Ikke gå bort! Hvordan spør en jente for hennes telefonnummer

For å lande en date med den søte jenta du snakker, trenger du hennes nummer. Disse 10 trinnene hjelper deg å vite hvordan du spør en jente for hennes telefonnummer.

Som kvinne har jeg vært i situasjonen der jeg venter på fyren å spørre meg om nummeret mitt. Faktisk, noen ganger gir jeg bare det fordi jeg er lei av å vente. Mesteparten av tiden er det fordi fyren er for opptatt med å pudse bort sin svette panne eller fumle seg gjennom å spørre meg om det gamle gamle spørsmålet, kan jeg få nummeret ditt? Hvis du følger disse trinnene på hvordan du spør en jente for telefonnummeret sitt, vil du snart være opptatt med å planlegge en dato.

Hvordan spørre en jente for hennes telefonnummer: 10 trinn somarbeid

Du bør ikke se på dette som noen forrædersk og angstsspilt oppgave. Hvis du bare følger disse trinnene, vil du ikke bare svette så mye, men du vil også ende opp med nummeret på telefonen din.

# 1 Skal du få nummeret sitt? Før du går og legger deg ut på en lem, tenk på om du faktisk vil ha nummeret eller ikke. Ikke fordi du er redd for avvisning, men tenk på det - hadde du faktisk en god tid å snakke med henne?

Jeg ser det hele tiden hvor gutta får nummeret til en jente og så tekst aldri henne fordi han ikke var interessert i henne. Så hvorfor bry deg selv? Trener du bare dine pick-up ferdigheter? Hva er poenget? Hør, det skal være enkelt: hvis du er interessert i henne, så få nummeret hennes. [Les: Skal jeg spørre henne ut? 30 tegn for å vite om hun vil ha deg også]

# 2 Hva er målet ditt? Hva vil du ha fra denne jenta? Ok, det kan ha vært et dårlig spørsmål, jeg vet på slutten av dagen hva du er interessert i, men la oss bare late som det er ikke det eneste du har tenkt på. Vil du gå på en dato med henne? Eller planlegger du bare å trekke en natt med henne?

Fordi hvis det er tilfelle, bør du sannsynligvis forlate klubben med henne akkurat nå i stedet for å prøve å få nummeret sitt. Vet hva du vil før du begynner å forsøke å danne et slags forhold til henne.

# 3 Velg riktig tidspunkt. Dette er hva de fleste gutter bekymrer seg om - når ber du om nummeret sitt? Du tror sannsynligvis at det er en god ide å spørre henne om nummeret hennes ved slutten av samtalen-nei, ikke en god ide.

Snarere, når du og hun er på toppen av samtalen din der samtalen virkelig flyter, da bør du spørre henne om nummeret sitt. Hvis du ber om nummeret før du forlater klubben eller festet, vil det se ut som om du bare prøvde å score noe. Etter at du har fått nummeret sitt, fortsett med samtalen. Dette viser at du virkelig er interessert i henne.

# 4 Ikke spør henne. La oss gjøre dette veldig klart: ikke spør henne om hennes nummer. Det gir deg en desperat stemning, og selv om kvinner liker oppførsel på en fyr, vil vi ha en fyr som vet hva de vil. Å be om vårt nummer gjør at det ser ut som om du er usikker.

Så, i stedet, si til henne: «Jeg vil virkelig gjerne møte deg igjen, gi meg nummeret ditt og jeg vil ringe deg.» Vær trygg og helt normal når du forteller henne. Hun vil nok si ja. [Les: 9 subtile forskjeller mellom en trygg og arrogant mann]

# 5 Vær forberedt. Du kan ikke fortelle henne å gi deg nummeret sitt trygt og deretter tilbringe de neste fem minuttene som fumler i lommene, og prøver å finne telefonen. Ha det klart å gå. Ok, ikke til hvor skjermen åpnes for "ny kontakt", men har den lett tilgjengelig. Du vil at det skal flyte jevnt fra at hun sier ja til henne og gir deg nummeret sitt.

# 6 Gi henne telefonen din. Bare gi henne telefonen så hun kan komme inn i nummeret sitt selv. Ikke få henne til å rope tallet i øret ditt, og du får det ikke riktig, og hun må gjøre det igjen. Hun vet hvordan man skal jobbe med en telefon, la henne gjøre det selv. Hvis du er nervøs for å gi henne telefonen din, må du selvsagt rydde opp noen av bildene fra galleriet ditt.

# 7 Casually ta opp noen mulige datoer. Når hun går inn i nummeret sitt i telefonen, tar det skikkelig opp noen ideer for datoen din. Du kan si: "Vi kan møte kaffe," eller "Hvis du liker sushi, vet jeg et flott sted i byen." Det viser henne at du er interessert, og du vet hva du vil.

Du kan også se fra hennes svar hva hun liker og hva hun ikke liker, som hjelper deg med å finne ut hvor du skal ta henne. [Les: Hvordan spørre en jente hvis hun liker deg * uten å spørre *]

# 8 Tekst henne med en gang. Etter at hun gir deg nummeret, skyter du henne en rask tekst. Jeg vet at det er noen hemmelig regel om hvor lenge du må vente til du tekst henne, jeg hørte det var tre dager. Hør, det er dumt. Du er en voksen mann. Du trenger ikke å sitte og vente tre dager til å skrive en jente du er interessert i. Hvis du liker henne, tekst du henne når du vil.

Jeg anbefaler teksting henne med en gang, så hun vet at nummeret ditt er ditt. Tekst henne noe flørtende eller hold det uformelt. Poenget er, hun vet at det er deg. [Les: Hvordan tekst en jente du liker og få henne til å ønske deg]

# 9 Ikke lyver deg for å få nummeret sitt. Mange gutter lyver om deres intensjoner når de får en jente nummer. Ikke lyv, det er meningsløst.Du trenger ikke hennes nummer fordi du er interessert i helsekostbutikken hun jobber på, eller du vil bytte treningsstudioer og du har øye på den hun går til.

Kom igjen, vi er ikke dumme. Så, skjør crap og bare rett opp. Hun vil respektere deg mer hvis du er ærlig enn hvis du kommer opp med en dårlig unnskyldning for å spørre henne. For å være ærlig er også oddsene dine for å bli avvist høyere. [Les: Hvordan fortelle en jente du liker henne og ikke komme over skumle]

# 10 Vet når du skal ta av. Du må vite når hun ikke er interessert i deg eller føler deg ukomfortabel med å gi deg nummeret sitt. I så fall ikke tvinge henne. Hvis hun ikke er komfortabel, spør du om du kan legge henne på Facebook. Noen jenter føler seg ikke trygge og gir sine tall for å fullføre fremmede. Jeg vet at du snakket med henne i en time, men det gjør deg fortsatt fremmed.

Så, bare sug det opp og legg henne på Facebook. Derfra fortsetter du å snakke til hun føler seg mer behagelig å møte deg for en date. Det jeg prøver å si er, ikke tvinge noe som ikke kommer naturlig for deg.

[Les: Hvordan få en jentes nummer hver eneste gang: 10 ikke-mislykkede måter]

Hvis du følger disse trinnene, vil du være godt på vei for å få nummeret sitt. Bare pust, ingen liker en altfor svett fyr.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar