Bryllupsreisefase: Hvor lenge før kjærligheten din blemer til ingenting?

Vi alle elsker de første månedene av et nytt forhold, men etter en stund må bryllupsreisefasen ende. Her er hva du skal gjøre når det gjøres.

Tenk tilbake til begynnelsen av forholdet ditt. Hvordan kunne du ikke hjelpe, men du smilte når du så dem. Hvordan du alltid lo og spøkte sammen med letthet. Hvordan du bare hadde hatt glede for dem. Alle de grøtfulle, gushy følelsene er det vi liker å ringe bryllupsreisefasen.

Det er den beste tiden for et nytt forhold. Du er alltid glad og ingenting kommer deg noen gang. Du nyter hvert øyeblikk med dem, og du kjemper aldri engang. Det virker perfekt. Men relasjoner kan ikke forbli sånn. Bryllupsreisefasen må komme til en ende på et tidspunkt, og når det gjør det, trenger du litt hjelp.

Hvorfor har vi selv en bryllupsreisefase?

Nå som vi vet hva denne morsomme fasen er, hvorfor i helvete eksisterer den til og med? Visst, vi vet at vi alltid er giddy fordi det er nytt og spennende, men det er ikke nok til å garantere en hel fase av et forhold, er det?

Sannheten er at den har å gjøre med kjemikalier i hjernen din og også måten du bærer deg selv på. På den ene siden har du alle de følelsesvennlige hormonene som rushing gjennom hjernen, gjør deg glad, men på den annen side er du også på din beste oppførsel. Du vil ikke risikere å si feil ting eller knuse et forhold før det har begynt.

Hvor lenge varer bryllupsreisefasen?

Og den neste tingen vi trenger å ta opp er hvor lenge varer denne store fasen? Når kommer alle de morsomme tider til en skrikende stopp? Sannheten blir fortalt, det er litt mer komplisert enn bare et enkelt nummer. Og det er ikke akkurat noe som stopper alt det plutselig.

For å bestemme hvor lenge bryllupsreisefasen varer for deg, må du virkelig kjenne forholdet ditt. Men vi kan hjelpe deg med å finne ut hvor lenge det vil vare for deg og din nye beau. [Les: 10 tegn på bryllupsreise i forholdet ditt er allerede over]

Bestemme hvor lenge bryllupsreisefasen varer

Forhold er ikke alle de samme. Avhengig av hvordan du og din signifikante andre samhandler sammen, kan det forandre hvor lenge du er i en slik lykkelig tilstand. Disse spørsmålene kan hjelpe deg med å avgjøre hvor lenge bryllupsreisefasen varer.

# 1 Hvor lenge snakket du før du ble forpliktet? Dette kan ikke virke som en stor avtale, men det spiller en rolle i hvor lenge bryllupsreisefasen vil vare.

Sannhet bli fortalt, hvis du to har sett hverandre lenge før du gjør forholdet ditt offisielt, kan fasen være kortere fordi du allerede har vært i det - til tross for ikke å være forpliktet ennå. [Les: Bestem forholdet - Hvordan fortelle om du virkelig er sammen]

# 2 Hvor behagelig er du med dem? Får du fortsatt veldig nervøs når du går og ser dem eller har du løst deg i en slags komfort med dem? Dette gjør en stor forskjell i hvor lenge bryllupsreisefasen vil vare fordi normalt, når du blir mer komfortabel rundt dem, opptrer du mer som deg selv og mindre som et giddy barn med en forelskelse. Kort tid etter å bli mer komfortabel er når fasen vil ende.

# 3 Hvor integrert i livet ditt er du? Går du til alle sine familiefunksjoner og arrangementer med sine venner? I så fall vil bryllupsreisefasen ende opp snart. Når du begynner å bli med i alle aspekter av livet ditt, får du se alle de gode, de dårlige og de stygge. Dette stopper bryllupsreisefasen.

# 4 Hvor ofte ser du dem? Er du med dem hver dag eller går du noen dager til en uke i mellom besøk? Hvis du ikke ser dem så ofte, vil bryllupsreisefasen vare mye lenger enn hvis du ser dem daglig. Når du skiller din tid med dem, kommer du ikke til å forlenge forholdet ditt så fort, og det vil gjøre din bryllupsreisefase mer trukket ut. [Les: 13 forhold feil nye par gjør hele tiden]

# 5 Hvor er ditt fysiske forhold til? Dette er veldig viktig. Avhengig av hvor fysisk de to er, kan det endre lengden på bryllupsreisefasen. Når du er veldig rask til å bli fysisk, vil det bli mye kortere fordi du vil utslette alle de nye følelsene. Men hvis du tar lengre tid, varer denne spenningen lenge.

Hva å gjøre når det slutter

Hvis du ikke er forberedt på bryllupsreisefasen til slutt, kan det være ekstra vanskelig å håndtere. Disse er de viktigste tingene for deg å huske når de nye spenningene begynner å fizzle ut.

# 1 Vurder på nytt hvordan du føler deg. Bryllupsreisefasen som er over betyr IKKE at forholdet ditt blir verre og verre. Men på dette tidspunktet må du revurdere hvordan du føler om personen. Ser du fremdeles en fremtid med dem og trives med bedriften, eller har de fleste av din hengivenhet falmet? Vær ærlig med deg selv. [Les: 15 telltale tegn du er virkelig forelsket i]

# 2 Finn ut hva som medfører argumenter. Jeg er sikker på at du har lagt merke til at du argumenterer mer og mer etter hvert som din bryllupsreise faser ut. Din jobb er å avgjøre hva argumentene handler om. Er det ting du bare blir vant til om personen, eller er de virkelig viktige og kan endre din mening om dem?

# 3 Husk at det er normalt. Ikke glem at bryllupsreisefasen ikke skal vare hele forholdet.Det er helt normalt for det å ende og for deg å bli konfrontert med et annet forhold som er mer behagelig og omsorgsfullt.

# 4 Og det er ikke slutten på forholdet ditt. Bryllupsreisefasen slutter ikke med at partneren din bryr seg mindre for deg. Det er ikke slutten på forholdet ditt. Bare husk at hvert par setter seg inn i en behagelig norm i stedet for å være begeistret og giddy hele tiden. [Les: 12 enkle måter å holde intimitet i live i et forhold]

# 5 Tenk på de tingene som gjorde deg to lykkeligste. Når du argumenterer etter at bryllupsreisefasen er avsluttet, kan det være lett å glemme hvorfor du var fornøyd med dem i utgangspunktet. Tenk tilbake til de tingene og prøv å få dem til å skje igjen.

# 6 Bruk konflikten som et middel for å bli kjent med dem. I stedet for å se disse konfliktene som en dårlig ting, ta dem som en læringsmulighet. Du kan finne ut mye om en person av det som gjør dem opprørt og hvordan de løser problemer. Du vil kunne fortelle om de virkelig er en person du vil være med for livet. [Les: 20 spørsmål for å bli kjent med noen dypt]

# 7 Opprett hvorfor du er med dem. Tenk på hvorfor du er med dem i utgangspunktet. Gjorde de vunnet deg og nå stoppet de med å gjøre noe slag eller er de fortsatt den samme personen, men dine følelser har endret seg? Opprett hvorfor du er med dem og hva du liker mest.

# 8 Sett dine forventninger med en gang. Ha en diskusjon. Snakk om tilstanden i forholdet ditt og hvordan det begynner å være seriøst og sett dine forventninger. Ikke la dem komme unna med å stoppe alle fine ting de pleide å gjøre i bryllupsreisefasen.

# 9 Kommunisere. Kommunisere. Kommunisere. Den største feilen folk gjør i deres relasjoner, skjuler hvordan de føler seg om det. Åpne opp og snakk om hvordan du skjønner at bryllupsreisefasen er avsluttet, og du vil sørge for at de vet at du fortsatt er glad. Pass på å snakke om dine følelser og problemene du føler. [Les: Hvordan kommunisere effektivt i et forhold]

# 10 Spice opp ting. Dette kan være i soverommet eller bare generelt. Etter de første månedene kan du begynne å bli en rutine med dem. Og mens dette er normalt, kan det få deg til å føle at ting blir foreldet og at partneren din mister interessen. Å gjøre ting nytt igjen kan få tilbake den første gnisten.

[Les: Hvordan holde kjærligheten levende i ethvert forhold]

Bryllupsreisefasen er en viktig ting i ethvert forhold, men det definerer ikke det. Det kommer og går, og hva du går inn i etter denne fasen er enda bedre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar