How Fit er en Elite Footballer?

Innholdsfortegnelse:

How Fit er en Elite Footballer? - øVELSER 2023
How Fit er en Elite Footballer? - øVELSER 2023
Anonim

Dr Stephen McGregor var Leeds Uniteds første leder av sportsvitenskap og tok en tilsvarende rolle hos Aston Villa. Han er for tiden direktør for Manchester Institute of Health and Performance.

Er elite spillere fysisk eksepsjonell?

Spillere dekker vanligvis 12km et spill, mens de fleste vil nå hastigheter på ni-10 meter per sekund på forskjellige punkter i løpet av 90 minutter, blant flere akselerasjoner og retardasjoner. Fotballspillere krever en kombinasjon av utholdenhet, styrke og fart og vil trolig være overlegen mot den gjennomsnittlige mannen over hvert av disse områdene som et resultat. Det er imidlertid en økt effektivitet på tvers av alle tre områdene samtidig som underbygger deres overordnede overlegenhet.

Hvor fysisk overlegen er de?

En VO2 max score (målt i milliliter oksygenforbruk per kilo kroppsmasse per sekund) refererer til en persons maksimale oksygenforbruk og regnes som reflekterende aerobisk fysisk kondisjon. Maksimum for en gjennomsnittlig mann er vanligvis mellom 35-40 ml, mens for en elitefotballspiller er en score på 60-70 ml normal, noe som tyder på et vesentlig høyere nivå av kondisjon. Kroppsfettprosent er et annet område. Blant den mannlige befolkningen i Storbritannia er gjennomsnittet 25-30%. Toppfotballspillere vil pleie å måle mellom 6-10%.

ANBEFALT: Treningsmaskiner brukt av Memphis Depay

Er lavere ligaspillere atletisk overlegen til den gjennomsnittlige personen?

Bevis tyder på at jo høyere opp divisjonene du går de større spillerne, er gjennomsnittlig treningsstatus, men en National League-spiller dekker fortsatt 10-12km per 90 minutter i et spill og er vesentlig bedre enn selv de vanlige trenerne blant de Trener lesertall. Dette skyldes i liten grad den relativt store mengden tid de må bruke for å maksimere deres kondisjon, styrke og kondisjonering.

Blir like bra som en fotballspiller et oppnåelig mål for joe gjennomsnitt?

Ikke med mindre de kan slutte sin dagjobb og begynne å trene heltid under faglig veiledning. Lesere kan jobbe med å redusere kroppsfett, bli raskere og aerobt sterkere ved å gjennomføre ulike former for målrettet trening, ja, men når du kommer til elitutøverens treningsnivå, får du lite plass til et alternativ 9-5.

ANBEFALT: Pre-Season Football Fitness Drills

Hvor sunn er fotball for deg?

Fotball er flott alle rounder når det gjelder å forbedre helse og fitness. Det er en kardiovaskulær utfordring, noe som betyr at den er bra for hjertet, mens kombinasjonen av kjøring, hopping, sving og landing tone opp muskler og hjelp med beinhelse, som vil stå i god stand når du blir eldre. Det er også en god måte å brenne kroppsfett.

Hvor står fotball i form av en rundt arbeid?

Tenk deg et spekter av treningsfokus som omfatter vektløfting, med fokus på eksplosiv kraft, i den ene enden og den rene, kardiovaskulære innsatsen av maraton kjører på den andre. Fotball opptar et midtpunkt mellom de to ytterpunktene. Selv om graden det kan forbedre styrke eller utholdenhet ikke er så ekstreme som sport som bare fungerer på disse egenskapene, er det bedre å spille fotball for å bygge styrke og fart enn maratonløp og mer gunstig for utholdenhet enn styrkefokuserte aktiviteter som sprinting.

Hvilke sport er bedre? Hvilke er mindre gode?

Det er million dollar debatten, vår sport er mer utfordrende enn din, eller vi er bedre enn deg, men det ville være villedende å beskrive en sport som bedre for deg enn en annen. Det avhenger av hvilket treningsområde du håper å forbedre, da alle tilbyr forskjellige fokuser. Pass deg for din sport.

Populært emne