deg. Prøv å holde ting i perspektiv. Fungerende kult, rolig og samlet viser din selvtillit - og det selv er veldig attraktivt.

Tro på deg selv også! Visualisere dem sier ja eller forestille dere to har en flott tid på din første date hjelper. Hvis du føler deg rystet, skumt eller usikkert, kommer dette over og har en negativ effekt.

Hvordan spørre noen ut - 16 morsomme og flørtende måter

Når du er klar til å gå for det, må du sørge for at du er klar og spesifikk. Det kan være lett å slå rundt bushen eller spørre dem på en måte som du kan late som det egentlig ikke er hva du gjorde hvis de sier nei. Det er egentlig bare fienderens vei ut!

Hvis du er for vag, gjør den potensielle datoen din nervøs. Også, kanskje de sier ja uten å vite hva de egentlig sier ja til, bare for å da avslå tilbudet senere når de finner ut. Lær hvordan du spør noen ut på den riktige måten, og red deg selv skuffelsen - gjør det klart at det er en dato, og at det bare vil være dere to.

Nå som du føler deg trygg og klar, hva er de beste måtene å spørre noen ut? Her er 16 gode ideer bundet til å gå bra!

# 1 Skriv dem et notat. Hvis du vil være søt, hvorfor ikke spørre dem ved å sende dem et håndskrevet notat? Dette kan være på baksiden av et serviett i en kaffebar eller sendt til dem via venner. Det tar det tilbake til en gammel skole, klasserom slags vibe og er sikker på å sjarme dem med en gang. [Les: Hvordan spørre en venn uten å risikere vennskapet]

# 2 Smil på dem. Det er ingenting så vakkert som noen som gir deg et stort smil. Hvis du ikke føler deg trygg på å spørre noen ut, hvorfor ikke se om du får øye og deretter gi dem et fantastisk, strålende smil.

Hvis du gjør dette, og de smiler rett tilbake til deg, vet du at du er på noe og bør vurdere å bite kulen og gå opp til dem for å spørre dem på en riktig dato.

# 3 Kjøp dem en drink. Igjen, hvis du vil bruke testede og testede metoder, kan du tilby å kjøpe noen en drink eller ta en drink sendt over, en fin måte å starte samtalen som fører til at du spør noen på en dato. Hvis personen du er interessert i er interessert også, vil de uten tvil takke deg eller invitere deg til å bli med dem. [Les: Hvordan nærme seg kvinner - 15 tips du absolutt trenger å vite]

# 4 Betal for kaffen sin. Kaffebarer er et flott sted å slappe av, men vet du hvordan du spør noen ut, ut av det blå? For det første, hvis du ser en søt fyr eller jente i kø på en kaffebar, hvorfor ikke tilby å betale for kaffen sin?

På denne måten kan du snakke med dem, og du har allerede kjøpt dem sin aller første gave! De vet at du er interessert med en gang, og hvis de føler det samme, vil de uten tvil godta det.

# 5 Send dem en tekst. Hvis du føler deg spesielt nervøs for å spørre denne personen, må du ikke alltid gjøre det ansikt til ansikt. Det kan være skummelt hvis du ikke er sikker på om personen vil si ja eller ikke, og den fryktelige pause hvor du kanskje blir avvist, er noen ganger for mye å bære!

Dette er forståelig. Hvis du ikke er sikker, og du har nummeret sitt, ta alt trykket av ved å komme med en søt og morsom tekst for å sende dem i stedet! * Advarsel: Det gjør ikke ventetiden enklere skjønt! * [Les: Teksting din forelskelse: En trinnvis veiledning for å gjøre det riktig]

# 6 Send dem et brev. Vil du vite hvordan du spør noen ut den gammeldags måten? Vær super søt og send dem et brev for å spørre dem! Dette tar litt mer innsats og er litt oste, men hvis du tror at personen du spør ville finne det veldig romantisk, så vil du være i deres gode bøker med en gang!

# 7 Kjøp dem blomster. Alle elsker å føle seg spesiell. En nydelig haug med lyse blomster gir hilsen til noen dager. Å kjøpe eller sende dem blomster gjør dem til å føle seg spesiell og smigret - du er mer sannsynlig å få det så mye fett ja!

# 8 Overrask dem. Vis opp et sted de ikke ville forvente å se deg * på en ikke-stalker måte, åpenbart * og overraske dem ved å spørre dem på en dato da og der!

# 9 Planlegg en hel dag. Pass på at du vet hvor mye innsats du legger inn i det, og hvor mye du liker dem ved å be dem om å komme på en helt spesiell datingsdag med deg. Ha en utmerket plan på plass som er sikker på å imponere dem hvis de ber om flere detaljer! [Les: Topp 50 fantastiske første date ideer å wow din dato]

# 10 Spør personen hvor de er fra. En annen enkel isbryter som hjelper deg ut hvis du skal spørre ut en totalt fremmed. Casual samtale forretter er noen ganger den beste måten å få vibes på om en person har gjensidige følelser, så hvis du bekymrer deg for avvisning, kan dette være veien å gå. [Les: Tilnærming angst - 16 enkle måter å erobre det om noen dager]

# 11 Spør personen hva de leser. Som den søte jenta sitter og leser på en benk? Be henne om å fortelle deg om boken hun leser. En annen enkel måte å få samtalen på.

# 12 Kompliment hva personen har på seg. Alle liker å være smigret og føle seg vakker, slik at du får muligheten til en fantastisk kompliment umiddelbart, gjør dem til å føle seg spesiell, og langt mer sannsynlig å si ja.

# 13 Finn noe som er felles med dem. Folk er mer sannsynlig å si ja til datoer som de tror de vil nyte. Prøv å finne ut hva du har til felles med personen du håper å danse før du spør dem ut. På denne måten planlegger du og foreslår noe du vet at de vil være interessert i. [Les: Slik starter du en samtale med en forelskelse og woo dem]

# 14 Finn ut deres favorittmat eller restaurant. Finn ut hva de liker å spise og enten foreslå at du tar dem til deres favorittrestaurant eller tilbereder dem et hjemmelaget måltid fullt av alle de mest elskede rettene dine!

# 15 Spør dem om tiden. Lurer på hvordan du spør noen når du støter på dem på en gate? Spør dem om tiden. Det blir bare samtalen startet, og hvis de ser ut som de ikke er interessert, så har du ikke satt deg der ute for mye. Det er en vinn-vinn! Hvis du får et smil og deres kroppsspråk er positivt, så tar du det bare derfra. [Les: Hvordan være flørtende mens du opprettholder klasse og poise]

# 16 Skriv dem en sang. Hvis du er musikalsk tilbøyelig, hvorfor ikke skrive dem en søt og morsom sang om hvorfor du liker dem? Kanskje ikke alles kopp te, men det er helt klart å sjarmere noen mennesker!

[Les: 15 måter å fortelle om noen liker deg uten å spørre dem]

Så der har du det, nå som du vet hvordan du skal spørre noen, enten det er en venn eller en totalt fremmed, hvilken bevegelse vil du velge ?!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar