Hvordan nærme seg en jente i treningsstudioet: 15 skumløse måter å gjøre det riktig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan nærme seg en jente i treningsstudioet: 15 skumløse måter å gjøre det riktig
Hvordan nærme seg en jente i treningsstudioet: 15 skumløse måter å gjøre det riktig
Anonim

Det første jeg tror når jeg ser en fyr kommer opp til meg på treningsstudioet er CREEP! Så dette er hvordan du nærmer deg en jente på treningsstudioet, uten å være skummel.

Møte kvinner er ikke alltid lett. Hvis dating apps ikke er for deg og barer ikke er din scene, kan det være vanskelig. Å gå opp til noen på gata skjer bare ikke i dag, og på jobben kommer det med drama. Så et av de siste stedene å møte noen er treningsstudioet, men det er ikke alltid lett heller. Men det er derfor du er her, for å vite hvordan du nærmer deg en jente på treningsstudioet.

Folk, spesielt kvinner, går til treningsstudioet for å trene, ikke møte menn. Vi ønsker å slappe av, sone ute og komme i form. Det siste de fleste kvinner vil ha mens de trener, er for den fyren som har slukket vår rump for den siste timen for å slå på oss.

Men ikke la det avskrekke deg ennå. Grunnen til at de fleste kvinner hater dette er fordi de fleste gutta faktisk kryper. Så lenge du ikke er en, er du allerede et skritt over resten. [Les: Regler for å følge mens du rammer en jente når du ikke vil virke som et kryp]

Hvordan nærme seg en jente på treningsstudioet høflig

Å være høflig og respektfull bør være dine hovedprioriteringer her. Du kan være redd for å bli satt i vennssonen * som, shocker, egentlig ikke eksisterer *, men å ta deg tid og være respektfull for en kvinne mens hun er i en sårbar stilling er din beste innsats.

Den andre vi føler at vi blir slått på, øreproppene går inn og øynene våre begynner å rulle. Tilnærming med forsiktighet og tørk bort eventuell kule før du blir for nær. [Les: Hvorfor en fyr aldri burde bruke ordet "vennsone"]

Hvorfor kvinner ikke liker å bli kontaktet på treningsstudioet

Ikke bare er vi sannsynligvis svette og helt fokusert på treningen vår, men vi er mest sannsynlig slått på for kroppene våre. Det er ikke ofte en mann nærmer deg på treningsstudioet for din fantastiske personlighet. Så det kan føles ganske grunt og litt skremmende.

Kvinner blir kalt hver dag. Det er en veldig ubehagelig følelse, så det blir truffet på treningsstudioet en mer nær og personlig versjon av det. Hvis du tenker på å nærme deg en kvinne i treningsstudioet, ikke tenk på det som å slå på henne. Tenk på det som å møte noen nye. [Les: 13 faux pas som gjør at du ser ut som et røvhull på treningsstudioet]

Hvordan nærme seg en jente i treningsstudioet - 15 måter å gjøre det riktig

Første ting først øke tilliten din. Gi deg en pep-snakk eller spør en venn for et ærlig kompliment. Hvis du går i å føle deg nervøs eller tøft, vil det komme straks av. På samme tid unngå å være kåt eller full av deg selv. Ja, kvinner på treningsstudioet er vant til de utrolige typene … shocker.

# 1 Ikke stirrer. Ikke hos henne og ikke på hennes refleksjon. Når en kvinne trener, kan hun praktisk talt føle alle øynene på henne. Som en kvinne selv, trener du krever minimal klær, slik at du ikke svetter til døden. Og tilsynelatende iført leggings og en tank top gir menn en gratis billett til ogling / drooling by.

Du kan se på henne og få øyekontakt, men prøv å ikke stirre fordi hun vil merke og det er det første tegn på et kryp. [Les: Prøv disse subtile flørtende bevegelsene for å komme nærmere din forelskelse]

# 2 Vent på henne for å være tilgjengelig. Hvis hun er midt i å løfte vekter eller fokusere på en trening, må du ikke forstyrre henne. La henne gjøre hva hun kom til treningsstudioet for. Din åpning er når hun tar en pause og går for å få vann.

Hvis du vil ha sitt fokus, ikke rip det bort fra hvorfor hun er der. La tilnærmingen flyte naturlig. Hvis du bare går opp til henne mens hun kjører på tredemølle, blir hun mer irritert enn fascinert. Men hvis du tilbyr å kjøpe henne en vannflaske, en smoothie eller til og med å ta en salat på vei ut, blir hun mer åpen for den.

# 3 Les hennes kroppsspråk. Hvis hun glir rundt på alle og synes å være åpen for små samtaler med andre trenere eller til og med ansatte, har du sannsynligvis en bedre sjanse enn en jente som holder hodetelefonene inn og er rent fokusert på treningen.

Tapping en jente på skulderen for å få henne oppmerksomhet når hun er tydelig ikke der for å møte noen, vil ikke gå bra. Men introduserer deg selv til noen som er vennlige og åpne for å chatte, det vil bli bedre. [Les: Hvordan lese en kvinnes sinn ved å avkoda kroppsspråket sitt]

# 4 Ta et hint. Beklager å være hard, men seriøst. Hvis du gjorde ditt trekk og hun ikke var interessert, bare gå bort. Ok, ja, kanskje hadde hun en grov dag. Så vær så snill og vær så snill og gi henne en bølge og en "hvordan har du det" neste uke.

Ellers aksepterer hun avvisning eller disinterest med klassen. Å være irritert over at hun er der for å gå på treningsstudioet og ikke møte deg, er super ubehagelig for enhver annen jente du kanskje er interessert i. For ikke å nevne at det er umodent og slags sexistisk.

# 5 Unngå å plukke opp linjer. Du nærmer deg en kvinne på treningsstudioet. En plukke opp linje er den siste tingen hun ønsker å høre. Selv om hun er åpen for en spontan krok, vil en pick up line være ost, unoriginal og bare unimpressive.

Vi bør kunne fortelle at du er interessert i oss, i hvert fall eksternt. Og vi bør ikke tenke at du allerede har brukt denne linjen på tre andre uskyldige jenter i dag. [Les: Hvordan få en jente til å merke deg selv før du snakker med henne]

# 6 Vær ærlig. Hvis du vet hun fanget deg stirrer, eier du det.Si "beklager jeg stirret, jeg kunne ikke hjelpe det." Ja, det kan være pinlig, men vi vil heller høre det enn du prøver å gjøre en løgn eller gi oss en linje.

Gi henne beskjed om at du har lagt merke til henne de siste dagene eller ukene, og har prøvd å jobbe opp mot å introdusere deg selv. Kvinner respekterer ærlighet, det er forfriskende. Og du er mer sannsynlig å få et positivt utfall.

# 7 Kompliment henne. Hvis du lurer på hvordan du nærmer deg en jente på treningsstudioet, bruk et kompliment. Og ikke på hennes kropp. Ja, det kan virke som at treningsstudioet ville være et flott sted å fortelle noen de har en flott figur, men kommer fra en svett fyr, det kan komme av skumle.

I stedet sier noe som "Wow jeg har lagt merke til at du har vært her hver dag denne uken. Det tar virkelig engasjement, rekvisitter til deg. "Hun vil sette pris på det mye mer. Hennes engasjement er det som ga henne kroppen hun har, og det er det som er imponerende.

# 8 Gjør det raskt. Selv om du treffer den av, kom du begge til treningsstudioet av en grunn, for å trene. Så kom tilbake til det. Hvis ting går bra, be om nummeret eller gi henne din og se hvor den går derfra. Du vil ikke presse den.

Hvis du virkelig vil lage en plan, spør henne om å møtes når du er ferdig med treningen din for å få en smoothie nedover gaten. Hold det lett og uformelt. [Les: 25 måter å starte en samtale med en jente og lage gnister]

# 9 Fokus på treningen din. Ok, kanskje du racking hjernen din tenker på hvordan du nærmer deg en jente på treningsstudioet eller lurer på hva du skal si til henne. Men du er ikke på treningsstudioet for å slå på kvinner. Prøv å ta litt tid å fokusere på å få hjertefrekvensen opp.

Og treningsstudioet er det perfekte stedet å jobbe av de nervene med litt cardio. Og hvis du slutter å bo på hvordan du ikke skal skamme deg foran henne, hvem vet? Hun kan nærme seg deg. [Les: Vi er så glad du spurte hvordan du respekterer en kvinne]

# 10 Lag øyekontakt. Du vil kanskje ikke nærme deg en jente på treningsstudioet som du aldri har sett før. Men hvis du har fått øyekontakt eller anerkjent hverandre ved flere anledninger, vil hun sannsynligvis være mer åpen for en interaksjon.

Å snakke med en mannlig fremmed kan være skummel for en kvinne. Jo mer hun ser deg, jo mindre skumle blir du. Hvis hun vet at du er vanlig, vet Chad i resepsjonen deg, og du har holdt døren åpen for henne, hun vil være mer aksepterende.

# 11 Gi henne en hånd. Jeg er ikke den mest intense treningsgarden, så jeg vet ikke all lingo, men hjelper henne ut om hun trenger det. Og bare hvis hun trenger det. Hvis noen forlot en vekt hun vil ha på gulvet i stedet for å sette den ordentlig bort, kan hun hjelpe henne til å rydde opp området hvis hun sliter.

Hvis hun trenger noen til å få øye på henne, frivillig. Ikke bruk det som en unnskyldning for å stirre, fullfør det du hjelper henne med, og så kan du introdusere deg selv og starte en prat.

# 12 Vær morsom. Dette gjelder for enhver mann som ønsker å nærme seg en jente hvor som helst. Men spesielt på treningsstudioet. Du tror kanskje at din abs eller musklene dine bare vil ha henne til stykker. Men se deg rundt. Hver fyr er det sannsynligvis i like fantastisk form som du er.

Det betyr at du må stole på dine andre kvaliteter for å fange oppmerksomheten hennes. Og humor er en av de beste. [Les: Hvordan lage en jente smile, le og elsk din bedrift]

# 13 Ikke mumlet. Basert på gamle filmer, kan menn kanskje tenke på å lære en kvinne, noe er søtt og viser at han er smart og tålmodig, men i dag kalles det mansplacering. Ikke fortell henne hvordan du kan fikse hennes form eller å fokusere på beina.

En kvinne hater ingenting annet enn en mann som prøver å fortelle henne hva han skal gjøre, spesielt når han mener han vet bedre. Selv om du har de beste hensikter og virkelig tror du har rett, vil hun ikke høre det.

# 14 Lukt bra. Kvinner elsker en mann som lukter bra. Tuller ikke. Og ja, i treningsstudiet lukter ingen som et felt med blomster, men hvis du nærmer deg henne, lukter hun plutselig intens B.O. det er en ekte slå av. Pass på at du lastet opp på deodoranten, og kanskje til og med spray en spritz av cologne på din t-skjorte.

Bare overdriv det ikke. Du er ikke en tenåring som går gjennom pubertet og bading i akse. Så en spray eller to er rikelig. [Les: Slik lukter du godt og tiltrekker seg nesten alle du ønsker]

# 15 Husk at du ikke savnet sjansen din. Dette er treningsstudioet, ikke et rødt øye fra NY til LA. Du vil nok se henne på treningsstudio igjen neste uke. Enten hun ignorerte deg, ikke hørte deg eller avviste deg, har du tid til å bygge opp spillet ditt.

Ja, noen ganger fungerer det bare ikke. Hvis hun sier nei, la det gå. Men hvis du kysset ut, slapp av. Nå har du mer tid til å forberede.

[Les: Tips du absolutt må vite før du nærmer deg kvinner]

Forhåpentligvis nå vet du hvordan du nærmer deg en jente på treningsstudioet uten å være skummel. I stedet kan du gjøre det med nåde, sjarm og respekt.

Populært emne