Hvordan spør en jente hvis hun liker deg * uten å spørre *

Kanskje den beste måten å spørre en jente på om hun graver deg, er å ikke spørre henne i det hele tatt. Så hvorfor ikke prøve disse tipsene på hvordan du spør en jente hvis hun liker deg.

Uansett hvor mange jenter du har gått ut med, er det fortsatt ingen å fortelle hva som er på en jentes sinn * ja, de er så kompliserte *. Det er vanskelig å finne ut sikkert om jenta du har følelser for, er også interessert i deg. Noen ganger må du ta saker i egne hender, så her er hvordan du spør en jente hvis hun liker deg.

For noen menn kan måten å finne ut dette være en oppoverbakke kamp, ​​og de kan gjøre pinlige og irreversible feil de ender med å beklage. Derfor, faktisk å vite hva de riktige tilnærmingene er, hjelper deg med å få svaret - og det kan også være svaret ditt håper på.

Hvordan spørre en jente hvis hun liker deg * uten å spørre *

Noen ganger trenger du bare å hoppe inn og finne ut om jenta du knuser på, egentlig liker deg. Ikke vær sjenert! Prøv disse tipsene.

# 1 Prøv å slå opp en konvo. Finn en unnskyldning for å snakke med henne, enten det gjelder vær eller ditt neste prosjekt. Den beste tiden å gjøre dette er når hun er veldig opptatt eller opptatt av noe.

Hvis hun stopper det hun gjør for å snakke med deg, fortell henne: "Åh, du virker opptatt. Jeg kommer tilbake senere. "Hvis hun forteller deg at hun ikke er og du snakker, er det et flott tegn. En jente liker deg hvis hun er villig til å stoppe hva det er hun gjør for å gi deg sin fulle, udelte oppmerksomhet. [Les: Slik holder du en samtale med en jente du virkelig liker]

# 2 Husk øyekontakt. Det er absolutt sannhet for klichéet: Øynene er vinduene til sjelen. Øynene forteller mye om tankene og følelsene til en person, så vel som om de lyver eller ikke.

Så husk når du snakker med henne, gi henne øyekontakt. Hvis du har fått henne til å stirre på deg, stirrer du og smiler. Hvis hun rynker og ser bort som om hun er irritert eller forvirret, så hardt flaks. Men hvis hun blir sjenert eller uhyggelig ser bort, så har du grunn til å få håpet på deg. [Les: 10 subtile øyekontaktflytter som alltid fungerer]

# 3 Sjekk kroppen hennes. Hennes kroppsspråk, det vil si. Du kan fortelle mye om en jente på den måten hun beveger seg. Til tross for hva hun kanskje sier noen ganger * som om hun egentlig ikke liker deg, for eksempel *, kan hennes kroppsspråk fortelle en annen historie.

Hvis hun vender seg til deg når du er i rommet eller når du snakker, selv om hun gjør noe annet, og du ikke engang snakker med henne, er det en død gave. Og hvis du snakker til henne, tar hun selvbevisst på håret eller retter kjolen sin? [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun liker deg]

# 4 Fortell vennene dine om henne. Og la henne få vite alt om det. For eksempel, fortell henne hvordan du har fortalt dine arbeidskollegaer hvordan du tror at hun ikke spiller Pokemon Go, er bare rar, men kult siden alle er i det i disse dager. Dette gir deg muligheten til å se om hun vil retort om en egen historie. Dette lar deg se om hun fortalte vennene sine om deg også.

# 5 Gjør det om deg. Hvis hun forteller deg om sine dårlige datoer fra fortiden, fortell henne noe som, "Det skjer ikke hvis du går ut med meg." Og så vent å se hvordan hun reagerer. Hemmeligheten til dette tipset er å knytte seg til hva hun forteller deg hvordan du vil håndtere situasjonen. Dette er en flott måling av hvordan hun reagerer etter at du gir henne et mentalt bilde av deg og henne sammen. [Les: 13 stygg måter å komme seg ut av vennssonen på kort tid]

# 6 Spør om hva hun liker i en fyr. En velprøvd måte å spørre en jente på om hun spør deg uten å spørre henne, er å spørre henne hva hun liker i en fyr. En fremadrettet jente ville gå så langt som å beskrive deg nøyaktig.

Det kan være andre som vil fortelle deg hva de liker i en fyr, og du kan fortsette å være den fyren for henne. Måten hun vil svare på dette spørsmålet er din cue at hun liker deg å gjøre henne som deg.

# 7 Spill favorittene. Det er også et spill å prøve å vite om hun liker deg uten å spørre henne eksplisitt. Over lunsj eller mens de to er sammen, som å dele en drosje eller noe, prøv å passere tiden med det gode ol favorittspillet.

Spør henne hva hennes favoritter er, og hvis hun er ivrig etter å fortelle deg mer om seg selv mens du spør deg om dine egne favoritter, så betyr det at hun også er interessert i å vite mer om deg. [Les: Instant chemistry: 25 flørtende spørsmål å spørre en jente du liker]

# 8 Slip noen tips. Fortsett og vis subtilt henne du liker henne. Kompliment henne på hennes nye frisyre, kjøp hennes favoritt blanding av kaffe "bare" eller bare fortelle henne at du liker hvordan hun håndterte presentasjonen hennes. Disse små hintene som du slipper her og der som brødkrummer. Hvis hun gjengjelder eller viser ivrig forståelse, så vet du at hun graver hva du gjør - og kanskje også graver deg også.

# 9 Fortsett, jokester. Det er alltid noe om morsomme gutta som gjør jentene gaga. Så hvis ditt utseende ikke er helt på punkt for henne, så kan du endre henne med din sans for humor.

Så fortsett, legg den der ute og få henne til å le.Ved å spøke å fortelle henne hvordan hun kledde alt for deg fordi hun liker deg, kan du i det minste ha en ide om hun tror du er et vennemateriale eller mer.

Hvis hun fornekter det eller rødmer, så er det en sjanse hun liker deg. Hvis hun begynner å rasle av sarkastiske kommentarer, er det en helt annen historie. [Les: Chick magnet alert: Hva gjør en fyr den totale pakken?]

# 10 Få gruppen inn på den. Hvis du har felles venner, så gjør det det så mye lettere å vite om hun liker deg. Planlegg en gruppe utflukt eller se en film sammen. Hvis en gruppedato er noe hun er enig i, kan hun være interessert i å bli bedre kjent med deg. Det baner også veien for at du kjenner hverandre bedre. Og hvis klokken er riktig, kan du til og med få vennene dine til å spørre din drømmepike for deg.

# 11 Se om hun rødmer. Finn ut svar på spørsmål du spør en jente selv om de ikke engang åpner munnen deres. Du kan bare se hvordan de reagerer på bestemte uttalelser du eller dine venner sier. Og selv uten å spørre, vil du lett finne ut om en jente liker deg ved å komme nær henne, og hvis hun rødmer og blir sjenert, så er det din kø.

# 12 Prøv å gå fysisk. Ikke at slags fysisk * med mindre du vil ha henne til å tro at du er en perv *. For eksempel, mens du er i en linje, bør du pusse hånden med armen eller til og med våge å vikle armene rundt henne. Hvis hun ikke sprer seg, ta det et skritt videre og få en stek fra brettet.

Eller neste gang du ser henne, lek henne nakkesløst, og hvis hun knuser deg tilbake til du kommer inn i et lekende fysisk spill, så er det et godt tegn. Hvem vet, du kan til og med ende med å omfavne hverandre - eller kysse! [Les: 12 åpenbare tegn hun venter bare på at du skal spørre henne]

# 13 Spør henne. Det er egentlig ikke en bedre måte å finne ut om hun virkelig liker deg og tar sporet og bare spør henne. Først må du vente på riktig tidspunkt, få henne på et riktig sted, sørg for at hun er i rett sinnstilstand. * Ikke opptatt, sint eller bølle øynene ut over henne, * og spør spørsmålet.

Spør henne om hun vil gå til det nyåpnede museet med deg, eller ta noen biff og frites i favorittrestauranten din. Hvis hun liker deg, eller i det minste vurderer deg datamateriale, så er sjansene at hun vil si "Ja." [Les: Søte måter å spørre en jente ut som er sikker på å få en "Ja"]

# 14 Gå stort eller ... Den beste måten å spørre en jente på om hun liker deg, går selvsagt direkte med det store spørsmålet: "Liker du meg?" Mens dette kan ta mange baller * og kudos til deg hvis du kan oppsummere modet *, dette spørsmålet bidrar til å avgjøre det en gang for alle. Et raskt, direkte spørsmål som dette vil mer sannsynlig få et raskt, direkte svar - så vær forberedt!

[Les: Hvordan fortelle om en sjenert jente liker deg: Alle deres hemmeligheter avslørt]

Bruk disse tipsene på hvordan du spør en jente hvis hun liker deg å gjøre ditt trekk, og bare husk, mens ordtaket "Du vil aldri vite med mindre du spør" kan være sant, må du også huske å være forberedt på hva svaret vil være.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar