Hvordan mikrovaner kan forandre livet ditt

Vil du gjøre store endringer? Tenk liten. Å gjøre store livskrenkende skift i din livsstil er alt veldig bra, men problemet er at du ofte ikke vil se fordelene fort nok til å holde styr på det nye regimet.

Forskning ved atferdsforsker BJ Fogg, direktør for Persuasive Tech Lab i Stanford, foreslår at ambisiøse, langsiktige mål som "være mindre stresset" eller "gjør yoga" bare er for vage for at folk flest kan angripe på en fornuftig måte. Fogg foreslår å starte med en mye lettere daglig aktivitet - som å strekke i 20 sekunder - det er så enkelt det er mulig for bokstavelig talt at noen gjør, selv med minimal tid, penger eller innsats.

Fokus på å gjenta disse bite-sized vanene hver dag, og ting vil snøball. I stedet for å strekke i 20 sekunder om dagen, kan du begynne å gjøre et par minutter. Og når du har mønstrene satt, kan du gå videre til større og bedre ting.

Sett ut treningssettet ditt

Ja, du leser det riktig. Ikke bekymre deg for å faktisk gå på treningsstudioet: bare sett treningspakken din ut sist i natt. Om morgenen, hvis du ikke går på treningsstudioet, pakke den bort første ting. Det viktigste er å danne vane med å få seg opptatt av å trene. Du vil ikke være på jakt etter et anstendig par shorts kl. 6.00.

E-post (eller tekst) en venn eller et familiemedlem

Du vet at du bør ringe mamma oftere, eller holde kontakten med den vennen som flyttet til Canada, men på en eller annen måte er det aldri tid. Løsningen er enkel: I stedet for å gjøre all kommunikasjon til en high-end produksjon, må du bare sende en en-linjepost til en person hver dag. Virker latterlig? Kanskje - men det er en god sjanse for at når du har gjort den "harde" biten ved å skrive navnet i meldingslinjen, finner du ytterligere fem minutter å fortelle dem om dagen eller spørre om deres. Selv om ikke, vil de nok være glad for å høre fra deg.

La kontoret stå i 30 sekunder

Når ting blir hektiske på jobb, synes det å være umulig å gjenvinne lunsjpause. Du vet at du skal gå for en løp, eller dukker inn i et museum, eller sjekker ut det nye hummer-bagel-leddet, men det er prosjekter for å fullføre og e-post for å sjekke. Nøkkelen? Få ut av rutinen for å jobbe gjennom lunsj og inn i en hvor du får minst en frisk frisk luft før ettermiddagen slir. Du vil bli mer produktiv, og føle deg bedre om arbeidet også.

Ha en slurk med vann når du koke kjelen

Din nye regel: Når du lager en te / kaffe / hot-rom-og-Ribena, har du også en slurk med vann. Ikke sikte på en halvliter, eller til og med et fullt glass - bare gå for en slurk. Bygg vanen, og øk inntaket.

Gjør to press-ups om dagen

Yup, bare to. Gjør dem før du børster tennene dine eller før du kommer inn i dusjen. Det viktigste er å bli vant til å komme seg ned på dekk og svekke dem ut. Når det er etablert - gi det en uke eller så - opp mengden du gjør til tre, fire eller flere. Kast i et annet sett (kanskje etter at du har børstet) og du er ferdig.

Strekk en gang om dagen

Bare en gang, og bare i noen sekunder. Har du ikke tid, plass eller bukser til å trekke av en flygende due i bryterommet? Den batwing er øvelsen som gir deg det største banget for pengene dine her, og du kan gjøre det hvor som helst. Stå ca 30 cm fra en vegg og lene seg tilbake mot den, hold kroppen din rett, så bare skuldrene dine er mot murverket. Deretter skyver du albuene tilbake mot veggen for å løfte deg bort fra det, holder armene dine nær sidene. Hold den i 15 sekunder, og slapp av.

Les videre for flere måter å forandre kroppen din med mikroernæring

Og finn flere måter å #swapforgood med BRITA fill & go Active

Kjøp en BRITA fill & go Active nå for bare £ 7.99 (normalt £ 12.99)

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar