Hvor mye sex bør du * virkelig * ha hvis du prøver for en baby?

Så du har droppet prevensjonen, du har fylt opp folsyre under forberedelse, bokmerket vår eggløsningskalkulator og du er klar til å bli gravid. Sikkert bare et par lidenskapelige babyskapende netter med partneren din og du slår babygull?

Dessverre er det ofte ikke så enkelt, og for mange par kan det ta opptil 12 måneder å bli gravid, så prøv å ikke bekymre deg hvis du er tre måneder uten barnestøt ennå.

Med litt lykke, litt timing og mye moro - du vil snart se en positiv på den graviditetstesten.

Hvor mye sex skal jeg bli gravid?

Ærlig talt? Så mye som mulig! Jeg vet, det er ofte det siste i tankene dine på slutten av en lang dag, men når det gjelder å prøve for en baby, mer morsom tid = flere sjanser til en dobbel linje.

Vi kjenner alle disse tidlige forholdsdager, vet du når sex er øverst på dagsordenen, og du kan ikke holde hendene dine av hverandre? Så går månedene, dagliglivet sparker inn, du beveger deg sammen og ting tregere litt.

Når det gjelder sex, er hvert par annerledes; Noen har sex en eller to ganger i uken, andre en eller to ganger i måneden. Det er ikke noe som er normalt i et forhold, men når det gjelder å prøve for en baby - må du seriøst opp spillet ditt.

I gjennomsnitt tar det flest par (ca 84 av 100) i opptil 12 måneder for å bli gravid hvis de har vanlig kjønn, ikke bruker prevensjonsmidler og ikke har noen underliggende fruktbarhetsproblemer, så vær ikke bekymret hvis din frekke baby-making helg borte resulterte ikke i en baby første gang.

Når skal jeg ha sex?

Mens du mest sannsynlig blir gravid hvis du har sex innen en dag eller så med eggløsning (rundt 14 dager etter den første dagen i din siste periode), er det viktig å ha sex så ofte som mulig, da dette øker sjansene for å bli gravid.

Noen ganger kan bare fokus på eggløsningsdager gjøre det mye mer stressende og sette deg begge under enormt press. I stedet er det mer mye mer effektivt (og morsomt) å ha det hvor og når, så skjær diagramene og koble til igjen.

Fortsett å fokusere på å lage en baby og istedenfor, kom tilbake til den morsomme delen av sex.

Jeg har mye sex på eggløsningstidene mine, men jeg er fortsatt ikke gravid

Så du har vært på det som kaniner rundt eggløsning dagen, og du har fortsatt ingen positive på graviditetstesten? Ikke stress!

Å lage en baby er ikke så enkelt som det virker. Jo, vi vet alle om fuglene og bier, men mamma natur trenger noen ganger litt hjelp. Kroppen din er kompleks og utrolig smart, men det er mye flaks og timing involvert. Det er derfor å ha sex oftere, i stedet for bare på eggløsning, øker sjansene for å bli gravid.

Etter eggløsning lever egget bare i 24 timer, og en sæd må oppfylle egget i den perioden før graviditet skal skje.

Men å ha sex bare på de dagene, vil ikke nødvendigvis garantere en baby. Det er mye bedre å ha vanlig kjønn i oppkjøringen til eggløsning fordi sperma kan overleve i egglederne i flere dager etterpå og fremdeles gjødsle egget når det frigjøres fra eggstokken.

Så planlegg et spermhilsen for egget ditt når det kommer til å bli frigjort i egglederrørene, og du får opp sjansene for en positiv på den graviditetstesten.

Jeg har prøvd en baby i over 12 måneder - burde jeg bekymre meg?

Mange par kan ta opptil og 12 måneder på å prøve å bli gravide, så prøv å ikke bekymre deg.

Det er alltid verdt å gå til legen din dersom det, etter 12 måneder med aktivt forsøk på en baby, ikke har skjedd noe. Din lege vil kunne gi deg råd og kjøre noen enkle tester.

Les neste: De beste sexposisjonene blir gravid:

1. Bena på skuldrene

Denne sexposisjonen betyr at bekkenet ditt tippes tilbake, noe som gir sperma en hjelpende hånd fra tyngdekraften når du prøver å nå egget ditt.

2. Missionær

Selv om det kanskje ikke er den mest spennende posisjonen å bli intim med partneren din, gir den dyp penetrasjon nær livmorhalsen, slik at vennenes svømmere har litt ekstra hjelp i svømmingen for et egg.

3. Du på toppen

Dette er flott når du vil føle deg i kontroll, men tenk på å bytte før han ejakulerer. Teori går at dette stopper tyngdekraften gjør sitt beste for å hjelpe hans sæd langs veien.

4. bakfra

Igjen gir denne posisjonen dyp penetrasjon. Som en ekstra fordel, sier noen teorier at dette er den beste sexposisjonen som skal brukes når du prøver å bli gravid hvis du har en tippet livmor. Når du er ferdig, rull over og ligg på ryggen med hoftene dine forhøyet for å gi spermatiden sin til å reise.

5. Side ved side

Ying side om side kan være en avslappende posisjon for par, noe som gjør den til den perfekte posisjonen hvis du føler deg stresset ut. Lie ansikt til ansikt eller velg litt skjeing. Dette sikrer maksimal komfort og er perfekt for alle som lider av et bakproblem - eller morgenpustet.

Pass på at du følger Mor & Baby på Instagram for relatable memes, inspirerende historier og foreldrehack!

Har ca 60 sekunder å spare? Hvorfor ikke bli med tusenvis av mødre-å-være og start din egen Amazon baby ønskeseddel! De er helt gratis å skape og perfekt å sende til vennene, tante og mamma din for å sikre at du får babyprodukter du virkelig trenger ... Klikk her!

For foreldre tips, triks og råd du kan stole på, klikk her for å laste ned et gratis digitalt nummer av Mother and Baby magazine.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar