Hvordan menn tenker når det kommer til kjærlighet og relasjoner

Noen gang lurt på hvordan menn tenker på relasjoner? Forstå hvordan en manns sinn fungerer, og du vil kunne lese ham som en bok hele tiden.

Det er så mange ting om en manns sinn som gjør ham forutsigbar og lett å forstå.

Har du noen gang lurt på hvordan menn tenker, spesielt når det gjelder forhold og motsatt kjønn?

Noen ganger er det bare å forstå hvordan de fleste menn tenker, gjøre livet lettere for kvinner når det gjelder å imponere en mann, eller til og med smigre ham.

Hvordan menn tenker

Du kan prøve å vinne et manns hjerte, eller få et dypt inntrykk på ham, eller du kan til og med ønske å bytte ham for å passe dine luner og fantasi.

I stedet for å prøve å forandre mannen din til å bli din definisjon av en drøm mann, bare bruk disse enkle tipsene.

Og alt vil falle perfekt på plass, så lenge du husker hvordan menn tenker.

Menn synes alle komplimenter er sanne

Hvis det er en tror en kvinne ikke kan gå galt med, er det et kompliment.

Nesten alle menn tror at alle komplimenter som er adressert til dem, er helt sanne.

Kompliment en mann, og han vil aldri tro det er en løgn. Kvinner kan tenke to ganger om et kompliment, men menn tror alltid hva de hører.

Kompliment en mann, og han vil sette pris på deg for det, og tenk på deg kjærlig hver gang han husker det komplimentet. [Les: Hvordan fløyte med en fyr]

Vil du at mannen din skal begynne å trene? Bare si at han har store skuldre, med litt fett som dekker musklene sine. Han vil begynne å trene bare for å prøve å beholde det komplimentet. På den annen side har du noen gang funnet at mannen din er naken og sjekker seg ut foran speilet? Sjansen er at noen har fortalt ham at han har en sexy bakside.

Menn er lett imponert

Du kan finne dette latterlig, men det er så sant! Menn kan kjenne det og selv være forsiktige med det, men de kan bare ikke hjelpe det. Menn er lett imponert av kvinner som flirter tilbake med dem eller bytter et flørtende smil. Alle menn tror at kvinner som gjengir sine bevegelser eller i det minste anerkjenner det, er de fineste og peneste kvinnene på jorden. Ønsker han å gjøre deg en tjeneste? Bare bat øyelokkene dine og smil. [Les: Hva menn liker i kvinner mer enn noe annet]

Men dette slutter ikke med bare enkle menn. Selv om du har vært dating mannen din i noen år, flørt du bare med mannen din eller drøm ham til innsending. Han kan hate deg for manipulasjonen, men han vil fortsatt elske deg for din plage og flørting.

Menn tror de er beskyttere

Menn tenker på seg selv som beskyttere. Helt siden primatdagen har menn alltid vært jegere og beskyttere mens kvinner har vært foragere og nurturerne. Rekindle det instinktet i en mann, og han vil elske deg for det.

Menn elsker hyggelige kvinner, det være seg kjæresten hans eller en attraktiv kvinne på gaten. Gi ham en sjanse til å hjelpe deg, og han vil bli forelsket i deg for å få ham til å føle seg som en mann.

Menn tror de er i orden med å bli behandlet som likeverdig

Den moderne mannen kan anta at han var helt glad i en verden hvor kvinner styrer verden. Men det er bare ikke sant.

Menn har alltid vært brødvinnere og de som spiller en dominerende rolle i forholdet. Og når bordene vender seg og kvinnen spiller en dominerende rolle som en brødvinner, føler de fleste menn seg emasculated og sårbar. Når en manns kone tjener mer enn han gjør eller roper på ham foran andre, kan han ikke hjelpe, men skrumpe opp eller ende opp med å ha en affære bare for å føle seg kraftig igjen. Dette kan få menn til å virke som chauvinistiske griser, men det er bare slik de er.

Hvis du vil holde mannen din lykkelig i forholdet, selv om du tjener mer penger enn ham, må du aldri få ham til å føle at han ikke har noe å si eller kontrollere om forholdet. Emasculating en mann vil bare slippe hans libido og hans interesse for deg.

Menn tror de er følelsesmessig sterke

Menn tror de er sterke, men de er ikke, i hvert fall ikke inne i hodet. Menn har episke egoer, men disse egoene kan bli splittet enkelt. Og når det er knust, tar det lang tid for dem å syke deres ego tilbake til livet.

Være det et problem med å ikke være i stand til å vare lenge nok i sengen eller prøve å woo en kvinne som virker for godt til å få, hvis en mann har en dårlig opplevelse, er det alt han trenger for å holde seg borte fra samme situasjon.

Ikke knus en manns ego, han hater deg for det. Og til slutt vil det være dere begge som lider i forholdet. Han kan sulke eller pout etter en ego splittende opplevelse, men hjelper din barnekretsen sin ego tilbake til livet, og du vil ha et godt forhold der han hjelpeløst vil stole på deg for å få ham til å føle seg som en bedre mann.

Menn tror de bryr seg om en kvinnes personlighet

De fleste menn tror de er intellektuelle og dype, men de faller alltid for å se over alt annet. Menn er helt visuelle. Det har alltid vært den måten siden menn kunne tenke. Nå kan det som synes å være attraktivt for en mann, ikke alltid være attraktivt for en annen, men det kommer alltid ned til forelskelse ved første øyekast for alle menn. Men samtidig er forelskelse og kjærlighet to helt forskjellige følelser for menn. [Les: Stages of love for men]

Så neste gang du vil få det andre blikket eller få mannen til å høre på hva du må si, kle sexy.Han kan kaste litt, men han vil fortsatt høre på hva du må si. [Les: Hvordan være en foresatte]

Menn tror de liker en kvinne som gjør det første trekket

Menn kan si at de liker en kvinne som spør en fyr ut. Det kan gjøre livet enklere når det gjelder å tåle en kvinne, men ubevisst mene menn ikke bare en kvinne som gjør det første trekket.

Menn tror at kvinner som spør en fyr ute, er for enkle å få. Han kan sette pris på bevegelsen, men virkelig får du ingen oppmerksomhet fra menn? Ellers, hvorfor ville du hoppe på en mann selv?

Med mindre du får en mann til å jobbe for din kjærlighet, et sted dypt inne, vil han alltid anta at han er den bedre i forholdet som kan få enhver jente han vil hvis han virkelig prøver. Tross alt måtte han ikke kjempe for noen konkurranse for å få deg, gjorde han? [Les: Hvorfor menn som jakten]

[Les: Hva gutta merker alltid på en date]

Menn og kvinner kan tenke på samme måter på mange måter, men ikke forelsket. Forstå disse tipsene om hvordan menn tenker på relasjoner og tiltrekning fordi det kan gjøre hele forskjellen i wooing eller holde en mann forpliktet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar