Hvor lenge skal du vente før sex? Spørsmål og svar for å hjelpe deg med å bestemme

Å starte et nytt forhold er spennende og morsomt, og til slutt kommer tider til å være intime med hverandre; men hvor lenge skal du vente før sex?

Husker du filmen "Han er bare ikke det i deg" med Jennifer Aniston? Vel, den filmen er fantastisk først og fremst. For det andre var denne filmen full av dating gjør og ikke. Hvis du vil ha en steg-for-steg guide til dating, er denne filmen det, folkens. Jeg sverger på deg, de dekket alt. Likevel, her sitter jeg og skriver denne funksjonen og svarer på spørsmålet om hvor lenge skal du vente før sex.

Hvor lenge skal du vente før sex?

Vi har hatt sex i en veldig lang tid som en art, så hva er det, folkens? Hvorfor har vi ikke funnet ut det enda? Ikke å toot mitt eget horn her, men jeg tror jeg har mestret det. Jeg har offisielt sprakket koden til det gamle spørsmålet: Hvor lenge skal du vente før sex? [Les: De potensielle konsekvensene av å ha sex for tidlig]

# 1 Kort svar? Men lenge du føler deg freaking. Jeg er ikke din mor. Jeg kommer ikke til å fortelle deg å forbli ren og "få dem til å jobbe for det." Nei, hvis du vil gi opp den første datoen, så gjør du det. Du skylder ikke noen en forklaring på hvordan du oppfører deg med din egen kropp.

Du er et menneske og du har behov. Noen ganger trenger disse behovene din attraktive bartender som du nettopp har møtt. Som jeg sa, er jeg ikke din mor. Hvis det er angrepsplanen din, venter jeg meg for å gi deg en bikube fem etterpå. Du gjør deg, mann. Det er alt jeg har å si om emnet. [Les: Hvordan trekke av det ene nattbordet]

# 2 Langt svar? Vel, jeg antar at det korte svaret kom bort på meg litt der. Det var ikke så kort og beregnet som det burde vært, men jeg er en forfatter ikke en matematiker. I utgangspunktet vil jeg at du skal gjøre hva du føler deg komfortabel med å gjøre.

Fra en fremmed til en annen er du et tempel, du er en vakker blomst, og alle de andre utrolig osteiske metaforene du noen gang har hørt. Du har total kontroll over kroppen din, og hvis du vil vente tre måneder nedover veien for å bli intim med partneren din, så gjør du det. Hvis du føler deg komfortabel, la den gå på den første datoen, så gjør du det.

På slutten av dagen, hvis du er komfortabel med din beslutning, det er det som betyr noe. Ingen får å bestemme hva du gjør med kroppen din. Jeg vet at dette er utrolig jordskjelvende nyheter til noen folk, men det er sant. [Les: Hvor mange datoer før sex? Den komplette veiledningen for å trekke den av]

Hvordan bestemme hvor lenge du skal vente før sex

Det er mange faktorer som bestemmer hvor lenge du skal vente før sex, og de er forskjellige for alle. Du må virkelig tilpasse deg selv og dine følelser for å forstå når riktig tid er.

# 1 Er du komfortabel?Dette kan bety noe annerledes for alle. Kanskje dette betyr at du er komfortabel med partneren din, men kanskje betyr det bare å være komfortabel med deg selv og kroppen din.

Personlig må jeg føle meg komfortabel med partneren min fordi intimitet betyr at mer enn to organer berører. Jeg trenger en følelsesmessig forbindelse med noen før jeg kan få en fysisk forbindelse med dem, og mange føler det samme. Kanskje dette ikke er knyttet til deg, og du trenger ikke en forbindelse med partneren din, men kanskje må du være godt forbundet med deg selv i øyeblikket.

Uansett din forbindelse, må du vurdere miljøet ditt og avgjøre om du er komfortabel å være intim. Hvis du ikke er komfortabel, vil opplevelsen ikke være hyggelig. [Les: Emosjonell intimitet eller seksuell intimitet? Kyllingen eller egget conundrum]

# 2 Hva er dine langsiktige planer?Hvis du er på utkikk etter et forhold til din seksuelle partner, venter du til du oppretter en følelsesmessig tilkobling. Igjen er det annerledes for alle og hver kropp. * Ja, det er en forskjell *. Hvis du vil ha en kortsiktig fling, er ikke-begått sex helt greit. Det kan fungere for deg og dine planer. Still inn i deg selv, og finn ut hva du egentlig ønsker.

# 3 Langdistanseforhold.Hvis du bare ser denne personen et par ganger i måneden, vil det drastisk påvirke hvor lenge du venter før du har sex. Og dette kan ærlig talt gå en eller annen måte. Hvis du har en følelsesmessig forbindelse er viktig for deg, kan du vente lenger for å bli intim med partneren din. Du kan imidlertid føle at sex vil skape en følelsesmessig forbindelse mellom deg, og du kan velge å gjøre det før heller enn senere.

Hvis en følelsesmessig forbindelse ikke er viktig for deg, kan du ha sex tidlig i forholdet. Spesielt siden du sjelden ser hverandre, kan det bli stadig viktigere å bruke tiden du har gjøre bruke sammen. [Les: Steamy, sex tips for å ha Skype sex med kjæresten din]

# 4 Erfaring.Jeg skal bare komme rett ut og si det: Hvis du aldri har hatt sex før, vil du sannsynligvis være litt hesitant for å ha sex med partneren din. Dette er på ingen måte en regel eller noe, som jeg vet mange mennesker som ser sex som ren glede, og å miste jomfruelighet var som å gå til McDonalds for en burger.

Ærlig skjønt, for meg var det en stor avtale.Jeg hadde ventet til jeg var 19 fordi jeg ønsket å dele det med noen som ville forbli i livet mitt i lang tid. Jeg ville at det skulle være med noen viktige, og det var.

Det var kjæresten min første gang også, og så endte vi med å vente tre måneder før vi ble helt intime. Hvis du er som oss, og du vil at sex skal være mer enn bare fysisk nytelse, kan du velge å vente lenger enn andre. [Les: Skal du følge 90-dagers regel før du har sex?]

# 5 levearrangementer.Hvis du har barn, romkamerat, eller kanskje fortsatt bor hos foreldrene dine, påvirker dette alvorlig hvor lenge du venter før du har sex med partneren din. La oss bare møte fakta, dette kan være en stor BLOCK i kjønnsavdelingen.

Det er vanskelig å komme i humør når babyen gråter i neste rom eller moren din ser på Overnaturlig oppe. [Les: Hva er de største sexpustene?]

# 6 På slutten av dagen er det din kropp.Mens vi kunne gi deg en omfattende liste over regler og retningslinjer for hvor lenge du skal vente før sex, betyr det ingen ting som virkelig betyr noe. Gjør hva som føles riktig for deg, og glem resten.

Alvorlig er livet altfor kort for å leve av noen opprettede regler som skal gjøre noen interessert i deg eller få dem til å holde seg fast. Hvis de holder seg fast, flott, hvis ikke, se yah senere alligator * Ja, si alltid farvel som dette, vær så snill *.

[Les: 15 måter å forføre og la noen få vite at du vil ha sex uten ord]

Det eneste virkelige svaret på hvor lenge skal du vente før sex er dette: Når føles det riktig.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar