Hvordan spør en jente å være kjæresten din - og imponere henne!

Har du vært en spesiell jente en stund nå? Finn ut hvordan du spør en jente til kjæresten din og vær romantisk og minneverdig på samme tid.

Hemmeligheten til å holde en relasjonsstatus ukjent er spennende for dere begge.

Men etter flere datoer og et par måneder, kan du virkelig ikke forvente at hun spenningen skal stå for å leve rundt mysteriet.

Når du daterer en jente eller har gått ut på middager og utvekslet hyggelige øyeblikk med henne, er det alltid godt å gi forholdet et navn.

Hvis du liker en jente og hun liker deg også, tror du ikke det er best å ha på hjertet ditt på ermene, og sette deg ut av all elendighet?

[Les: Filmdato tips for en perfekt date]

Hvordan spør en jente å være kjæresten din

Å gjøre dine intentioner tydelige vil alltid hjelpe utviklingen av et forhold.

Det vil bringe dere begge nærmere.

For noen gutter, kan en jente ut virke som en gal ide. De vil alltid holde forholdet status innhyllet i mysterium.

Og til noen andre gutter, spør en jente ut er en svak handling. De antar at spør en jente ut vil gi henne mer makt i forholdet og gjøre henne til den dominerende og kontrollerende.

Men sannhet bli fortalt, å gi et forhold et navn er aldri dårlig. Faktisk, gutter som unngår å spørre en jente de er dating ut, er de irriterende. Ikke vær den fyren.

Kjærlighet handler ikke om makt eller som dominerer. Kjærlighet er gjensidig og gir. Det er en vakker opplevelse som er verdt å ta en sjanse på.

Hvis du liker en jente, fortsett og spør henne.

Men ja, det er noen ting du trenger å vite for å sikre at hun svarer i din favør. [Les: Hvordan berøre en jente på en date og få henne til å like det]

10 trinn for å spørre en jente for å være kjæresten din

Hvis du vil vite hvordan du spør en jente til å være kjæresten din, bruk bare disse 10 trinnene. Ved å bruke dem vil du sørge for at forslaget ditt blir søtt og minneverdig, og hun vil alltid huske det i positiv lys.

Og kjærlighet handler om de spesielle øyeblikkene, ikke sant?

# 1 Ikke haste det. Du kan bli dating denne jenta for en stund nå, men med mindre dere begge har vært sammen for flere datoer eller har tilbrakt noen uker eller måneder som daterer hverandre, ikke haste det og foreslå følelsene dine for henne. Kjærlighet er ikke en vits. Like lett som mange av oss kan elske, tar kjærligheten tid til å bygge i våre hjerter.

Ta deg tid til å se hvor datingforholdet er på vei, og hvis du er sikker på at du elsker henne, snakk ditt sinn.

# 2 Ikke gå ned på ett kne. Ikke overdrive handlingen om å uttrykke dine følelser. Du gir henne ikke en ring, er du? [Les: Tips for å foreslå kjæresten din]

Å uttrykke kjærligheten til henne er en søt ting å gjøre, men det er ikke en forpliktelse som er like alvorlig som ekteskapet. Det er bare det første trinnet. Ved å gå ned på ett kne eller planlegge et forseggjort forslag ide å fortelle henne at du liker henne, kan du ende opp med å skremme henne bort med din overindulgent oppførsel.

Men på samme tid, hvis denne jenta du er dating, er den typen jente som liker dramatisk oppførsel eller ekstravagante innstillinger, vel, så gå for at knærespenningen utgjør!

# 3 Gjør det alltid minneverdig. Du trenger ikke alltid å splurge for å få noe til å virke minneverdig og spesiell. Hvis du har bestemt deg for å uttrykke din kjærlighet til en spesiell jente, kan du prøve å gjøre det virke perfekt og romantisk på dine egne små måter. Det er minst du kan gjøre for å vise den du elsker akkurat hvor mye hun betyr for deg.

# 4 Ta henne ut til en romantisk middag. Romantiske middager er alltid en perfekt setting for å spørre en jente til å være kjæresten din. Hvis du lurer på det perfekte stedet å uttrykke din kjærlighet, så er dette det. Start datoen ved å ta med jenta du liker en romantisk middag under stjernene eller i en koselig setting. [Les: Tips for å velge en perfekt romantisk restaurant]

# 5 Gi henne noe lite og fint. Noen ganger kan den mest kostbare gaver være den mest elskede og elskede. Du er ikke i forhold til henne ennå, så ikke gi henne noe dyrt. Hun kan bare ende opp med å føle seg vanskelig eller avvise å akseptere noe ekstravagant.

Plukk opp noe fint og spesielt som kan skape et minne og vare lenge, som et lite glass eller porselenfigur, en smykkepyntboks, en harmonika eller noe annet som forbinder dere begge på en eller annen måte. Hvis du vil, kan du også gi en posse av favorittblomstene sine.

# 6 Bruk et gratulasjonskort. Hvis du vil spørre en jente for å være kjæresten din, men ikke ønsker å føle seg vanskelig å prøve å få den samtalen opp, så gå Hallmark-veien. Plukk opp et romantisk gratulasjonskort som forklarer hvordan du føler deg når du ser på henne, legg til noen av dine egne linjer på den tomme siden av kortet og gi det til henne når dere begge sitter sammen etter middag.

Men sitte ved siden av henne mens hun leser den, så hun kan se på deg når hun leser tankene dine på det gratulasjonskortet.

# 7 Skriv et kjærlighetsbrev. Det er ingen spesiell måte å uttrykke din kjærlighet på enn ved å bruke et kjærlighetsbrev som uttrykker hver eneste følelse du føler for denne jenta. Det er en fin måte å la henne få vite hvor mye hun betyr for deg, og likevel, det er noe som viser hvor langt du vil gå for å få et smil på ansiktet hennes.

Vet ikke hvordan du skal skrive et perfekt kjærlighetsbrev? Ikke bekymre deg.Du vil vite alt om det om noen få minutter etter å ha lest denne guiden på alt du trenger å vite for å skrive et romantisk kjærlighetsbrev. I de siste linjene, fortell henne hvor mye du elsker henne og uttrykk deg så godt som mulig.

# 8 Har en samtale. Enten du har skrevet et kjærlighetsbrev eller gitt henne et kort, må du fortsatt snakke med henne. Du har varmet henne opp med skriftlige ord, nå er det på tide å uttrykke følelsene i hjertet for henne. Fortell henne hvor glad hun får deg til å føle, og fortell henne hvor spesiell du føler når hun er ved din side. Du kan være romantisk, søt eller noe annet du vil være så lenge du uttrykker din hengivenhet for henne på en måte som hun ønsker å høre. [Les: Enkle måter å komplimentere en jente og få henne til å rødme]

# 9 Ikke spør henne noe. Bare fortell henne hva du føler. Og vent på hennes gjengjeldelse. Nudge henne og coax henne bare litt for å si hva som er på henne hvis hun rødmer, men er for sjenert til å si noe romantisk tilbake til deg. "Hva føler du for meg?" Er et godt spørsmål å spørre en jente som føler seg for sjenert til å si noe.

Men hvis hun nøler med å si noe tilbake til deg, ikke press henne til å si noe. Noen ganger kan hun bare trenge litt tid til å uttrykke seg tydelig. Du har sagt hva du ville si. Hennes svar kommer når hun er klar med et svar.

# 10 Si disse tre ordene. Du har uttrykt ditt hjerte. Men hun kjenner de følelsene allerede. Hvis du vil spørre en jente for å være kjæresten din, må du noen ganger fortelle henne hvordan du føler deg. Ikke la henne henge og lure på hva som er i tankene dine ved ikke å gjøre intentene dine klare.

Si disse tre magiske ordene, det være seg jeg liker deg eller jeg elsker deg. La henne få vite nøyaktig hva du forventer av henne og hva du forventer av forholdet. Du kan ikke virkelig spørre en jente for å være kjæresten din uten å si disse tre ordene. Et forslag om kjærlighet er bare ikke fullført før du sier det. [Les: Flere tips om hvordan du forteller noen du elsker dem]

Og når du har gått gjennom disse 10 trinnene på hvordan du spør en jente til kjæresten din, ville du definitivt ha bedt henne ut på den riktige måten og skapt et minneverdig og romantisk øyeblikk som alltid vil bli verdsatt og husket med det samme tid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar