Hvordan jenter flirter: 15 Skilt Hun er mer enn bare å være fin

Innholdsfortegnelse:

Hvordan jenter flirter: 15 Skilt Hun er mer enn bare å være fin
Hvordan jenter flirter: 15 Skilt Hun er mer enn bare å være fin
Anonim

Jenter er beryktet for å si en ting og bety en annen. Så hvordan vet du om hun virkelig flirter eller bare er fin? Les disse tipsene for å finne ut.

Ah, jenter. De er så nysgjerrige, forvirrende skapninger. Et øyeblikk vil de smelte hjertet ditt med vennlighet, og neste, de vil la deg falle på gulvet i forlegenhet. Bare hva er det med dem? De smiler på deg, og du så dem bare bat deres øyenvipper på deg … eller var de egentlig? Flirter de eller er de bare hyggelige? Vel, lurer ikke mer på, for her gir vi deg svarene.

Hvordan jentene flirter og fjerner tegn hun flirter med deg

Vi vet at det kan være vanskelig å avkode en kvinnes ord, langt mindre hennes kroppsspråk. Men hvis du kan være oppmerksom på sine subtile spor, kan du kanskje finne ut at hun egentlig ikke er så vanskelig å lese. Sjekk ut disse 15 vanlige tegnene at hun sannsynligvis flirter med deg.

# 1 Det smilet. Smiler kan være forvirrende. Et smil kan bare være en enkel form for hilsen eller anerkjenner deg, så vær forsiktig så du ikke alltid tolker dette som flørting. Men det er det at flørtende smil - et sakte smil som når øynene som gir deg et "kom hit" utseende. Denne typen smil er en åpen invitasjon for deg å komme over og bli kjent med henne. [Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

# 2 Hårflip. Et hårflip er et svært instinktivt trekk som går tilbake til de tidligste menneskene, og til og med dyrene selv har sin egen versjon av dette klassiske trekket. Om kvinner rører på håret, twirler det eller flipper det, er det deres måte å gjøre deg oppmerksom på dem.

# 3 Lip touch. Det er noe om måten kvinner berører kroppene sine som virkelig kan tiltrekke seg stirrer fra det motsatte kjønn. En av de mest fristende kroppsdelene for menn kan være leppene, så hvis en kvinne ser på deg og berører hennes lepper eller til og med biter henne puckere, er det en surefire måte å vite at hun betyr forretning. [Les: Hvordan kysse en jente for første gang og ikke skru opp]

# 4 Powder room. Hvis du er ute med en jente, er det bare en venn eller kollega som presenterer seg for deg, men overfladisk det kan virke, er en indikator på at hun er i deg og ønsker at du skal legge merke til. Hun vil unnskylde seg til damestuen og komme tilbake ser nyere enn noensinne, sminke alle retusjert, luktende bra, og kanskje enda en mindre knapp gjort for å vise frem sine beste eiendeler.

# 5 Damsel i nød. En annen surefire måte en kvinne kan vise at hun vil at du skal merke henne er den gode ole damsel i nødflytting. Fra å spørre deg om veibeskrivelse til å trenge hjelp med noe, er dette en måte hun kan prøve å vise deg at hun vil at du skal slippe din indre ridder for å redde henne. Dette er spesielt sant når hun ber deg om hjelp, selv om hun selvsagt er svært i stand til å gjøre det selv. [Les: 8 romantiske gester fra de gamle dager savner alle jentene]

# 6 Touchy feely. Når du er ute sammen med en jente, eller om du nettopp har møtt henne i en bar, hvis hun ikke kan holde hendene av deg, så har du henne i krysshårene. Selv en liten og lett berøring på armen mens hun lytter nøye til deg, er et stort tegn. Hun kan til og med beite sine hender på bicepsene dine for å måle hvor fint du er. Og når hun liker hva hun berører, vet du hva du skal gjøre. [Les: Kroppsspråk attraksjon - Touchy feely flirter]

# 7 Fidget Bridget. Når en jente liker deg, blir hun mye mer selvbevisst enn normalt. Hun vil fidgeting og kan til og med vise tegn på å være urolig når du er rundt. En annen fidgety atferd er når hun ser på deg og så ser straks bort når du fanger blikket hennes.

# 8 Nærbilde. En jente som liker deg og ønsker å bli lagt merke til, vil være nær deg. Hun kan kjempe for oppmerksomheten blant andre jenter, og hun vil prøve sitt beste for å trekke deg nærmere. Selv om du er alene med henne, kan hun lene seg nærmere deg eller til og med hviske i øret. Dette er en måte å flirte på, selv om hun kanskje ikke er klar over det selv.

# 9 Livlig banter. Så dere slår en samtale. Hun er all oppity og munter - et godt tegn på at hun er glad du to snakker. En kvinne som liker deg og flirter med deg, vil holde en samtale så lenge det tar, og vil være interessert i det du må si. Dette er også en av de tider da hun legger hennes beste fot fremover med vittige retrett og livlig skikkelse. [Les: Slik holder du en samtale med det motsatte kjønet]

# 10 Skrekk høyt. En kvinne som liker deg og vil at du skal vite det, kan le høyt på vitser, selv de som ikke er så morsomme. Det er sannsynligvis at de bare nyter din bedrift, og de vil komplimentere deg med oppmerksomhet og latter. Tross alt, hvis hun ikke var interessert, ville hun ikke kaste bort tiden på å lytte til vitser og pick-up linjer. [Les: Hvordan sjarmere en jente og smigre henne inn i å like deg]

# 11 Graver deg. Det er en ting å være snill og bare si "hei" til deg nonchalantly. Det er en annen, når hun sier "hei" og deretter starter en samtale med noen spørsmål om hva du gjør eller hvordan du er. Hvis hun flirter med deg, vil hun vise interesse, eller til og med bare feire den.Hun strever egoet ditt mens du prøver å lære akkurat hvor kompatibelt du er med hverandre.

# 12 Raves og komplimenter. Du vet at hun flirter når hun komplimenterer deg med selv de enkleste tingene. Fra frisyren din til dine skreddersydde drakter og ned til sokkene hun bare hadde en rask titt på, vil hun gushing om hver eneste detalj hun kan finne. [Les: Hvordan kompliment en jente og få henne til å rødme]

# 13 Qs og As. Hvis hun spør deg en hel rekke spørsmål, prøver hun sannsynligvis å flørt med deg. Og ikke bare det, hun prøver å se hvor mye du har til felles. Hvis hun spør deg om du spiller idrett, kan hun for eksempel prøve å vise interesse for noe du liker, men hun kan også prøve å finne ut om de to av dere vil sannsynligvis nyte å spille baseballspill sammen. [Les: 50 forholdsspørsmål for å teste kompatibiliteten din]

# 14 Prøver å imponere. Menn og kvinner, selvfølgelig, prøver å imponere eplene i øynene, enten ved grooming, viser noen talenter eller ferdigheter, eller bare fanger oppmerksomheten deres. Så for deg vet du at hun flirter med deg når hun prøver ekstra hardt å se bra ut, vise sine eiendeler * fysisk eller ikke *, skryte av sine prestasjoner, og bare ta oppmerksomheten på en god måte.

# 15 Futuristisk. Hun flirter definitivt med deg når hun kommer opp med planer for fremtiden. Det kan ikke være en off-the-bat plan for dere to, men hun vil subtly foreslå muligheten for at dere to går sammen. For eksempel, etter hennes spørsmål og svar, kan hun nevne dette bandet hun kjenner til og hvordan det skal være en konsert. Hun kan til og med uten tvil spørre deg hva du er i helgen, eller våger deg å prøve noe nytt med henne. Alt bare for å starte noe som faktisk er en date.

Jenter gjør vanligvis ikke det første trekket, sannsynligvis på grunn av hvordan vi er betinget av at det er fyrens jobb å starte flørting. Men jentene har denne subtile måten å fortelle deg at de er i deg og vil at du skal komme over og få ting startet.

Fange oppmerksomheten din og fortelle deg at de er interessert, er kvinners måter å faktisk manipulere deg til å gjøre det darn flytte. Så når du ser henne gjøre noe av det som er nevnt ovenfor, så er det din kø for å pusse opp dine bevegelser og gå til jenta.

[Les: 15 mer kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun liker deg]

Det er mange måter å vite at en jente flirter med deg i stedet for bare å være fin. Ved å være opptatt og oppsiktsvekkende, vil du lett se forskjellen. Tipsene ovenfor er også gode indikatorer på om de sannsynligvis vil kaste litt romantikk med deg eller bare sette deg i vennssonen.

Populært emne