Hvordan menn forbinder med en kvinne: Kunsten å koble på et dypere nivå

Innholdsfortegnelse:

Hvordan menn forbinder med en kvinne: Kunsten å koble på et dypere nivå
Hvordan menn forbinder med en kvinne: Kunsten å koble på et dypere nivå

Video: Hvordan menn forbinder med en kvinne: Kunsten å koble på et dypere nivå

Video: Hvordan menn forbinder med en kvinne: Kunsten å koble på et dypere nivå
Video: Min jobb er å observere skogen og her skjer det noe rart. 2023, September
Anonim

Enten du starter et forhold eller bare prøver å bli bedre kjent med en venn, vet du hvordan menn knytter sammen med en kvinne, vil hjelpe deg i prosessen.

Bortsett fra vennskap, er det viktig å vite hvordan menn knytter sammen med en kvinne i å danne romantiske forhold. Visst, du kan ha et forhold til et annet menneske uten å danne dette stramme bindingen, men jeg forsikrer deg om at forhold med sterke obligasjoner alltid varer lenger og er utrolig mer vellykkede. Stol på meg, du vil lære triks og tips om hvordan menn knytter sammen med en kvinne, fordi de seriøst kommer til å hjelpe deg i det lange løp.

Jeg er sikker på at du har sett eller kanskje vært en del av et vennskap mellom en mann og en kvinne, og de har bare denne dype og sterke forbindelsen som du aldri har sett før. Det er det kuleste for meg å se en mann og en kvinne bare vibe, og ikke på en romantisk måte i det hele tatt, bare en platonisk måte. Hvor fantastisk er det? Noen menn knytter sammen med kvinner så bra, og det er utrolig. [Les: Åpenbare kjønnsforskjeller i kommunikasjon]

Hvordan menn binder med en kvinne: tips + triks

Etter min erfaring har jeg hatt mange menn i mitt liv som ikke engang anser det faktum at de kunne danne et sterkere band med meg. Det var frustrerende fordi vi var i et romantisk forhold. HVA?! Tusen takk, min partner verdsetter nå at obligasjoner må gjøres for at tillit skal bygges. Tillit er nøkkelen i ethvert forhold. På ekte.

Det er avgjørende at du forstår hvordan du knytter sammen med en kvinne, før du selv prøver å starte et forhold med dem - platonisk eller romantisk.

# 1 Still dem spørsmål om livet deres. Å vise noen interesse for dem er det store pluss for deg, fordi kvinner ofte samhandler med folk generelt som bare bryr seg ikke. Folk for opptatt med sine egne liv og problemer med å bry seg om noen andre. Så, hvis du spør spørsmål om livet hennes, er dette et fantastisk start å bygge et bånd med en kvinne. [Les: Veiledningen om hvordan man respekterer kvinner som alle skal lese]

# 2 Vis sårbarhet.Siden mange menn er redd for å vise sårbarhet, vil dette skille deg fra pakken. Du kan samarbeide dette med det siste tipset jeg ga, og ha en sitte ned samtale med dem. Spør dem spørsmål, men vær også villig til å svare på dem.

Det er så lett å binde over delte erfaringer. Sannsynlig, når du begynner å snakke, vil du innse at du har opplevd mye av de samme tingene i livet ditt. [Les: Reglene som skal følges for å bare være hyggelige med folkene rundt deg]

# 3 Husk de tingene hun elsker.Hvis hun uheldigvis nevner noe hun elsker, ta det i betraktning, for hvis du tar det opp på et senere tidspunkt, kommer hun til å redde deg. Dette viser at du faktisk bryr seg om henne, og hører på tingene hun sier. Det er lett å danne et bånd med noen som virkelig bryr seg om deg og de tingene du sier.

# 4 Tenk utenfor boksen.Enten du er dating henne eller bare hennes venn, gjør ting med henne som er utenom det vanlige. Ikke bare gå for kaffe, fordi alle gjør det. Gå tur og se solnedgangen sammen. Dette kan virke som overdrevet, men i virkeligheten er det ikke gjort nok. Dette vil bli en vakker opplevelse som du vil kunne nyte sammen, og i fremtiden vil hun alltid huske det øyeblikket. Obligasjoner er egentlig bare delte opplevelser, husk? [Les: 25 måter å tegne noen på og gjøre dem som deg]

# 5 Snakk om hennes mål.Vi er ofte redd for å diskutere våre futures, så når du ber henne om å snakke om det - hun kommer til å elske den. Å dele sine mål med deg, vil være en fin måte å bygge opp med henne. Kanskje nevne dine egne mål for henne også. Det er en toveis gate, folkens. Deling er omsorgsfull.

# 6 Vær ekte.Unngå glam og klichéene, bare vær helt rå og ekte med henne. Kvinner er så overveldet av fakeness i denne verden, fra både menn og kvinner, og du vet hva? Det er bare hyggelig å ha en ekte snakk med noen. Det er så lett å koble til noen som er deres sanne selvtillit. Vi har ikke tid til fakeness, okay? Bare vær deg selv. [Les: Hvordan finne ekte forbindelse med andre]

# 7 Bli kjent med familien deres.Vi er hvor vi kommer fra, som betyr våre familier. Så ta deg tid til å bli kjent med familien hennes. Dette er en stor avtale, spesielt hvis du daterer denne kvinnen!

Mange kvinner vil ikke introdusere en mann til familien sin, med mindre de virkelig stoler på og er interessert i dem. Hvis hun er villig til å introdusere deg til familien sin, bør du føle deg virkelig ære! Ikke kast bort denne muligheten. Gjør et godt inntrykk, og dette vil hjelpe deg med å bygge en intens og sterk bånd med denne kvinnen.

# 8 Se på hennes øyne. Øyekontakt er nøkkel. De sier det er en invitasjon til sjelen. Vel, antar jeg at det høres skummelt ut, nå gjør det ikke det? Ja, det er virkelig sant. Hvis du får øyekontakt med henne, spesielt når du har en intim samtale, så kommer du til å gi et fantastisk forhold til henne.

# 9 Vær morsom.Kvinne som morsomme menn. Dette er bare et faktum. Så vær morsom. Det er så enkelt å koble sammen og knytte til noen som bare er virkelig lyse og morsomme. Så vær den fyren for henne! Ikke tvinge det hvis du ikke er en tradisjonelt morsom fyr, men alle har sin egen sans for humor. Ikke vær redd for å bruke den. Selv om du ikke tror du er spesielt morsom, vær bare lystløs.Det kommer på samme måte. [Les: Hvordan være veldig morsomt og få folk til å elske din bedrift]

# 10 Vær beroligende person.Dette har lignende effekter som å være morsomt. Hvis du er en rolig person, blir det lett å snakke med deg. Hvis det er lett å snakke med deg, vil hun være mer villig til å åpne opp og dele livet med deg. Og som vi allerede diskuterte, hvis hun deler hennes liv med deg, betyr det at hun stoler på deg, noe som er en direkte link til liming.

[Les: Hvordan bli mer interessant og få alle til å vite deg bedre]

Å vite hvordan menn knytter sammen med en kvinne er super viktig fordi du gjennom hele livet må bygge band med kvinner. Og sannheten blir fortalt, det er mye lettere enn du tror når du vet hva som faktisk betyr noe for kvinner.

Anbefalt: