Slik han virkelig føler ... Ben Cohen

Innhold

Når det gjelder graviditet, fødsel og foreldre, føles det ofte som alt faller for deg som en mamma. Men hva synes din partner egentlig om alt bump og baby relatert?

Vel spør deg ikke mer, for her hos mor og baby griller vi nasjonens dads for deg. Skriv inn tidligere England rugby hunk Ben Cohen: Far til 5 år gamle tvillinger Hariette og Isabelle med sin kone Abby. Vi får nedslaget på alle ting babyen gjennom øynene hans ...

Hvordan føler han seg om graviditet

Det var en overraskelse, men det handlet også om å nyte øyeblikket og nyte min kones graviditet, vår graviditet og omfavne hele ni måneder.

Hvordan føler han seg om kroppen din i svangerskapet ...

Senere under graviditeten kjempet hun tydeligvis på grunn av den store vekten. Med to babyer der inne, måtte jeg hjelpe henne med å slå henne ut, hjelpe henne å komme seg ut av badet, ting som du ikke forventer å skje, men det er helt nytt. Hun kunne balansere en hel pint vann på bumpen selv. Det var utrolig hvordan kroppen hennes endret seg. Det var bra; Virkelig, hele opplevelsen var fantastisk.

Hvordan han føler om deg å føde

Det ble aldri en naturlig fødsel på grunn av Harriet, en av de små jentene ble vendt og lå på feil måte, så det var alltid et c-snitt. Det var merkelig og grafisk, hele prosessen. Bare ett snitt og en baby kommer ut, det var så fort!

Slik føler han seg om det første holdet ...

Du får bare gitt disse to babyene innpakket og du er som "riktig .... Hva gjør jeg nå?'

Hvordan føler han seg om å bytte bleier ...

Jeg vet ikke hvordan det ville være med andre barn, men jeg er ikke interessert i å forandre andres barns bleier. Jeg har aldri ønsket å se på eller virkelig være rundt det, men de er barnet ditt og der tenker du bare "rett ... her går" og du skjønner ikke faktisk til det punktet hvor mange bleier du skal forandre til De er toalettopplært, det må ha vært titusener.

Hvordan føler han seg om å ta seg av jobben ...

De første månedene jeg ikke jobbet, da dro jeg til Frankrike, så jeg var hjemme hele tiden. Jeg må tilbringe mye tid med jentene, og egentlig bundet til jentene, og deres tider er virkelig viktige tider som var uvurderlige, egentlig.

Hvordan føles han om pappa kokk tid ...

Hver dag, fortsatt i dag, har vi alltid litt kokk tid i sengen om morgenen. Jeg tror det er veldig viktig og spesielt som små barn å ha den huden til hudkontakt, og jeg tror det er virkelig, veldig viktig.

Hvordan føler han seg om å binde seg med sin baby ...

Dette er det jeg liker om Persil Non-Bio og Comfort Pure Cuddle Mastery Guide ... Da de nærmet meg, så jeg data de ga oss, som er at 60% av mennene føler seg engstelige med å håndtere barnet deres. Kanskje de føler seg litt frakoblet fra sitt barn på en eller annen måte fordi de tror det er en mamma ting.

Hvordan føles han om deg som en mamma?

Jeg tror at mor og barn får båndet deres, jeg tror er fantastisk og du er komfortabel baby. Noen ganger når hun har det bra med mamma og gråter med pappa, kan det være litt frustrerende. Men når de er det er Mamma som har knep. Min kone var en fantastisk, vel hun er en fantastisk mamma, og hun gjør en god jobb.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar