Slik nærmer du kvinner: 15 tips du absolutt trenger å vite

Innholdsfortegnelse:

Slik nærmer du kvinner: 15 tips du absolutt trenger å vite
Slik nærmer du kvinner: 15 tips du absolutt trenger å vite
Anonim

Nærmer kvinner uten å skamme seg selv kan være vanskelig for noen menn. Men det trenger ikke å være skremmende. Slik nærmer du kvinner.

Og som det sier, jo mer attraktivt er hun, jo fattigere blir dine sosiale ferdigheter. Å lære å nærme seg kvinner kan virke problematisk, men det er noe du trenger å mestre på et tidspunkt, fordi du ikke kan gå om livet som prøver å unngå kvinner hele tiden. Før eller senere må du mønstre motet og møte en jente; spesielt hvis den jenta kunne være den potensielle kvinnen i drømmene dine.

Når det er sagt, bør lære å nærme seg kvinner være på toppen av listen. Fordi før du selv kunne snakke med henne, eller be om navn eller nummer, må du lykkes med å komme i en fot i nærheten av henne uten å bryte inn i passformene. Derfor vil vi gi deg noen tips for å bryte den ubehagelige barrieren.

Hvorfor er det vanskelig for deg å nærme seg damene?

Normalt vil de fleste si at de er sjenerte. Det er også andre grunner. For eksempel kan noen mennesker ha lav selvtillit eller er bekymret ved tanken på å bli avvist eller bli flau.

Andre kan ha "Approach Angst", noe som gjør dem generelt opptatt av å starte sosial kontakt med en ukjent person. Men uansett grunn du har, er det første trinnet å endre tankegangen din, noe som vil gjøre tilnærmingen enklere. [Les: Tilnærming angst - 16 enkle måter å erobre det om noen dager]

Hvordan nærme seg kvinner - Det du virkelig trenger å vite

Ikke bekymre deg, jeg er sikker på at selv Brad Pitt ikke visste hvordan hun kunne nærme seg kvinner på et tidspunkt i livet. Så det er naturlig. Og det er noe som kan læres. Så her er noen gode tips for hvordan du nærmer deg kvinner.

# 1 Husk, du snakker bare med henne - Ikke be om å gifte deg med henne eller noe. Overdinking din nåværende situasjon kan være ganske vanlig når du nærmer deg kvinner, spesielt hvis den nevnte jenta er attraktiv eller er spesiell * som en forelskelse *. Det er det øyeblikket når mange spørsmål oversvømmer inni hodet ditt om forestillte utfall som bare får deg til å føle deg engstelig.

Men glem alt det. For det første gjør du ikke noe ulovlig * forhåpentligvis *. For det andre, selv om du sier eller gjør noe veldig plagsomt, vil verden ikke ende, og hun vil nok trolig glemme det uansett. Med disse ut av veien, vil du være god å gå. [Les: Hvordan nærme seg jenter og imponere dem - En trinnvis veiledning]

# 2 Gjør deg selv presentabel. Dette er delen der du eliminerer de "utenlandske variablene" som kan eller ikke påvirker utfallet av tilnærmingen din. Bruk passende klær, vær oppmerksom på hygiene, og topp det med en liten personlig blomst som annonserer at du er en interessant person.

Selv om du er den vanskeligste personen noensinne, vil det hende at du får noen bekymringer av hodet og gjør resten enklere.

# 3 Smil. Bare nærmer henne med et smil er en veldig enkel, men effektiv måte å bryte ned eventuelle barrierer mellom deg og jenta du vil snakke med. Smilende lyser stemningen og gjør interaksjon enklere. [Les: Hvordan være den varme fyren - 20 regler for øyeblikkelig hotness!]

# 4 Handle naturlig og unngå å være pretensiøs. De fleste gutta har en tendens til å sette opp en handling for å få seg til å se kulere og mer akseptabelt i jenters øyne. Dette kommer i form av å snakke for mye slang, og det kommer ut måter for sterke - mer enn deres swagger kan håndtere.

Det er tider at dette ville fungere. men når det mislykkes, er forlegenhet langt verre enn å styre en stamme eller to. Derfor er det best å snakke og flytte måten du naturlig gjør. Jentene vil virkelig sette pris på det.

# 5 Vær høflig og respektfull. Å ha en attraktiv fysisk og materiell rikdom, men mangler i de mest grunnleggende høflighet, vil få deg ikke i nærheten av en jentas gode nåde.

Hvis du vil vite hvordan du nærmer deg kvinner, vær en gentleman og alltid behandle dem med riktig respekt og høflighet. Husk språket du bruker og hva dine øyne ser på. [Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

# 6 Ikke nøl med. Å stå en avstand fra henne og deretter vende tilbake av tøft kan være skummel. Så hvis du bestemmer deg for å gjøre tilnærming det øyeblikk, sørg for at du følger gjennom til slutten. Tøft vil bare resultere i forlegenhet eller en misforståelse hvis du har sett å gjøre det.

# 7 Vær oppmerksom på detaljer om henne. Ta vare på små detaljer vil gi deg en anelse om hva slags tilnærming vil fungere på henne. Det kan høres litt ut som stalking, så du må gjøre dette subtilt.

Hvis du ofte ser jenta, legger du merke til stedene hun besøker, sin favoritt kaffebar, lunsjplass, eller til og med små biter av samtale du kanskje hører over. Bruk denne informasjonen til din fordel når du gjør flyttingen. [Les: Hvordan få en jente til å legge merke til deg selv før du snakker med henne]

# 8 Nærme henne mens hun er med venner og adresser dem som en gruppe. Ved hjelp av et spørsmål som er adressert til alle som unnskyldning, kan du bruke øyeblikk som disse til å fange oppmerksomheten for å forberede henne på en-mot-en-tilnærmingen.

I tillegg nærmer hun henne med en gruppe, er det mindre skremmende enn å gjøre det umiddelbart alene.Videre vil hun sette pris på det faktum at du er kult nok til å komme sammen med vennene sine. [Les: Hvordan snakke med mange jenter på en gang, og la dem alle swooning]

# 9 Still henne et spørsmål. Den enkleste unnskyldningen for å snakke med en jente er å stille henne et spørsmål. Hvis hun er en medarbeider, kan du be om hjelp på noen arbeidsrelatert problem. Samme hvis hun er en klassekamerat. Å stille et spørsmål eller spørre hjelp er tiltalende for en kvinne, fordi det viser at du ser henne som en person med gode råd - eller noen pålitelige og ikke bare verdsatt på grunn av hennes fysiske utseende.

# 10 Tilbyr hjelp. Hvis noen gang kommer du over henne som bærer en haug med ting, eller trenger noen form for hjelp, kan du tilby hjelp og deretter snakke tilfeldig med henne etter at prøvingen er ferdig. Hun vil ikke huske sikkert, etter at Prince Charming kommer til sin redning. [Les: Hvordan sjarmere en jente og smigre henne inn i å like deg]

Hva ikke å gjøre når du nærmer deg kvinner

Ok, så nå vet du noen tips for hvordan du nærmer deg kvinner, men du trenger fortsatt å vite hva du IKKE skal gjøre. Disse er like viktige, så ta notater.

# 1 Komme for sterk. Å komme for sterk vil resultere i mange ting, alle dem ugunstige for deg. Først vil hun bli truet eller rart ut, og du vil sette henne av hvis du snakker på en måte for skummel. Å gjøre dette vil få henne til å flykte og søke helligdommen med vennene sine.

# 2 Tilbyr å kjøpe henne en drink. Vi har sett dette for mange ganger, og sikkert vil kvinner ikke henge ut i en bar hvis hun ikke kan kjøpe sine egne drinker. Denne metoden skriker grunne, overkjøtede spiller fyr.

# 3 Bruk pickup linjer. Med mindre du er veldig kreativ og veldig vittig, forlater du pickup linjene. Disse fungerer bare på svært få kvinner og er bundet til å mislykkes åtti prosent av tiden. [Les: Sukker, sukker - Slik snakker du en jente og gjør henne smelter]

# 4 Catcall henne. Vi er sikre på to ting: den ene er at dette ikke er en måte å få kvinnens oppmerksomhet på, og det er gutter som synes å virkelig synes dette er en vanlig måte å snakke med en jente på. Det er ikke.

# 5 Avbryt henne når hun snakker. Når samtalen ruller, kan du bli begeistret og båret bort og ende opp med å dominere samtalen. For å opprettholde en sunn samtaleflyt, bør hun gjøre mye av snakkene. Som 60% - 40%.

[Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

Å lære å nærme seg kvinner kan noen ganger være vanskelig, men med litt forandring i perspektiv og litt øvelse, kan du være komfortabel å gjøre dette veldig ofte og naturlig også.

Populært emne