Hvor gammel er for gammel til å ha en baby? Og gjør Age virkelig Matter?

Du føler deg endelig klar til å ha en baby. Og mens du er spent på å ha en familie, er sjansene skummelt overskrift om å være en eldre mamma, og legger litt av en uvelkommen downer på graviditeten din

Du er der. Etter mange år med den gale blokken blir karrieren din i veien, eller det er ikke riktig tid, du er på stedet der du vil ha en baby.

Din økonomi, forhold, karriere og hjemmeliv kan være bedre enn noensinne, men å bli stadig minnet om ulemper ved å ha en baby senere i livet, kan etterlate deg bekymring for om du har tatt den riktige avgjørelsen.

Så hva er den store løsningen om å ha en baby når du er litt eldre?

Hvis du fortsetter å høre uttrykket "over en viss alder" når det gjelder graviditet, kan du ikke unngå å tenke på alle de dårlige tingene og "høy risiko" forbundet med å ha en baby senere i livet.

Men, hva er virkelig viktig å vite? Vel, det er sant at - potensielt på grunn av endringer i dine gener som du alder - din sjanse for abort blir økt. Ved 40 er det en i tre sjanser og en i to når du er over 45 år.

Det er ingen nyhet for noen av oss at kroppene våre begynner å vokse i en annen retning etter hvert som vi blir eldre, men du kan også finne at du har mindre energi i 40-årene, noe som kan gjøre det vanskelig å holde tritt med en liten, slitsing.

Like lei som å løpe rundt etter at barnet ditt kan være, kan du argumentere for at det hjelper deg å føle deg yngre - noe som kan bety at du skal ha på deg dine tynne jeans med stolthet lenger enn du trodde!

Hva er det beste med å være en mamma når du er eldre?

Det kan føles som å bli eldre, alt begynner å gå nedoverbakke, fysisk sett, men en ting er sikkert, du er mye mer sannsynlig å være mer stabil - følelsesmessig og økonomisk.

Wild nights out kan ha vært en prioritet i 20-årene, men sjansen er at du har det ut av systemet ditt nå, du er eldre, og du vil ikke føle at du mangler ut hvis du tilbringer fredagskvinner hjemme med din liten en.

En av de beste tingene om å bli mamma senere i livet er at du er mer sannsynlig å ha blitt avgjort i karrieren din for en stund, noe som kan bety at du har en mye bedre økonomisk stilling enn du var 10 år, og mer selvsikker å styre din karriere og baby.

I tillegg er vi ofte mye mer fornuftige med penger etter hvert som vi blir eldre, slik at våre utgifter på leppestifter og håndvesker for bleier og babygros kanskje ikke virker som en så stor avtale.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar