Hvordan Fitbit hjelper deg å gå videre

Du trenger ikke treningssporing for å forbedre helsen din, men det kan være et effektivt verktøy for å overvåke fremdriften din og motivere deg videre. Sporing av all aktivitet gir deg et innblikk i hva kroppen din gjør, og mange finner ut at når de vet hva de har oppnådd, gjør det bedre eller raskere eller lenger kan det bli en vanedannende utfordring. Hvis du er en slik person, er det gode nyheter - Fitbits utvalg av produkter kan spore mye.

Gå videre hver dag

Ved å bruke en treningssporing handler ikke bare om å telle trinnene dine, det handler om å fastslå generell aktivitet og presse deg til å bli mer aktiv gjennom dagen.

Å øke dine grunnleggende aktivitetsnivåer er selvfølgelig et skritt i riktig retning, så hvis du bruker en Fitbit-tracker, oppfordrer du deg til å gå til og fra jernbanestasjonen i stedet for å hoppe på en buss, det er en god start.

Fitbit trackers som Surge, Blaze og Charge 2 har også høyde målere som teller antall trapper du klatrer hver dag. Begynn å løfte heisen som en selvfølge, og du vil finne at du gradvis vil forbedre ditt generelle treningsnivå uten å måtte bytte til treningsutstyret ditt.

Skru Hardere hver sesjon

Takket være den innebygde GPS er Fitbit Surge et flott klokke for treningsøkter, spesielt hvis du kjører eller sykler. GPS-sporen din hastighet, avstand og tempo mens du trener, mens Pure Pulse-sensorer på Surge, Blaze and Charge 2 sporer hjertefrekvensen - uten behov for brystbånd - og viser det slik at du kan se hvor mye innsats du er sette inn og hvor raskt du gjenoppretter.

Å ha all den informasjonen på håndleddet gir deg et klart bilde av hvordan du gjør under dagens trening i motsetning til gårsdagens, eller til og med forrige uke. Denne kunnskapen gjør at du kan presse deg selv den litt vanskeligere når du trener - øk tempoet og treffe et nytt personlig beste, eller kanskje bare gå litt lenger enn du har gått før.

Mens du analyserer alle dataene fra Fitbit etter en treningsøkt, kan du hjelpe deg med å forstå kropps- og treningsnivået ditt ved å bruke det i sanntid for å heve linjen mens du trener, uten tvil enda bedre.

Men ikke tenk at du må ha en klokke med integrert GPS for å få mest mulig ut av treningsøktene. En enhet som Fitbit Blaze og den nye Charge 2 opprettholder sine svelte-figurer mens du åpner GPS innebygd i telefonen, og leverer tilsvarende omfattende data om håndleddet under trening.

Prøv noe vekt trening

Det er altfor lett å bli besatt av baderomsskalaene når du prøver å gå ned i vekt, men det er viktig å huske at noen ganger kan de lyve.

Bare fordi du ikke mister vekt, betyr det ikke at du ikke får fitter. Faktisk kan du legge på vekt og fortsatt bli bedre og sunnere - det handler om hvorvidt vekten består av muskel eller fett.

Et vanlig sett med skalaer vil fortelle deg hvor mye du veier, men Fitbit Aria Smart Scale vil også fortelle deg kroppssammensetningen. Vekten din kan ikke endres, men hvis kroppsfettprosenten din faller, kan du være trygg på at du er på rett spor. En reduksjon i kroppsfett vil trolig falle sammen med en reduksjon i kroppsmålinger, så bruk et målebånd for å sjekke midjen din regelmessig også.

Fitbit Aria-skalaen gjør det også utrolig enkelt å spore vekten og kroppssammensetningen over tid ved å sende resultatene dine trådløst til Fitbit-appen.

Hold deg frisk og bruk!

Alle dataene fra Fitbit trackers og skalaer er registrert på Fitbit-appen, og gir deg en detaljert oversikt over helse og velvære hver eneste dag.

For å hjelpe deg å presse deg enda lenger under trening, lar appen deg sette daglige aktivitetsmål og vektmål, planlegge treningsøkter og måle prestasjonene dine mot vennene dine.

Du kan også logge alt du spiser og drikker og kompenserer kaloriene du bruker mot kaloriene du brenner hver dag. Det har aldri vært enklere å holde kontroll over alt kroppen din gjør.

Hvis du vil se om alt ditt harde arbeid og krefter betaler seg, kan du bare sjekke ut hvor godt du sover. Fitbit-trackeren kan også overvåke søvnen din, logge dype og lette soveøvelser gjennom hele natten, noe som gjør det enkelt å se om din sovemønster blir bedre etter hvert som du blir mer aktiv og sunn.

Det er en lang vei

Enten du er en hardcore-idrettsutøver som ønsker å skyve ytelsen til neste nivå, eller en gjennomsnittlig Joe som vil være litt mer aktiv og sunn, lytte til kroppen din og forstå hva det sier er nøkkelen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar