Slik aksepterer du forskjellene dine for forholds suksess

Motstandene tiltrekker seg, ikke sant? Men motsetninger kommer ikke alltid med det bra. Hvordan kan du godta forskjellene dine som et par?

Mange stjernekastede par innser snart at personen de er forelsket i, kan være noen de kjenner godt, men ikke noen de deler de samme egenskapene, lidenskapene eller hobbyene med. Jeg forstår at du er veldig forelsket i hverandre, men du må forstå at du ikke er kloner av hverandre.

Da jeg ble forelsket for første gang, følte jeg meg som om jeg hadde funnet min sjelevenner. Jeg trodde jeg hadde funnet noen som trodde, følte seg, oppførte seg og pustet som meg! I løpet av den tiden var en av mine venner så i tråd med sin fyr at de ikke engang måtte snakke for å få et ord på tvers!

Jeg var så inspirert at, dypt ned i hjertet mitt, visste jeg at dette var den type forbindelsen jeg ville ha med min sjelevenner. Jeg ville være i stand til å stirre i øynene og kommunisere i en merkelig "kanskje telepatisk" måte, akkurat som min venn kunne. På et tidspunkt, da de inviterte meg til huset deres for en uformell sammenkomst, kunne jeg føle at de snakket til hverandre, selv om de bare stirret på hverandre.

Jeg følte gåsebud, som om jeg faktisk kunne høre deres rare,uuttalt samtale. Da jeg ble forelsket, var det første som kom til å tenke meg: â € œFinally! Noen som er som meg, som liker meg tilbake!

Burst av boblen - vi er ikke like!

På et tidspunkt i vårt forhold sprang boblen, og vi fant ut at vi ikke var noe som hverandre, uansett hvor mye vi var forelsket i. Kjærlighetens blindhet bar av, og jeg skjønte at den rare, uuttalte forbindelsen jeg lette etter, var bare ikke praktisk. Da verden langsomt kom i fokus, la vi merke til at de uunngåelige forskjellene mellom oss begynte å avdekke.

Det er tre måter å håndtere disse forskjellene på: Du går bort fra personen som søker etter en klonemusikk, du blir forelsket og alltid kjemper om disse forskjellene, eller lærer deg å respektere og leve med dem i fullstendig harmoni. Jeg elsket ham for mye å gi slipp på, så uvitende gikk jeg for alternativ 2: bli forelsket, men slåss. [Les: 50 spørsmål for å teste kompatibiliteten din]

Fortsatt forelsket, men kan ikke akseptere forskjellene. Beklager

Vi fører til at to personer kan være helt like når tvillinger ble førstefødt. Vi ble fortalt at når en gråt, gråter den andre. Når man ler, ler den andre også. Når man er sulten, er den andre også sulten. Disse var troen, men så mye som du vil tro på dette, er det ikke helt sant.

Uansett hvor identisk de ser, og til tross for at de kommer fra samme genetiske kilde, er de stort sett forskjellige på alle mulige måter. Hvis to personer fra samme livmor ikke er akkurat det samme, hva forteller det deg? Ingenting eller ingen på denne planeten er identisk.

Men når du er forelsket, vil du selvfølgelig aldri huske noe av dette! Når du er i et forhold, blir enkelt saker plutselig svært utfordrende - spesielt når det gjelder å tenke.

Du vil kanskje finne deg selv lurer på: "Skal jeg bruke tankene mine, hjertet eller sjelen før jeg sier noe i det hele tatt?" Minst 70% av tiden bruker du ditt hjerte, men partneren din kan bare bruke sitt hjerte 50% av tiden. Det er hvordan forskjeller begynner. Disse forskjellene sprer seg over i forholdet, og enten gjør det surt og stressende, eller spennende og interessant. Dette igjen, avhenger av hvordan du tenker! [Les: Må par ha samme ting å ha et godt forhold til?]

Fortsatt forelsket - hvorfor kan du ikke være som meg?

Vi fortsatte å kjempe over de minste ting, og det var gal. For eksempel elsker jeg ketchup på pommes frites, men han hatet ketchup helt! Han likte å gå på treningsstudioet etter at han hadde dusjet, og jeg går før jeg dusjer. Han likte å bli hjemme på søndager på grunn av mandagens blues, og jeg liker å gå på fjell på grunn av mandag blues! Du får poenget, ikke sant? Ting som ikke virkelig betyr noe, begynte å briste ut i dumme kamper og utfordringer.

Hva er meningen med å bli forelsket i en person som ikke liker deg, ikke sant? Feil. Tenk deg hvor rart verden ville være hvis folk oppførte seg og trodde akkurat det samme! Det ville ikke være spenning, ingen spenning, ingen overraskelser, ingen hemmeligheter, ingen latter - nei ingenting. Heldigvis for oss var vi på vei for alternativ 3: Lær å respektere og leve med forskjeller i fullstendig harmoni.

Fortsatt forelsket - hva er min er din og hva er din er min

Jeg innså at ved å ikke akseptere våre forskjeller var vårt forhold basert på et steinete fundament der noe kunne gå galt, når som helst. Vi elsket hverandre, og vi ønsket å være lykkelige. Den eneste veien ut var å nyte uniktheten til hverandre og vokse med hverandre fordi forrige eller senere forskjeller spiller ingen rolle.

I stedet for å kaste bort tiden min og energi på å gjøre ham akkurat som meg, bestemte jeg meg for å akseptere forskjellene og begynte å tro på â € œHva er min er din og hva er din, er min! Â € Â

Nå er jeg sikker på at du forstår at uansett hvor mange år du har elsket hverandre, kan du ikke være en person i to organer. Det jeg har lært i mitt kjærlighetsliv, er at noen forskjeller er egentlig ganske fordelaktige - det vil si han liker å bruke, jeg liker å lagre, og til slutt er vi begge glade når vi ser hvor mye vi har lagret.

Det du trenger å forstå er at forskjeller faktisk kan gi deg gode muligheter til å vokse. Ja, det er sant: Han lærte å spare og har brukt mindre! Ikke alle forskjeller blir lett fordøyd, i så fall må du lære å akseptere dem og respektere dem uten tvungen toleranse.

Godta forskjellene uten å miste tankene dine

Ok, nå kan du tenke, "hva er den store avisen, uansett? Det kan ikke være for vanskelig å akseptere forskjeller, ikke sant? "Feil, veldig galt! Noen forskjeller er helt uakseptable, som å vekke din partner opp om 3 om morgenen for å lage middag eller ferieplaner.

Det, min venn, er ikke akseptabelt ... men hei, det er bare meg! Det jeg har lært i mitt kjærlighetsliv, er at det finnes måter å håndtere forskjeller på.

# 1 Vær trygg på deg selv. Lider du av lavt selvtillit? Hvis ja, det er sannsynligvis hvorfor du ikke kan akseptere forskjeller. Du må elske deg selv, skjem deg bort og øke selvtillit for å se verden med tillit.

Uten selvtillitsproblemer i veien, vil du innse at det er perfekt for noen å like deg uten å være som deg. Du kan akseptere dine forskjeller, og til og med glede deg i dem, fordi du er sikker på måten du er, og du trenger ikke noen til å være enig med deg om å bli validert.

# 2 Hold egoet til side og vær nysgjerrig, i stedet. Hvis partneren din vekker deg klokka 3, kan det ikke være fornuftig for deg, men i stedet for å fortelle dem at de er nuts, spør dem hvorfor de gjør det. I stedet for å si: "Kan du ikke vente til morgen?" Sier "Er det en fordel å stille spørsmål på denne timen, som jeg ikke vet om?" Se forskjellen?

# 3 Glem aldri likhetene. Jeg får det: noen ganger vil forskjellene bare være for vanskelig å fordøye. Den eneste måten å overmanne dem er å huske likhetene du deler. Hvis du ikke har samme smak i hobbyer, men du gjør det i filmer, så sett dem sammen oftere. Hvis du har absolutt ingenting til felles uten å være hodet over hælene for hverandre, jobber du deg derfra.

[Les: Hvilke par skal snakke om å føle seg nærmere]

Du kan tenke, "Eiser sagt enn gjort, kvinne!" Ja, jeg får det mye. Det er vanskelig, men du elsker personen, donâ € ™ t du? Hvis partneren din gjør noe på en måte som du ikke gjør, betyr det ikke at de har feil - det betyr at de er forskjellige. Det du trenger å forstå er at å gjøre noe annerledes, gjør ikke noe av dere feil - det gjør deg unik!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar