Hvor viktig er protein for babyens utvikling?

Innhold

Vet du betydningen av protein for babyen din i løpet av de første 1000 dagene?

Fra unnfangelse til 2dre årsdag er riktig næring, spesielt protein, viktig for barnets første 1000 dager.

46% av mødrene er ikke klar over at de første 1000 dagene er nøkkelen til å bestemme barnas livslang fremtidige helse

Protein er en nøkkelkomponent i morsmelk som bidrar til å sikre sunn vekst og utvikling. Proteinivået avtar når babyen din vokser, noe som betyr at den riktige kvaliteten og mengden av næringsstoffet er gitt, og hjelper dem å vokse jevnt.

Den skiftende proteinsammensetningen av morsmelk hjelper barnet ditt til å vokse med riktig hastighet, noe som reduserer sjansene for overvekt eller overvekt i senere liv.

Bare 9% av mødrene vet at proteinnivåene i brystmelk reduseres i løpet av de første 6 månedene av deres barns liv

SMA Nutrition har mer enn 90 års erfaring i spedbarnsernæring, får en dypere forståelse for proteinens betydning og rollen i spiller i en babyens utvikling.

Når SMA Nutrition spurte mødre hvis de følte at de var godt informert om proteinens betydning for barnet, sa over halvparten at de ønsket at det var mer informasjon om betydningen av det i de første 1000 dagene.

Dr Ellie Cannon, en mamma på to, sier: "Mange mødre forstår ikke hvilken rolle protein spiller i vekst, og at for mye av det kan føre til raskere vekst enn det er ønskelig. Brystmjólkprotein minker i de første ukene av amming, og dette bidrar til at babyen din følger den riktige vekstraten. '

SMA® Nutrition har produsert et hub av artikler og en video på protein i de første 1000 dagene - besøk smamums.co.uk/protein-in-milk for mer informasjon.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar