Hvordan mistet jeg min jomfruelighet: 15 sanne historier som ikke er så sexy

Første gang er ikke alltid så magisk. Vi ser på 15 hvordan jeg mistet mine jomfruhistorier som enten vil gjøre deg sjalu eller få deg til å cringe.

Da du var yngre, trodde du sannsynligvis at historien din om "hvordan jeg mistet min jomfruelighet" skulle bli den ultimate historien om varm lidenskap, kjærlighet og romantikk. Spesielt hvis du er kvinne. Dessverre for deg og for resten av oss, er flertallet av førstegangstakerne mer sannsynlig å gå rødt overfor å miste sin jomfruelighet i stedet for å raske om det.

Å miste jomfruen din er en monumental anledning, men det betyr ikke at du kommer til å være nede i god tid. Hvis du mister jomfruen din, blir den mer til en komedie enn en romantikk, ta trøst i å vite at du ikke er den eneste. Vi ser på tips for å miste jomfruen din, og historier fra de som allerede har hatt ... feil ... glede.

Å miste jomfruelighet - Tipsene du trenger å vite

Mens 75% av mennene rapporterer climaxing under samleie, oppnår bare 29% av kvinner orgasme. For kvinner vil dette nummeret bli mye, mye, mye mindre i løpet av første gang. For de som tenker på å miste sine V-kort når som helst snart, er det et par tips for å leve av. [Les: Å miste jomfruelighet og ha sex for første gang]

#1 Bruk beskyttelse. Hun burde være på pillen, og han bør bruke kondom, spesielt hvis det er første gang. Sikkerhetskopi = trygt.

#2 Aldri noen gang har sex fordi du føler deg presset til å gjøre det.

#3 Ha sex med noen du stoler på.

#4 Damer, sørg for at du er helt oppvokst og våt før du prøver samleie. Du kan til og med ønske å orgasme før faktisk penetrasjon via oral eller håndstimulering. [Les: Første gang sex og 7 myter bør jenter slutte å tro]

#5 For kvinner, vennligst gnist din klient eller bruk en vibrator på deg selv under samleie. Dette gir deg en bedre sjanse til å ha en orgasme.

#6 Menn, ta deg tid. Du vil kanskje til og med ønske å holde tilbake ejakulerende når du rykker av i forberedelsene til den store dagen. Hei, det er første gang, ingen forventer at du varer en time, men 10 minutter vil være ganske kjempebra for din dame kjærlighet.

#7 Gjør det komfortabelt. Du vil ikke at din "hvordan jeg mistet min jomfru" -opplevelse for å være å shagge deg på baksiden av en stinkende van eller rushing den i kjelleren før foreldrene dine kommer hjem. Mens du ikke trenger å gjenskape en romansk roman, prøv i det minste å gjøre det romantisk for den kvinnelige involverer. Og la henne få vite at du satte pris på å dele det øyeblikket sammen.

#8 Ikke stress! Sex suger først, men etter litt øvelse blir det utrolig. Sørg for at du er åpen med partneren din om hva som setter på deg, og du vil finne sex vil bli din nye favoritthobby. [Les: Første gang sex og jomfruens guide til å spikere det]

Første gang sexhistorier - det gode, det dårlige, og veldig stygg av hvordan jeg mistet min jomfruelighet

Vil du se hvordan din jomfruhistorie måler opp? Her er en samling av 15 sanne hvordan jeg mistet mine jomfruhistorier for din fornøyelse.

Hvordan mistet jeg min jomfruelighet - det gode

#1 Jeg mistet min jomfruelighet til min videregående kjæreste da jeg var 17. Han var veldig søt og visste at jeg ønsket å vente, så etter omtrent et år sammen, skjedde det til slutt. Vi var ute i kjelleren, og til slutt gjorde vi det bare. Det var bare ca 10 sekunder lang, men det var søtt mens det varte. -Trish H.

#2 Jeg mistet min jomfruelighet til min kone, og jeg kunne ikke vært lykkeligere på grunn av det. Mine venner busted mine baller da de fant ut at jeg bare har vært med Sarah, men jeg foretrekker det på denne måten. Jeg liker sikkerheten som kommer med bare å være med en jente og å vite at vi begge har et engasjert forhold - ikke en videregående skole. For meg er det ingenting som slår det. -Derek L. G.[Les: Jomfruens guide til å handle som hun har erfaring]

#3 Min første gang var faktisk med mannen min. Vi ventet til vi var gift med å ha sex, og vi er begge den eneste personen hverandre har vært med. Det har vært fantastisk. Jeg hører noen av mine kjærester klage på hvordan deres nye kjæreste ikke behager dem som deres siste.

Mens det høres pinlig ut i denne dag og alder for å si at jeg bare har vært med en mann, er jeg så glad for å vite at jeg aldri vil få de samme problemene mine kjærester har. Min mann er den eneste som noen gang har rørt meg og vice versa, så vi kunne "trene" hverandre for å gjøre akkurat det vi likte. Vår første gang var romantisk og perfekt, med dusinvis av lys og masse kyss! -Alexa

#4 Jeg mistet min jomfruelighet da jeg var 18 år til en jente jeg visste, var veldig spesiell. Vi tok det raskt, etter bare omtrent en uke sammen. Vi gjorde det i soverommet hennes mens foreldrene hennes begge var på jobb.

Jeg famlet rundt plutselig, og jeg vet at hun ikke likte seg selv fordi hun var stump nok til å fortelle meg det. Hun ble gravid med en gang. Jeg vet at dette høres ut som en katastrofe, men jeg var over hælene for denne kvinnen, og jeg er fortsatt. Vi har vært gift i 22 år nå. -Ron S.

#5 Jeg hadde sex for første gang på en drunken camping tur da jeg var 19. Jeg sov med min beste venn på baksiden av en lastebil på campingplassen, og jeg engang ikke tuller, en vaskebjørn hoppet opp i kjøretøyet mens vi skulle på det.

Det var definitivt uforglemmelig, men sannsynligvis ikke av de riktige grunnene! Ser tilbake, jeg var en så rarig person, jeg er glad for at min første gang var begivenhetsrik og annerledes. -Marissa L.[Les: På å miste jomfruen din til en nattstand]

Hvordan mistet jeg min jomfruelighet - det dårlige

#6 Min første gang skjedde med en fyr jeg møtte på en fratfest. Jeg var en college freshman og desperat ikke å være jomfru lenger. Jeg hadde alle disse forestillingene om at sex skulle skade, og jeg ville bløde så ille at jeg måtte bli cauterized ved slutten av natten. Verken var sant!

Sex gjorde ikke vondt, det føltes bare som ingenting, dessverre. Ser tilbake Jeg skulle ønske jeg ikke hadde vært så opptatt av min jomfruelighet og hadde ventet å miste den til noen spesielle. I stedet hadde jeg en quickie med noen dick jeg plutselig rammet inn for resten av college årene mine. -Tiffany E.

# 7 Jeg sov med min videregående kjæreste før hun gikk til en sovende. Det var alt ekstremt vanskelig, spesielt da hun informerte meg om at hun hadde sin periode og spurte om jeg fortsatt var opptatt av det. Jeg ville ikke at hun skulle forandre seg om å ta dette trinnet med meg, så jeg sa det var greit.

Jeg klarte meg med en kondom og vekk gikk vi. Vi ville ikke at foreldrene skulle vite at vi hadde sex. Alt gikk ut av vinduet etter at de hadde sett det grafiske rotet vi dro på sengetøyet. Stor opplevelse, motbydelig resultat. -Kevin B.[Les: 15 smertelig pinlig ting som kan skje under sex]

#8 Jeg var faktisk den jenta hvis første penetreringserfaring var anal. Jeg trodde jeg elsket fyren, men jeg var ikke sikker på om jeg ønsket å gi ham min jomfruelighet, så i rumpa gikk vi. Jeg vet, jeg vet, cliché.

Han fikk meg masse glade på forhånd og vi brukte massevis av smøre. Han rørte meg mens han gikk på den og til min store overraskelse, ferdig jeg. Jeg ønsker virkelig at anal ikke var min første penis-i-min-kroppsopplevelse siden det høres så søppel, men jeg var ganske glad jeg aldri kastet bort en hymen på den fyren. Ugh. -Mel P.

#9 Jeg var 18 og bare om å uteksaminere videregående skole min første gang. Jeg følte meg allerede som en sen blomstrer siden jeg fortsatt var jomfru, og det hjalp ikke kjæresten på den tiden hadde presset meg i flere måneder for å ha sex. På denne førskolefestet en helg bestemte jeg meg for å bli helt full og endelig ga inn til ham.

Jeg husker bare hvor mye det gjorde vondt, og jeg gråt meg til å sove da jeg kom hjem. Jeg følte meg ikke nærmere eller mer voksen. Jeg følte meg ingenting. Hvis han virkelig var den som jeg ikke ville trenge for å bli så full, og ville han heller ikke behøve å be om det. Så bortkastet. -Brit C.[Les: Sex for første gang - Ungdomens guide til en flott tid]

#10 Min første gang med kjæresten min var ganske uneventful. Jeg var faktisk 23 første gang jeg hadde samleie og det var meg. Jeg elsket fyren så det var spesielt og alt, men for å være ærlig, følte sexet ikke så mye.

Han var på toppen og ferdig ganske raskt. Jeg kunne fortelle at han var flau og han sa at vi ville prøve igjen da han fikk sin hardt på baksiden. Heldigvis blir det en zillion ganger bedre etter første gang ... og andre ... og tredje. -Maggie C.

Hvordan mistet jeg min jomfruelighet - den stygge

#11 Første gang jeg hadde sex var med kjæresten min i videregående skole. Vi var begge 17, og vi gjorde det i hennes foreldres seng da huset var tomt. Jeg husker at hun hadde mistet * TV-showet * spiller i bakgrunnen hvis noen kom hjem. [Les: De ti reglene for å tilbringe den første natten sammen]

Jeg kom på toppen, men jeg var veldig snill, og da jeg begynte å bli virkelig inn i det, stakk jeg raskere og fartet tre ganger. Kjæresten min så stotted og deretter busted ut å le. Min pikk skjulte seg så fort jeg ikke engang kunne se på henne. Jeg er ganske sikker på at jeg gråt i 10 minutter etter, og vi har ikke fått sex igjen i flere uker. -Aaron T.

#12 Min første gang var med min høyskole kjæreste. Vi daterte i syv måneder lang avstand og hadde kjent hverandre siden videregående skole. Jeg kom hjem til sommeren og bestemte meg for å miste min jomfruelighet til ham. Han var så nervøs at han knapt kunne holde seg vanskelig.

Til slutt kom han inn i meg, men hans penis følte seg gummiaktig, grov og liten. Han avsluttet etter omtrent et minutt. Senere fant jeg ut at årsaken til at han var så nervøs, var at han allerede hadde en kjæreste - på tre år. Han snakket med kjæresten min med meg, ukjent for meg.

Han dumpet meg neste dag, fortalte kjæresten han hadde jukset på henne, og de ble sammen for et år etter. Det var en fryktelig opplevelse helt. Jeg har bokstavelig talt aldri sett ham siden. -Becca M.[Les: Den nysgjerrige fyrens og gals guide til analsex for første gang]

#13 Jeg var om 17. Vi hadde lurt rundt før, men dette var den store. Jeg hadde alltid tenkt at jeg ville planlegge noe spesielt for kjæresten min, men i stedet en kveld sa hun bare "la oss bare gjøre det", og så forsøkte jeg å sette den inn i henne.

Men nervene mine fikk det beste av meg, og jeg kunne ikke engang bli vanskelig. Dette fortsatte for det som føltes som alltid. Da jeg endelig klarte å komme inn i henne, bragte hennes 6 år gamle fetter i rommet sitt. Det var ard for alle involverte parter, jeg er sikker. -Brian L.[Les: Sex med en uomskåret mann - myter og alle]

#14 Kjæresten min og jeg var begge på universitetet og bestemte seg for å gjøre gjerningen på vårt ett års jubileum.Jeg fikk et fancy hotellrom for natten, og vi hadde en fin middag, så på en film på min bærbare datamaskin på hotellrommet, og kom ned til virksomheten. Vi var begge jomfruer, så jeg ønsket at alt var spesielt for henne.

Jeg visste at en første gang en jente vanligvis ikke er best, så jeg ønsket å sørge for at hun hadde en orgasme via hånden eller munnen. Dessverre ville hun ikke min hånd eller munn ... eller øyne, kom til å tenke på det, hvor som helst i nærheten av hennes nære regioner. Hun fortalte meg at jeg ikke fikk se på det - periode.

Til tross for at jeg fortalte henne at jeg trodde at hver del av henne var sexy og vakker, ville hun fortsatt ikke la meg se eller røre. Unødvendig å si, dette gjorde blindt å sette inn penis for første gang ganske utfordringen. -Jason T.[Les: Hvordan få en jente til å ha sex med deg i 10 trinn]

#15 Jeg mistet min jomfruelighet da jeg var 18. Jeg var virkelig katolsk på den tiden og følte meg veldig rar på min beslutning om å sove med kjæresten min. Han hadde en latterlig på / av forhold med sin ex-kjæreste og en del av meg bekymret for at han ville gå tilbake til henne når hun ringte. Han forsikret meg om at det ikke var sant, og til slutt sov vi sammen i soverommet hans.

Faren hans kom hjem halvveis gjennom og fortsatte å rope for kjæresten min, spør han om han hadde tatt ut søppel. Han kom og banket på dørdøren og fortsatte å snakke til han skjønte at vi var vel, i en kompromissløs stilling.

Vi lo om det på tiden, og kjæresten min var super søt etter. Dessverre forlot han meg for sin eks, tre dager senere. Jepp. Dager. Ikke gi den opp til noen som du vet at du ikke kan stole på. Jeg angrer det helt. -Emily A.

[Les: 25 morsomme myter om sex de fleste av oss pleide å tro]

Noen ganger din "Hvordan jeg mistet min jomfruelighet" -historie er ikke alltid romansk-romanen du hadde håpet på. Bare vet at du ikke er den eneste som ønsket at de hadde ventet, eller at de kunne blokkere deres første gangs minne for alltid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar