Hvordan Menn faller i kjærlighet - De syv stadier av kjærlighet

Kjærlighetens følelser kan være de samme for begge kjønn, men kjærlighetsstadiene er en helt unik opplevelse. Forstå hvordan menn tenker og hvordan menn blir forelsket.

Når kvinner blir forelsket, er det fylt med lykke og manglende tekst.

Når menn blir forelsket, vel, det er bare annerledes. Så hvordan blir menn forelsket og hva skjer i en manns sinn?

For menn er forelskelse en lykkelig opplevelse, men kjærlighet sparker ikke helt inn i en stund.

Mens kvinner kan oppleve en intens spenning av følelser så snart de møter en fyr de liker, fungerer ikke menns sinn helt slik.

Finn ut hvordan menn blir forelsket og de forskjellige stadiene de opplever her.

Hvordan menn blir forelsket - De syv stadier av kjærlighet

Fase 1 - Vurdering

Dette handler om fysisk utseende og umiddelbar tiltrekning. Nå bør dette fjerne tvilene ut for kvinner skjønt. Menn er ganske grunne når det gjelder å bli tiltrukket ved første øyekast.

Mens kvinner kan bli forelsket i den første samtalen, blir menn tiltrukket av en kvinne bare for hennes fysiske aspekter, og ingenting annet.

Fysisk utseende er viktig for menn, men det kan ikke nødvendigvis være hele pakken. Hver fyr har sine egne preferanser i det han liker om en kvinne, det være seg ansiktet, bena, smilet hennes eller til og med måten hun løper hendene gjennom håret.

En fyr kan ikke engang vite hva det handler om en jente han liker, men hvis han finner noe attraktivt i henne, kan han oppleve takknemligheten. [Poll: Hva liker gutta fysisk i en jente?]

Fase 2 - Infatuering

Menn setter pris på mange kvinner på daglig basis. De prøver å stjele andre blikk eller få en jente oppmerksomhet hele tiden. Men det er ikke alltid en suksess, enten fordi han ikke prøver hardt eller fordi kvinnen bare ikke er interessert i ham. Forfedringsstadiet av hvordan menn blir forelsket, er også det kjærlige stadiet av kjærlighet for menn i datingspillet.

En mann kan sette pris på mange kvinner, men han blir ikke virkelig forferdet av dem alle. Hvis han setter pris på en kvinne, og er interessert i å hylle henne eller forfølge henne, går han inn i infatuasjonsfasen.

En mann kan forfølge en kvinne på forskjellige måter, men hvis hun ikke aksepterer hans fremskritt, glemmer han vanligvis jenta som bare en annen attraktiv jente han ønsket å gå ut med. Det er lettere for en mann å like en jente en dag og glemme at han noen gang likte henne neste fordi han har så mange stadier å håndtere før han til og med tar seg av å bli forelsket.

Stage 3 - Attraksjon

Hvis en attraktiv jente gjengir seg til en manns fremgang, går han inn i attraksjonsstadiet av kjærlighet. Inntil dette stadiet kan en fyr gå bort fra en jente uten smerte eller heartbreak selv om jenta avviser ham. Han prøver ikke for hardt, og han er ikke virkelig forelsket i å bry seg om en avvisning når han bare prøver å bli heldig.

Men hvis en jente viser det minste tegn på gjengjeld eller interesse for fyren, eller om han antar at hun er i ham, graver han fyren i dette stadiet, tiltrekningsfasen. I dette stadiet bestemmer han seg for å forfølge jenta og gjøre henne som han. [Les: Hvordan snakke med en fyr og gjør ham som deg]

Fase 4 - Inntrykk

Å forstå hvordan menn blir forelsket er kompliserte ting, men helt ærlig, han er ikke i nærheten av å forelske seg akkurat nå, selv i dette stadiet. Alt han vil gjøre er å gjøre jenta som han. Han viser sitt parringspotensiale til henne. Han planlegger datoer og splurges på gaver for å glede jenta. Han er definitivt ikke forelsket, men han vil ha noe godt å komme ut av denne fasen av inntrykk.

Fase 5 - Overbevisning

Hvis en fyr lykkes å breezing gjennom de forskjellige stadier av kjærlighet, ville han begynne å lure på om det er noe mer i luften. Men i stedet for å bli forelsket i jenta, er alt han er bekymret for, hvordan han skal overbevise jenta om å bli forelsket i ham.

Han ville virkelig like jenta i dette stadiet, og ville definitivt gå ut med henne, men usikkerheten ville fortsatt forvirre ham, og han ville ikke være rolig før han er sikker på at jenta liker ham. [Les: Hvordan flirte med en fyr uten virkelig flørting]

Dette stadiet er spesielt fremtredende når en fyr blir forelsket i en venn. Han kan ikke virkelig prøve å imponere henne ved å kjøpe gaver eller ta henne ut på datoer, men likevel ville han ikke kunne slutte å tenke over hvordan han kunne overbevise jenta om å gå ut med ham. I dette stadiet er alt en fyr bryr seg om hvordan man får jenta til å like ham.

Fase 6 - Bekreftelse

Hvis han er i stand til å overbevise jenta og få henne til å bli forelsket i ham, er han en lykkelig mann. Han liker hvor datingspillet er på vei.

Men til nå, i sin jakten på å få jenta til å like ham, spurte han seg ikke om han virkelig liker jenta og om han faktisk ønsker å gå ut med henne. Inntil dette kjærlighetsstadiet, ble jenta til å være som et mål han har vært fokusert på. Når jenta er forelsket i ham, begynner en mann seriøst å vurdere om han vil ha forhold til jenta som nå elsker ham.

Det er en egoistisk bevegelse, men det er noe evolusjon har lært alle mannlige arter. "Ikke kast bort tiden å tenke. Tilbring tiden din på å lete etter flere steder for å knuse en nøt. "

Nå da jenta er forelsket i ham, tar han et par dager å lene seg tilbake og veie proffene og ulemperne av å være i et forhold med den jenta. Elsker han virkelig jenta også? Vil han være fornøyd med henne? Er hun kvinnen han ønsker og trenger?

Fase 7 - Han er klar til å elske

Hvis en mann er overbevist om at han virkelig liker jenta og ønsker å være med henne, går han inn i denne siste etappen av kjærligheten der han er klar til å bli forelsket i jenta. På den annen side, hvis han ikke er virkelig overbevist om at jenta er den rette kompis for ham, kan han begynne å unngå henne eller miste interessen for å tilfredsstille henne på grunn av hans forvirring.

Noen gang datert en virkelig god fyr som begynte å oppføre seg som en rykk et par uker inn i kjærlighet? Vel, du vet hva som skjedde nå, ikke sant?

Slår spillet til din fordel

Hvordan menn blir forelsket i en kvinne er irriterende. Og det er mer irriterende å vite at menn faktisk må få kvinner til å bli forelsket i dem før de selv tenker på å gå ut med deg, men det er slik menn blir forelsket, og de har egentlig ikke noe valg om det.

Men hvis du virkelig vil slå fyren i sitt eget spill, gjør det ikke klart at du virkelig liker ham i det aller første øyeblikk. Hold det enkelt og spill hardt for å komme en stund. [Les: Slik spiller du hardt for å få]

Det vil få ham til å jobbe hardere for å vinne din kjærlighet, og når han endelig vinner deg, vil han aldri vil forlate deg fordi du er så tøff å få eller slippe av! [Les: Hvordan få ham til å ha deg]

Vel, du kan nå vite hvordan menn blir forelsket i kvinner og de syv stadier av kjærlighet til en mann, men hvis du vil vinne hjertet hans og få ham til å ønske deg, må du alltid huske å få ham til å jobbe for din kjærlighet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar