Hvor lenge skal en første dato sist? Din guide til timing det riktig

Innholdsfortegnelse:

Hvor lenge skal en første dato sist? Din guide til timing det riktig
Hvor lenge skal en første dato sist? Din guide til timing det riktig

Video: Hvor lenge skal en første dato sist? Din guide til timing det riktig

Video: Hvor lenge skal en første dato sist? Din guide til timing det riktig
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, September
Anonim

Så lurer du på … hvor lenge skal en første date vare? Vi ser på hvor lang tid du skal vente før du vet om du liker noen eller ikke.

Første datoer har muligheten til å få magi til å skje, men hvor lenge skal en første date vare?

Du møter noen, og de er akkurat som de hevdet å være når du hørte om dem. De er søte med perfekt godhet.

Eller noen ganger har en første date evnen til å bringe helvete på jorden. Du griller tennene og lider gjennom sin plagefulle samtale, uhøflig oppførsel, eller rett opp merkelig oppførsel. Du har talt ned i sekunder til det har vært en passende tid å høflig beskjære.

Alt dette sosial angst stiller spørsmålet: Hvor lenge skal en første date vare?

Første date klassikere

Før vi kommer inn i detaljene, la oss se på noen ideer for hva du kan gjøre på din første date. [Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale]

Noen klassiske første date ideer inkluderer:

#1 Kaster ut for en kaffe og ser om du kommer forbi

#2 Middag og en film * En klassiker av en grunn! *

#3 Tar en fantastisk fotografering tur

#4 Gå ut på middag på en pub og lek basseng

#5 Hodet ut for en cocktail og litt levende musikk [Les: 30 morsomme første date ideer som vil la dem ønske seg så mye mer]

Hvis du ikke er i tradisjonell dating og leter etter noe litt mer unikt, er disse sesongbaserte første date ideene sikkert å tilfredsstille:

#7 Vår: Hagepiknik for å se nyoppvoksende blomster eller hodet ut til den nyåpnede fornøyelsesparken

#8 Sommer: Strand lunsj med en iskledde spasertur

#9 Høst: Gresskar patch, mais labyrint, Starbucks og søtsaker

#10 Vinter: Sledding, varm kakao, og sitter ved en brann ber deg bli kjent med spørsmål

En første date er laget for å teste for kjemi og for å bli kjent med personen ved siden av deg. Nå som du har planlagt din dato og klar til å gå, er det på tide å finne ut hvor lenge du skal henge ut før du kaller det en natt. [Les: Perfekt din første date samtale med disse 20 tips og triks]

Hvor lenge skal en første date vare?

Skal en første dato være begrenset til en 30-minutters tidsbegrensning, eller bør du la det gå så lenge det er gøy? Hva betyr nok tid til å bli kjent med hverandre? Er det greit hvis en første dato varer i 10 timer?

Når det gjelder hvor lenge en første dato skal vare, er det virkelige svaret at det skal vare lenge nok for at du skal bli kjent med datoen din. Om datoen varer en time eller fire timer, bør du sørge for at du planlegger det tilsvarende.

Din første date bør inneholde en morsom aktivitet som gir deg nok plass til å chatte og bli kjent. Her er svarene på disse spørsmålene og mer i vår guide til første date etikette.

Ulike slag for forskjellige folk. Noen hevder at 30 minutter er lenge nok, mens andre foretrekker en to-timers frist på deres første møter. Her er noen retningslinjer som skal følges når du bestemmer hvor lenge en første dato skal vare. [Les: 18 tegn på datoen din liker deg virkelig på din første date]

# 1 Lang nok til å bli kjent med hverandre. Datoen bør vare så lenge det tar å få en god ide om hvem du sitter fra. I følge Business Insider, folk gjør snap dømme første inntrykk av andre innen de første 7 sekundene av møte!

Det er ikke mye tid å imponere på datoen din. Derfor må du forplikte deg til å gi denne personen en god sjanse til å bli kjent med dem før du kutter din dato kort.

# 2 Kort nok til å kausjonere hvis det suger. Du vil planlegge en kveld som er både morsom, aktiv og gir tid til chit-chat. Når det er sagt, vil du også ha en dato som du kan forsikre deg om hvis det ikke går bra. Planlegger en 4-timers lunsj cruise rundt havnen lyder romantisk, men det er ikke akkurat tryggtverdig. * med mindre du tok med redningsvest! *

Det er alltid godt å ha en venn klar til å være din syndebukk for en date-gone-wrong. Fortell din BFF å ringe deg 30 minutter inn i datoen. Fortell din venn at hvis du henter telefonen, betyr det at datoene går galt, og du bruker dem som en unnskyldning for å forlate. Hvis du ignorerer deres samtale, går det bra! [Les: Hvordan avslutte en dato - de gode, dårlige og de stygge eksemplene]

# 3 Ikke overkill din tid sammen. Datoer kan vare hvor som helst fra 30 minutter til 5 timer; sistnevnte er litt av en overkill hvis du bare møtes for første gang. Med mindre du har virkelig slått det av fra farten, er oddsene du har en vanskelig lydløshet eller to i løpet av dagen din.

Hvis du drar en dato på timer i slutten, kan det høres romantisk, men det kan ende opp med å ødelegge datoen din hvis du går tom for ting du skal snakke om. [Les: 14 tegn på at du utilsiktet ødelegger din første date]

# 4 Ikke spill av andres regler. Noen singler foretrekker å møte opp for kaffe for å få en ekte følelse for hverandre. Kaffedatoer er gode for enten første datoer eller første møter. Først av alt, alle elsker kaffe.

For det andre, hvis du ikke føler gnisten, kan du gå så snart du er ferdig med koppen din. Men hvis datoen plukker opp, kan du alltid snu kaffedagen til et måltid eller en tur for å tilbringe litt mer tid sammen.

Hvis du drar ut om natten, som 60% av de undersøkte singlene foretrekker, kan du være sammen til de små timene på morgenen snakker og kjenner hverandre. [Les: Hvordan avslutte en dato på den riktige måten uten å føle seg vanskelig]

Enkelt sagt? Det er ikke noe riktig eller feil svar på spørsmålet: Hvor lenge skal en første date vare? Hvis datoen din går fantastisk, må du fortsette! Hvis du har mentalt rullet øynene dine siden datoen begynte å snakke, whoops! Det er på tide å gå.

[Les: Første date trekk som garanterer et sekund]

Så, hvor lenge skal en første date vare? Datoen din bør vare så lenge du vil. Hvis du har det gøy, er det ingen grunn til å trykke på klokken din * mobiltelefon, la oss være ekte * og si at du har brukt opp tildelt tid sammen. Så lenge du nyter hverandres selskap, kan din dato vare hele natten!

Anbefalt: