DTR Talk: Hvor mange datoer før et forhold blir offisielt?

Dating er forvirrende. Og hvis du lurer på hvor mange datoer det tar før forholdet ditt blir offisielt, vel, her er alt du trenger å vite.

Dating er forskjellig for alle. Noen mennesker synes det er enkelt. De stresser ikke om å gjøre ting offisielle med en gang. Andre går inn i dato nummer ett spørsmålet om de burde være i et seriøst forhold basert på hvor mye de liker personen og hvor mange datoer før et forhold er offisielt.

Uansett hvilken kategori du faller under, må du fortsatt vite når det har vært lenge nok til å ta opp "snakk". Og med dette mener jeg forholdssamtalen. Er du to offisielt i et forhold, eller er du fortsatt bare tilfeldig dating? Ikke å vite dette driver en person sint.

Feil folk gjør for tidlig i en ny fling

Det er noen feil folk gjør som ødelegger forholdet før de er selv offisielle. Å være for ivrig etter å hoppe inn i et forhold er den viktigste. De prøver å hente "snakk" etter bare en dato, og så lurer på hva som gikk galt når de ikke lenger tekst deg tilbake.

Mange gjør også feilen i å tenke at de allerede er i et forhold bare fordi de gikk på en dato eller to. Da blir de opprørt når de finner ut at den andre personen har vært på en dato med noen andre. De konfronterer personen og er bummed når tingene er slutt. [Les: Snakk med noen om forholdet - DTR gjorde det enkelt]

Så hvor mange datoer før forholdet snakker?

Noe som kan fikse alle disse feilene? Bare vite når det er riktig tidspunkt å gjøre ting offisielt. Det er vanskelig å måle andres følelser om noe slikt, og å gjette feil kan ødelegge sjansene for å komme med dem i utgangspunktet.

Når det blir sagt, vil folk vite hvor lenge er lenge nok? Hvor mange datoer må du gå på før du tar opp utsiktene til et forhold til noen? Det magiske nummeret skal avsløres.

Det magiske nummeret

Sannheten er at det ikke er noe som et "magisk nummer". Jeg vet at det ikke er akkurat det du ønsket å høre, men det er virkeligheten. Fordi ingen er den samme. Og ingen to personer kommer til å bevege seg i samme tempo som noen andre.

Det er mange ting å ta hensyn til når du flytter fra "dating" til "i et forhold." Det beste å gjøre hvis du virkelig vil vite hvor lenge du skal vente før du får muligheten for et offisielt forhold, er å lese annen person. [Les: 10 bestemte tegn er det på tide for det forholdet]

De vil ha et forhold

Finn ut hvordan de føler seg om deg og ditt forhold på forhånd. Hvis du ikke er kjent med hvordan du gjør dette, så vet du at de vil ha et forhold.

# 1 De planlegger med deg i lang tid. Hvis noen gjør langsiktige planer med deg eller ber deg om å gå på en dato som er en måned nedover linjen, så ser de en fremtid med deg.

De ser seg med deg så lenge og er ikke redd for å gi deg beskjed. Hvis dette er tilfelle, vil de sannsynligvis være i et forhold med deg. [Les: Rushing into commitment? 10 grim tegn du kan bare angre på det]

# 2 De snakker om å være i et forhold. Hvis de refererer til relasjoner på en positiv måte eller snakker om hvor flott en kjæreste / kjæreste de ville være, er det en test. De prøver å vise deg at de er klare for en forpliktelse. De vurderer hvor interessert du er i samme sak.

# 3 De gjør det kjent at de er eksklusive for deg. Dette er et stort tegn de er klare til å være i et forhold, men venter bare på deg. Hvis de forteller deg at de ikke ser noen andre, og de ikke vil, så er det trygt å ta opp forholdsdiskusjonen. De er mest sannsynlig bare venter på deg.

# 4 De fisker etter forholdsansvar fra deg. Hvis de spør deg hvordan du føler om relasjoner og hva dine meninger angår visse aspekter av dem, er det fordi de vil være i et forhold med deg. Igjen prøver de å få så mye informasjon fra deg som mulig om hvordan du ser forhold og hvis du er klar for en. [Les: Bare henger ut? 10 romantiske gnister du bare kan ikke ignorere]

# 5 De bringer den opp først. Dette er åpenbart. Hvis de spør om du vil være i et forhold, eller hvis de kaller deg kjæresten sin eller kjæresten, vil de åpenbart være i et forhold med deg. Nå er det bare opp til deg å bestemme om du er klar til å hoppe inn i en med dem. Eller kanskje du vil vente det litt lenger.

De vil ikke ha forhold ... ennå

Dette er alle tegn for å se etter når den andre personen ikke er helt klar til å gjøre en forpliktelse. Selv om det er fem datoer i, og de ser ut som om du liker mye, bør noen av disse være røde flagg for å holde igjen på «snakkesamlingen».

# 1 De unngår å lage langsiktige planer. Hvis de ikke gjør planer lenger enn noen få dager til en uke ute, kan de holde deg på avstand. De ønsker ikke å bekrefte planer med deg lenger, fordi de ikke er sikre på at de ser seg selv med deg så langt ute. [Les: Hvordan stoppe å likne noen du kjenner du aldri kan ha]

# 2 De snakker negativt om deres tidligere forhold. Hvis de alltid snakker om hvor shitty deres tidligere forhold var, er det et rødt flagg. Hvis de hadde en dårlig opplevelse i sitt siste forhold, blir de litt skeptiske til å komme inn i en ny. Derfor kan de trenge mer tid til dato før de forplikter seg til den virkelige tingen.

# 3 De snakker ikke mye om deres personlige liv. Hvis du ikke vet mye om deres venner eller familie etter dato tre, er det et rødt flagg.

Hvis noen holder tilbake mye personlig informasjon, ser de deg ikke som noen de vil dele den med. AKA, de er ikke klar for forhold ennå. Når de begynner å åpne seg for deg, er det tryggere å ta opp "snakkene".

# 4 Du starter vanligvis samtalene og / eller datoene. Hvis noen ikke smiler deg først eller planlegger med deg så mye du er med dem, er de ikke seriøse om deg. De krever ikke oppmerksomheten eller tilbringer tid med deg. Derfor er de ikke klare for et forhold, selv om de er enige om å gå på dato med deg. [Les: 6 spot-on tips om å øke ideen om å være eksklusiv]

# 5 Når emnet for relasjoner kommer opp, endrer de emnet. Et annet tegn på at de ikke er interessert i å forfølge et forhold ennå, er deres vane med å endre samtalen når en diskusjon om relasjoner kommer opp.

Det kan være om dine tidligere forhold eller bare chatte om du var i et forhold. Bunnlinjen er hvis de ikke vil snakke om det, de vil ikke ha en.

[Les: Er vi dating? Les disse 17 tegnene og spør ikke mer]

Å vite riktig tid til å ha snakk om å lage en relasjonsoffisiell hjelper deg med å ødelegge en god ting før det til og med skjer. Og disse er måtene å ta opp på riktig tidspunkt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar