Slår ham beleilig: En guide for hyggelige jenter

Å si nei kan være vanskelig, spesielt når det går nedover. Vi gir deg de beste tipsene i vår guide for fine jenter å høflig slå menn ned.

Å bli spurt er den beste følelsen i verden. Rettelse, å bli spurt er den beste følelsen i verden når det er noen du egentlig liker. Når det er noen du ikke liker, kan situasjonen imidlertid raskt bli vanskelig, og du blundrer for en rimelig unnskyldning for å si nei.

Så hvorfor plage å ta den fine jentens rute for å snu noen ned? Fordi alternativet er så ubehagelig. Hyggelige jenter vil spare mannen for å skade følelser, muligens holde vennskapet sitt, og gi et godt gjennomtenkt avslag som etterlater alle å se og føle seg respektert.

Og for resten av oss? Våre stumme, men ærlige måter lander oss som argumenterer mot noen grunn vi har, og vi får igjen å se ut som gigantiske a-hull mens vi blir kalt sluts bak ryggen vår. I ordene til Løvenes KongeS Scar, "Livet er ikke rettferdig, er det?"

Hvor hyggelige jenter la ham lett ned

Uansett kan det være vanskelig å vri en unnskyldning når du er på stedet. På en eller annen måte, "Du bor meg til døden", eller "Jeg er grundig ubehagelig for deg", bare gjør ikke kuttet av høflige måter å slå en fyr ned. Så, hyggelige jenter, vi gir deg 9 feilsikre tips om hvordan du skru ned en fyr uten å virke som en tisse.

# 1 Den enkle veien ut. I livet er det sjeldne øyeblikk når man kan si at det faktisk er en enkel måte ut av en situasjon. Når du blir spurt, er det vanligvis bare to måter ute: sannheten eller en unnskyldning. Men det er også noen ganske legitime grunner til at du sier, "No Way Jose!" Dette er dine enkle måter ut av en vanskelig utgave.

-Du ser allerede noen og det er alvorlig.

-Du lever en rimelig avstand vekk fra personen som spør deg og kan ikke gjøre lang avstand.

-Du flytter langt, langt unna.

I utgangspunktet er det det! Mens han kanskje fortsatt prøver å proddere i noen grad, vil disse tre vanligvis gjøre trikset. For de som er gratis, single, og ikke ønsker å flytte helst snart, er resten av disse fine jenta unnskyldningene dine alle! [Les: De 20 mest kreative unnskyldningene for å komme ut av en dato]

# 2 Standardlinjen for å avvise en fyr. Den typiske linjen for å skru ned menn høflig, går vanligvis litt noe slikt: "Wow! Jeg er veldig smigret, men jeg ser deg ikke på den måten. Jeg håper det gjør ikke vondt dine følelser. Ditt vennskap betyr mye for meg, så jeg håper at vi fortsatt kan fortsette å henge ut. "

I utgangspunktet, "Nah, men kan vi fortsatt være venner og late som om dette aldri skjedde? K Thx. "Problemet? Menn liker ikke å ta nei til et svar. Hvis du sier, la oss være venner, kan han oversette det til "Jeg liker deg ikke nå, men kanskje etter litt mer tid vil jeg."

Denne metoden er selvsagt litt sliten. La oss innse det, du har sikkert brukt det siden videregående skole! Meldingen er alt der, men det er definitivt en bedre, eller en mer ærlig måte å uttrykke deg selv på. [Les: 12 av de verste måtene å bryte opp med noen som elsker deg]

# 3 Forklar ikke deg selv. Noen ganger handler de fine jentene selv om at de er helt klare og bare sier nei. Nei er et klart og konsistent svar som dually forlater lite, men likevel så mye til fantasien. Husk at hvis du ikke vil forklare din begrunnelse for å slå den stakkars fyren ned, eller ikke tenke på en høflig måte å gjøre det, ikke! Han er ikke din mamma, og han trenger ikke 411 på hvorfor du sier nei.

# 4 Nip den i knoppen. Hvis du lukter en forelskelse som kommer fram, prøv å nippe den i knoppen før noen ender med flau! For eksempel, hvis du føler at din venn er i ferd med å avsløre hans følelser, begynn å snakke med ham som en av gutta. Fortell ham hvordan du er dating, snakk om din ex mye, eller bruk din sjarmerende vits til å fortelle ham at hvis en annen fyr spør deg ut, vil hodet ditt eksplodere. I utgangspunktet vil alt som vil sende hintet sin måte ikke si noe. [Les: 10 tips for å sette grenser med vanskelige mennesker]

# 5 Prøv ikke å skade hans følelser. For fine jenter er det viktig å ikke være grusom eller unødvendig stumpe når du slår ned fella. Finner han ikke attraktivt? Det betyr ikke at du må le i ansiktet og kaller ham stygg.

Sannheten er at spare noen følelser er en av de største bekymringene kvinner har når de vender noen ned. Tross alt, avviser sans, om du har kjent noen i ti dager eller ti år! Men for å være ærlig, bør du aldri feil å ha medfølelse med ansvaret. Det er søtt at du ikke vil skade hans følelser, men det betyr ikke at du skylder ham noe.

# 6 Fortell ham at du ikke er interessert i dating minibank. Ikke si dette med mindre det er helt sant. Ellers, når du får en kjæreste, vil din avvisning være sikker på å kaste den i ansiktet ditt, som han trodde du "ikke var interessert i å ha en kjæreste, du lyver løgner." Absolutt en dårlig scene. Hvis det er sant, er du imidlertid gull!

# 7 Gi ham beskjed om at du daterer andre mennesker, og det ble bare alvorlig. En bonus i den digitale tidsalderen er at du til enhver tid kan dele en gruppe mennesker samtidig. Hvis dette er tilfelle for deg, snu din fyr med den klassiske "det er du ikke, det er meg!" Linje. La ham vite at mens du tror han er en fin fyr, har du sett noen andre, og det ble bare alvorlig. Whoops, beklager, men takk! [Les: 20 teksting etikett tips og triks for flott dating]

# 8 Forklar at du bare ikke føler en forbindelse. Har du en stor lidenskap for reise, musikk, forretning eller en annen hobby som absolutt * må * gjengis i et forhold? Gi ham beskjed når du er smigret, mens du er smigret, trenger du noen som er så opptatt av å * sette inn hobby her * som du er. Bare ikke la han ta dette som et snev om å gjøre det du liker å gjøre med vilje.

# 9 Etter avvisning fotnoter. Etter at du har trukket den helt høflige avvisningen, må du ikke begynne å unngå ham som pesten, spesielt hvis du var venner på forhånd. Ja, det er vanskelig, men jo før du kommer tilbake til å henges, jo tidligere ting kan gå tilbake til * kvasi * normal. [Les: Hvordan bryte opp med en fyr uten rotete kamp]

Til slutt kan fine jenter si nei også! Dessuten vil du ikke lider litt gjennom en litt vanskelig samtale om å skyte fyren ned enn å lide gjennom datoen fra helvete * og potensielle medlidenhet-gjentagelser *? Poeng bevist, oh-så-høflig.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar