Hvordan Apple Watch Series 3 (GPS + 4G) på EE vil hjelpe deg å presse Hardere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Apple Watch Series 3 (GPS + 4G) på EE vil hjelpe deg å presse Hardere - øVELSER 2023
Hvordan Apple Watch Series 3 (GPS + 4G) på EE vil hjelpe deg å presse Hardere - øVELSER 2023
Anonim

Opprettholde en treningsplan er ikke alltid lett - arbeidstrykk og familieforpliktelser kan gjøre det vanskelig å finne tid til å være aktiv, og selv når tiden presenterer seg, er det noen ganger vanskelig å finne entusiasmen for å bare komme seg ut der.

En måte å være engasjert og motivert er å trene som en del av en gruppe; bli med på en løp eller sykkelklubb, melde deg på klasser eller ta en spesiell utfordring du trener med venner. Men for mange er trening alene normen, og det er det ensomme miljøet som kan gjøre det tøft.

Det er imidlertid et svar. Det er en måte å kjøre entusiasme på, skape seg vanskeligere, og konkurrere mot dine jevnaldrende, selv om du trener alene. Den nye Apple Watch på EE kan levere all motivasjon for å få deg opp fra sofaen, og trene hardere enn noensinne.

Den nyeste Apple Watch, bruker samme nummer som din iPhone, så både iPhone og din nye Apple Watch må være på EE hvis du vil ringe, sende meldinger, bruke apps og streame musikk uten å ha iPhone på deg. Hvis iPhone er på et annet nettverk, og du kjøper den nye Apple Watch, får du ikke tilgang til alle de flotte 4G-funksjonalitetene.

Tren lys

Smarttelefoner er flotte, og de fleste av oss ville gå tapt uten vårt, men når du drar ut for en løp eller trening i treningsstudioet, vil du ikke måtte bære telefonen med deg.

Heldigvis gir EEs 4G-tilkobling til den nye Apple Watch deg alle fordelene med en sportsvakt og smartwatch, uten at du trenger EE iPhone med deg, og jo mindre du må bære med deg, desto lettere er det å komme seg ut av døren og slå stiene, pund på fortauene, eller jobbe med en svette som gjør stort sett alt.

Musikalsk motivasjon

Takket være den mobile tilkoblingen levert av EE, vil du kunne overføre over 40 millioner Apple Music-melodier med deg, streamet direkte til den nye Apple Watch.

Ingenting får deg til å bli sparket opp for en trening enn den perfekte spillelisten, og med tilgang til hele Apple Music-biblioteket kan du finne den perfekte musikalske motivasjonen for enhver aktivitet. Åh, og det er også en fin måte å få mest mulig ut av dine 6 måneders gratis Apple Music som du kan få med iPhones EE-betalings månedlige plan.

Utfordre deg selv

Mens du konkurrerer med vennene dine, er det en fin måte å drive deg på, din viktigste motstander er alltid deg selv. For alle idrettsutøvere, uansett hvor alvorlige de kan være, er et personlig beste noe å virkelig feire, og med den nye Apple Watch er det enkelt å holde styr på dine tidligere prestasjoner og feire de nye.

Uansett hvilken aktivitet du nyter, vil den nye Apple Watch ha den perfekte appen til å logge dataene dine over tid, noe som gir deg et klart bilde av hvorvidt du forbedrer deg, eller ikke. og det er ingen bedre indikator på forbedring enn å sette inn et nytt personlig beste, enten det er på søndag morgen løp, din mandag kveld, svømmer, fredagskvelden din hjem fra jobb.

Variasjon er livets krydder

Er du en løper, en syklist, en svømmer, en rover eller en turist? Hvorfor ikke være dem alle og mer? Den nyeste Apple Watch kan spore en mengde aktivitetstyper, så hvorfor ikke blande ting litt og legge til noe nytt i treningsplanen din?

Kanskje du har unngått svømming fordi du ikke har råd til å være ukontaktabel mens du trener, men det er ikke et problem med den nye Apple Watch på EE. Du kan forlate telefonen trygt i skapet og tilbringe en time eller to svømmingsklader trygt, med tanke på at du fortsatt vil motta meldinger, e-post eller telefonsamtaler mens du er i vannet.

Apple Watch Series 3 (GPS + 4G) kan spore omtrent enhver aktivitet du har lyst til å prøve, så hvis du blir lei av tredemølle eller trøt av vektopplæring, prøv noe annet for å holde deg motivert og engasjert.

Den daglige grind

Å holde seg aktiv handler ikke bare om trening, det handler også om å gjøre hverdagslige endringer. Enten det går på jobb fra stasjonen i stedet for å ta bussen eller bruke trappene på kontoret i stedet for heisen, kan de små endringene gjøre stor forskjell for ditt velvære.

Men hvordan kan du holde deg motivert hver eneste dag? Med den nye Apple Watch og dens tett integrert aktivitetssporing, så er det slik. Den nyeste Apple Watch deler sin daglige aktivitet i tre segmenter: Move, Exercise and Stand.

Flytt-segmentet måles på aktiv kalorier som er brent; i hovedsak kalorier falt i løpet av en slags aktivitet. Treningssegmentet er ganske selvforklarende, selv om du ikke trenger å utføre en bestemt aktivitet - bare gå en tur, og Watch vil logge det i treningssegmentet automatisk. Endelig krever storsegmentet at du sørger for at du står opp hver time på dagen; eller mer nøyaktig minst 12 av 24 timer.

Hvert av disse segmentene utgjør en aktivitetsring, og hver dag utfordres du til å lukke alle tre ringene ved å trykke på dine daglige mål. Du kan skreddersy målene dine slik at de passer til dine egne mål, og selvfølgelig, takket være den innebygde tilkoblingen fra EE, kan du dele dine prestasjoner med vennene dine.

EE tilbyr Apple Watch Series 3 (GPS + 4G) fra bare £ 25 per måned med ubegrenset data, og kundene trenger en iPhone 6, SE (eller senere) på en EE Pay Monthly eller EE SIM Only-plan.

www.ee.co.uk/applewatch

Populært emne