Hvordan spørre en venn uten å risikere vennskapet

Vil du vite hvordan du spør en venn ut? Her er alle tipsene du trenger for å varme vennen din opp og pop spørsmålene til rett tid, på riktig måte.

Klikk her for å lese introduksjonen på hva skal du gjøre når du liker en venn før du følger disse trinnene.

Å finne den nøyaktige måten å spørre en venn på, kan være vanskelig og forvirrende.

Tross alt kan konsekvensene av å spørre en venn ut være ganske uforutsigbar, og kan forandre forholdet for alltid.

Så hvordan spør du en venn ute på en dato? Du har kanskje hatt en forelskelse på en venn i lang tid, men med mindre du virkelig vet hvordan du forteller din venn at du liker dem, ikke fortell dem.

I stedet varme din venn opp i kjærlighet på den riktige måten, og før du vet det, kan din venn bare bli forelsket i deg!

Hvordan spørre en venn ut

I nesten fire tilfeller av fem, når du spør en venn ut, er den skrudd ned. Det er ikke fordi du ikke er attraktiv eller morsom å være med, det er bare at det ikke var grunn til at vennen din så på deg som en potensiell dato.

Og når det skjer, kan det være veldig pinlig og smertefullt, og samtidig kan forholdet til vennen din aldri forbli den samme.

Det var ikke som om du spurte noen ut og da ble venner med dem.

I dette tilfellet spurte du faktisk en venn ut. Og det er en stor forskjell.

Så virkelig, du har skapt en stor feil i hele dette scenariet. Du har aldri virkelig la vennen din vite at du har mer enn venner på tankene dine. Hadde du gjort det klart, kanskje din venn ville kunne gi deg en tanke som en potensiell kompis. [Les: Hvordan snakke med en fyr og gjør ham som deg]

Så hva skjer da?

Der er du, tapt i summende overraskelse, frustrasjon og tristhet som spinner i hodet ditt. Dette gir ingen mening, gjør det? Begge har alltid delt de beste øyeblikkene sammen, og har elsket alle tider du har delt med hverandre ... Nå hva var behovet for din venn til å svare på denne måten, spør du deg selv.

Du vet hva du minner meg om?

Du minner meg om en av de hundre skydukkerne som hoppet av flyet, og du var den eneste som aldri har gjort dette før! Det er ikke dumt nok? Vel, sett på dette, du har glemt å stroppe på fallskjermen din! Freaky, tror du ikke? Vel, et plutselig, uventet forslag om kjærlighet føles like sjokkerende.

Det er noen få bedre måter å la din forelskelse vite at du liker dem. Veier som er mye sikrere og har færre odds mot deg. Og noe som ikke vil forlate deg, knuste i hjertet.

Bruk aldri den dumeste og mest vanlige knepen, som blir psykotisk full, og enten griper dem og groper overalt, eller droning på hvor mye du elsker dem, og siden hvor lenge og hvordan du vil gifte deg og ha babyer sammen. Det vil mest sannsynlig få vennen din til å løpe bort og skrike. Eller du finner dem igjen, denne gangen med motorsag! Og alt dette selv om de noensinne fant deg i første omgang. Du kan kanskje kalle dette en handling av slagfull kjærlighet, men alle andre kaller det bevis for en restraining rekkefølge!

Opprette den perfekte innstillingen for kjærlighet

Hvis du vil la vennen din vite hva som er i tankene dine, gi dem beskjed, men gjør det på en veldig subtil måte. Til å begynne med, flørt litt. Se om du får noe gjensidig tilbake mot deg. Det er vanskelig å dømme disse tingene fordi vi alle vet at flørting mellom venner kan være søt til tider. [Les: Slik flirter du ved å røre]

Så se etter disse tegnene for å se om de virkelig flirter tilbake med deg. Godta det at det ikke er sikkert skiltegn for å vite at vennen din blir forvirret av deg, med mindre de tar deg nær hjørnet og begynner å kose deg, men du kan i det minste fortelle dem at de ser på en ny side av deg, noe som de forhåpentligvis vil like.

[Les: Hvordan fortell om en fyr liker deg]

[Les: Hvordan fortelle om en jente liker deg]

Ikke oppfør deg som en dørmatte når denne vennen er rundt, og ikke kast deg selv ved føttene. Ha det gøy når dere begge er sammen, og sørg for at du gir deg mye plass. La vennen din savne deg en gang, la dem få vite at det å være med deg er gøy og noe de liker. Dette er trolig den beste måten å få din forelskelse til å like deg.

Når du tror tiden er riktig, og du føler at vennen din har fått nok av et snev om å spørre om det er noe mer enn bare vennskapsbrygging mellom dere begge, få bevegelsene dine rett. Vær modig, finn den perfekte tiden og et stille øyeblikk, og spør dem om de vil gå ut med deg en gang. Ja, som mer enn bare venner. La vennen din vite at det ikke er noe press, og hvis de ikke vil, er det greit, og du vil gjerne være gode venner. Vær forberedt på å slå tilbake, og håper på det beste. [Quiz: Går fra venn til kjæreste]

Hvis det ikke trener ...

Du har prøvd ditt beste, du har meldingen din tvers og det er ikke noe du kan gjøre. Men vær fin, men skuffet du føler. Du har kanskje bygget opp ting i hodet ditt, men det er ikke din feil at vennen din ikke så ting som du ville at de skulle se den. Gjør det et poeng å holde kontakten, men ikke gå sammen som du har ingen andre eller ingenting bedre å gjøre.Og slutte å se på den store kjærligheten som aldri var.

Skrap det ned som en opplevelse. Sørg for at livet ditt ikke dreier seg om denne vennen, men hardt det kan virke. Dette ville bare gjøre tingene vanskeligere for deg også for din venn. Ha det gøy med andre mennesker, og prøv å finne noen som liker deg like mye som du har lyst på dem.

Hvis din venn aksepterer ...

Heldig du! Fortalte deg det vil fungere! Bra for deg!

[Les: Går fra venn til kjæreste - Den komplette veiledningen]

Så nå som du vet hvordan du skal spørre en venn, må du huske å huske å huske å spille det forsiktig. Send ut noen signaler og prøv å finne ut hva din venn tenker på deg før du spretter spørsmålet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar